Eşinizle/sevgilinizle nasıl tanıştınız :)

superisi96

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
7.909
12.730
248
Evet hanımlar dökülün bakalım:)
Nasıl tanıştınız:)
Nasıl tavladınız kocişlerinizi/sevgililerinizi

Annem kuzenimin toplantısına gitcekti
banada gel dedi bende yok ya yarın cumartesi ben uyucam dedim
neyse sonra sabah oldu ve gitmeye karar verdm( iyi ki de gitmişim)
Kuzenim ben annem kuzenimin okuluna gittik
annem toplantıya girdi bizde kuzenmle bahçede oturuyorduk
sonra okulun bahcesine arabayı kaydırarak biri girdi baktım ve bu ne ya havalı diye düşünmüştüm.
Tabi biz orda tanışmadık.

Ondan sonraki gün yani pazar günü kuzenim sevgilisiyle profiloya gitcekti
annem tek göndermiyor benimle gelirmisin dedi bende tamam dedim gittik(28.12.2oo8 Pazar)
sonra kuzenimin sevgilisinin yanında bi çocuk daha gelmiş yani benimm aşkmm :)
Tam oturcaktım benim oturacağım sandalyeyi çekti
kendi oturdu bende sinir oldum sinirden kızarmıştım

Neyse sonra arkadaşına benim anlamayacağım şeklide yani tersçe çıktığı varmıymış sorsana dedi
sonrada arkadaşıda bana nuray çıktığın var mı dedi
bende yok dedim tabi aşkımda sevinmiş olmadığını duyunca
bunu sonradan anlatmıştı
orda normal konuştuk falan tabi o sıra aklımdan bile geçmiyo sevgili olacağımız.

Sonra bizi evin yakınına bıraktılar gelirkende ben msnini istemediğim halde kuzenim , emre nuray senin msnini istiyor dedi
oda verdi msnini ekledm konuştuk benden hoşlandığını söyledi ve çıkma teklifi etmişti.
Bende bilmiyorum düşünmem lazım dedim.
Çaktrmayın bende az da olsa hoşlanmaya başlamıştım ama gıcıklık değil mi 21 gün bekletmiştm
Sonra bu 21 gün içinde bikaç kere arkadaş olarak buluşuyorduk.

Buluştuğumuz günlerden bir gün (17.o1.2oo9 Cumartesi) ambiansa(Nargile cafe) gitmiştik
bana cevabını ver artık sana süprizim var dedi
bende hemen sazan gibi atlayıp evet dedim ne evet dedi kabul ediyorum dedim :)
Kabul ettiğimde gözlerinin içi gülüyordu, ben de çok mutlu olmuştum :)
Veeee çıkmaya başladık. 4.5senedir beraberiz
27 nisan 2013'te sözlendik 21 eylül 2013'te de nişanlandık yani 2 gün önce :)

Son düzenleme:
Ayy çok tatlı,rabbim mutluluğunuzu bozmasın,tamamına erdirsin

işyerinde tanıştık.
beraber çalışıyorduk
2, 3 aydır benden hoşlanıyormuş kızlar ben safım ki anlamadım
o kadar imalı laflar, ne biliyim gül getiriyodu felan
(mesela cumartesi günleri bazen mesai olurdu sen gelcekmisin derdim, sen geleceksen bende gelirim derdi)
(bir gün işyerine babam gelmişti,o kimdi dedi babam dedim, babam mı dedi, benim babam dedi, ne farkeder dedi)
(bir keresinde de bana msj atmıştı sensiz geçen haftasonu çok sıkıcı diye)
daha buna benzer bir çok şey...
millet anladı en son anlayan ben olmuştum:)
bir gün bana ikimiz bir fidanın şarkısını hediye etti orda şüphelenmeye başladım.
ondan 1 hafta sonra falanda msj yazdı aynen şunlar yazıyordu mesajda

(BİR GÜN BİR ÇILGINLIK EDİP
SENİ SEVDİĞİMİ SÖYLESEM
ALAY EDİP GÜLERMİSİN
YOKSA SENDE SEVERMİSİN)

O akşam buluştuk ve öyle başladı

Çok romantiik:) Rabbim bozmasın inşallah

ilkokul beşinci sınıfa geçmiştik tam böyle ilk defa aşık olduğumuz zamanlardı . O yaz kıbrısa tatile gitmiştik. Tatilden döndük. Biz babamın mesleği nedeniyle lojmanda oturuyorduk yani birsürü yaşıtım arkadaşım vardı tatil dönüşü hepsini çok özlemiştim hemen onları görmeye dışarı çıktım hepsinde bir telaş bir heyecan kızlarda çeke çeke beni biryere götürdüler bu arada anlatıyorlar. Yeni birisi taşınmış lojmana adı X miş çoook yakışıklıymış çok da kibarmış görseymişim tanışmalıymışım falan filan hepsinin ağzının suyu akıyor neyse hepbirlikte giderken bay X le karşılaştık ve tanıştık gerçekten çok tatlı ve çok kibar ama diğer kızların aksine hiç yüz vermedim diğer kızlar pesşinde pervane iken ben içimden içimden aşık oldum bacak kadar boyumla hiç belli etmedim . defalarca ilanı aşk etti bana aşık olduğunu söyledi zaman geçip birbirimizi tanıdıktan sonra ama hiçbirinde kabul etmedim Sonra tayinler çıktı o başka bir şehre ailesiyle gitti ben başka bir şehre ama hiç bağımız kopmadı sürekli görüşüyorduk bu arada hala bana aşık olduğunu söylüyordu unutamadığını anlatıyordu benim için de o çok özeldi en özeldi hatta birlikte büyüdüğüm adamdı neredeyse ama nasıl olacaktı hep inkar ettim. lise sona kadar o şekilde idare ettim sonra dayanamadık ve ben de en sonunda itiraf ettim ona olan aşkımı ama aramızdaki mesafeler sorundu henüz tekbaşımıza seyahat edebilecek kadar özgür değildik işte üniversite sınavlarına hazırlık süreci falan filan derken bu iş yarım kaldı ... araya tam 5 yıl girdi üniversite bitti ben bir kreşte ingilizce öğretmenliği yaparken çiçek geldiğini söylediler bir baktım müthiş kıpkırmızı 40 tane gül böyle özenle süslenmiş vazonun içine konmuş falan öyle özel bişi sonra güzel de bi not karalanıp tlf numarası yazılmış araya giren 5 yılı silip atmak için ... derken hayatımın aşkına daha fazla direnemedim ve o başka bir sehirde ben başka bir şehirde olmama rağmen bu işe başladık fakat artık özgürdük gel dediğimde ilk uçakla yanıma gelecek kadar özgürdü sonra pat diye geldi seneler sonra karşıma çıktı herşey müthişti o günden sonra da sık sık geldi zaten.
Ve artık inşallah en kısa zamanda evleneceğim adam olacak o benim ailelerimiz biliyor biz evlilik yoluna girdik allahım izin verirse gönlümde yatan odur

Son düzenleme:
O benii tavladıııı :)) arkdaşımın doğum gününde tanısmıstık aklımda hiç yokken onunla birlikte olmakk şimdii 4 seneyi bitiricez çok sıkıntılar atlattık ama önümzde tek bi engel kaldıı onuda bi atlatalımmm ömür boyu birlikteyiz inşallahh ...

5.sınıf mı maşallah gerçekten Umarım bir yastıkta yaşlanırsınız
Bu erkekler arada iyi iş yapıyo dimi amaBak gelmiş tavlamış Rabbim bozmasın mutluluğunuzu

5.sınıf mı maşallah gerçekten Umarım bir yastıkta yaşlanırsınız

Bu erkekler arada iyi iş yapıyo dimi amaBak gelmiş tavlamış Rabbim bozmasın mutluluğunuzu

evet canım belki 4 bile olabilir tam anımsayamadım ama çok küçüktük işte aşk meşk işlerine onunla başladım rabbim onunla kapatmayı nasip etsin bana çok keyifli gerçekten

Benimkide besinci sinif hahah. babamin kuzeninin ogluydu ben tabi korkutuk asiktim masallah daha 7.sinifa gidiyrdu ama boyu baya uzundu onu gorunce arkasindan hayran hayran bakardim bi gun bunun kuzeni soylemis bak bu kiz iyi tatli biri diye o beni sevmeyerek basladi iliskimiz. sonra 10gun sonra biz evimize donduk o kahramanmarasta ben adanada telefonumda yoktu gorusemiyoruz dedi ocak 28de ayrildik. sonra iki ay sonra bi baktim istek geliyo facebookta. Baktim o tabi hic alttan almadim o defalarca istek yolladi mesajlar atti ben engelledim o yeni hesap acip ekledi. gel.zaman git zaman geldim 7.sinifin yazina. bi dugune gittik oraya tabi ordada selvi boylum disnda bana teklif eden bi baska cocuk var oda bana yaklasti konustu. bi baktim selvi boylum kipkirmizi olmus sinirden kiskancliktan. bende catlasin diye dahada konustum digeriyle cocukluk iste. Sonra dugun bitti bi gece bunun kuzenigilde kaldik kuzeni benim cok yakin arkadasimdir. tam konusuyorduk diger gun aksamdi iste melisa bana dediki ister misin selvi boylun gelsin demesiyle onun gelmesi bir oldu. saskinliktan heyecandan olecektim. sonra annengil yaylada senide almaya geldik enistemle dedi bende indim asagi bi baktim diger cocuk arkadaslik istegi yollamis bunu sesli soyldim salak ya dedim. sonra oda niye dun gece araniz baya iyiydi dedi sinirli sinirli sonra enistesi geldi arabanin arka kapisini acti selvi boylum. ben oturdum sandim ki o onde oturucak bi baktim yanima oturuverdi sonra telefon numarami istedi verdim defalarca teklif etti tam 6ay surundurdum sonra kiyamadim affettim ve tesadufe bakinki ocak 28di affettigimde simdi nerdeyse 2 yil dolacak daha 16 yasindayim o da 18 ama ben yinede selvi boyluma deliler gibi asigimmmmm ve biz birbirimizin gercekten ilki ve sonuyuz. Ben ilk onla actim gozlerimi insallah onlada kapayacagim allah herkese mutluluk ve huzur versin

Öncelikle maşallah Allah mutluluğunuzu bozmasın. Ve bu kadar olur yani hikayemiz resmen aynı :))
Benim sevgilimde babamın kuzeninin oğlu ve kuzeni benim yakın arkadaşım bizide kuzeni ayarladı zaten :)) Dediğin gibi başta beni ciddiye almadı saçma sapan sevgisiz bir ilişki yaşadık. Sonrasında aynen sizin gibi bir düğünde karşılaştık. Başta onunla olmayı istemedim ama sonunda yeniden beraber olduk ve 1 yıldır beraberiz :) Haa birde benimkide selvi boylu

Son düzenleme:
vayyy bizim zamanımızda ne öyle herkesin evinde internet ne öyle cep telefonlarımız vardı facebook mu ilkokul beşte facebook deseler yiyecek bişi zannederdik heralde ev telefonlarıyla bu işi sürdürdük sonra cep telefonları geldi hayatımıza orta okula gelince yavaş yavaş cep telefonları yaygınlaşınca biraz rahatladık arada internet kafeye gidip msnden görüşüyorduk sonra eve internet girdi kameralı telefonlar 3g li telefonlar falan facebook twitter ohooo mesafe yok sanki önceden böylemiydi biz ne zor zamanlardan geldik a dostlar yaş 27 bu arada duyanda 80 sanacak ama inanmayan 90 ları izlesin 90 larda çocuktuk ve o dönemlerde aşıktık işte biz ne zordu allam yaaa

evet canım belki 4 bile olabilir tam anımsayamadım ama çok küçüktük işte aşk meşk işlerine onunla başladım rabbim onunla kapatmayı nasip etsin bana çok keyifli gerçekten
Amin darısı başıma
Valla öyle iyiki kosmus pesimdeen diyorum şimdiler de Çok sağoll aminn

Ne güzel umarım devamı gelir tatlım :)

zor ama ya,telefonsuz ilişkiler yürüyemecek dereceye geldi şu anda

Son düzenleme:
zor ama ya,telefonsuz ilişkiler yürüyemecek dereceye geldi şu anda[/QUOTE]

malesef öyle oldu neyse çok şükür o kısmını atlattık biz şimdi bi msj çakıyorum sonuna üzgün surat smileyi bakıyorum iki saat sonra yanımda ey teknoloji sen nelere kadirsin eski zamanın tadı da bi başkaydı ama

Oncelikle kaderimiz ayni olan arkadas vallahi bu kadar.olmaz bunu selvi boyluma anlaticam o da benim kadar sasiracaktir hahha benim selvi boylum 1.90 ben 1.68 beni kolunun altina alinca kayboluyorum hahah. umarim sende selvi boylunla cok mutlu olursunnnn.
ve teknoloji iyiki var vallahi ben cok.kiskancim sevgilimde oyle birbirimize her zaman yazmayiz ama bi gun icinde yirmi defa arasiriz en az. erkekleri basi bos birakmaya gelmez zirt pirt arar seni seviyorum dedirtirim vallahi hahahhah. evdeyim.diyosa ev telefonunu caldiririmust uste sonra kac kez caldirdigimi sorarim dogruyu soylerse evdedir zaten hahahha oda korkuyo zaten zavallim bi yerede gidmeiyo hahah. yapan adam her turlu yaparsa bu 18li yaslar cok tehlikeli. ona guzel bi dille anlatiyorum ne yaparsa ne olacagini o da anlar alttaki ufak tefek tehditleri hahahha. allah hepiniza bplca mutluluk versin canlarim

Ikimizde ayni semtte birbirine cok yakin olan iki farkli ilkokulda okuyoduk. Lisede ayni okula girmisiz. Ayni sinifa dusmusuz bide :) siniftada kaynasma sureci derken falan filan tanistik, konustuk, ve cikmaya basladik :) iyiki tanismisiz sevdicegimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…