- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Evi terk etmeyin böyle bir sebepten dolayı. Oturup karşılıklı konuşun. Sürekli böyle yaptığını ve hoşlanmadığınızı, kırıldığınızı söyleyin. Böyle devam ederse iyi şeyler olmayacağını kendinden soğuyacağınızı söyleyinDun aksam annemlerdeydik ve esim is yüzünden onunla aynu fikirde olmadigim için bana ailemin yanında bağırdı, çok gücendim ve söylemem gerekeni soyledim eve geldik hic konusmadik. Bugun hicbir sey olmamis gibi oglen aradi, bir is basvurusu yaptim ve izin gununun pazar gunu olmadigini ogrendik ve ben istemiyorum çeşitli sebeplerden. O da orda bana baskı yapmaya çalıştı bağrıştık ve bizim her muhabbetimiz böyle oluyo anlasamadigimiz zamanlarda anında parlar söyler ve sonraki günler hiçbişey olmamış gibi devam eder. Artık akıllansın istiyorum birkaç gün kızımı da alıp anneme gitmek istiyorum, ama sorunları çözer mi ki? Konuşmaya kalksam yine kavga artık çok yoruldum, yalnız kalsın bir gece görsün anlasın kıymetimi istiyorum, sizce iyi bir yöntem olabilir mi? Yoksa ben sindikçe hep böyle olacak, her zaman sinmem ama ailemin yanında kavga olmasın diye bende usturuplu bir şekilde haddinden geldim. Ama gururum kırıldı birkaç gün ayrı kalmak iyi gelir mi sizce de? Yorumlarınızı bekliyorum hanımlar..
Ben çözüm bulamadım.Dun aksam annemlerdeydik ve esim is yüzünden onunla aynu fikirde olmadigim için bana ailemin yanında bağırdı, çok gücendim ve söylemem gerekeni soyledim eve geldik hic konusmadik. Bugun hicbir sey olmamis gibi oglen aradi, bir is basvurusu yaptim ve izin gununun pazar gunu olmadigini ogrendik ve ben istemiyorum çeşitli sebeplerden. O da orda bana baskı yapmaya çalıştı bağrıştık ve bizim her muhabbetimiz böyle oluyo anlasamadigimiz zamanlarda anında parlar söyler ve sonraki günler hiçbişey olmamış gibi devam eder. Artık akıllansın istiyorum birkaç gün kızımı da alıp anneme gitmek istiyorum, ama sorunları çözer mi ki? Konuşmaya kalksam yine kavga artık çok yoruldum, yalnız kalsın bir gece görsün anlasın kıymetimi istiyorum, sizce iyi bir yöntem olabilir mi? Yoksa ben sindikçe hep böyle olacak, her zaman sinmem ama ailemin yanında kavga olmasın diye bende usturuplu bir şekilde haddinden geldim. Ama gururum kırıldı birkaç gün ayrı kalmak iyi gelir mi sizce de? Yorumlarınızı bekliyorum hanımlar..
Bende o yolda ilerliyorum 5 6 gün oldu. Bakalım ne olacak. Normalde bu kadar dayanamazdı bu sefer uzun sürdüEvi terk etmek gibi ise amacın bence o topa hiç girme bizimki de çok tez parlar o an hiç bişe demem ama diğer günler hafdinden gelirim
15 gün konuşmadığımı bilirim yani bnm yapımda öyle kolay sinirlenmem ama küsünce de kolay affetmem bende işe yaradı.
Ama bu yöntem sende yarr mı bilemem oturup etraflıca konuşmayı denesen
Bu yontemi o kadar çok denedim ki.Kaçmakla evi birakip gitmekle olmaz bu iş öncelikle ailenin yanında tartışmanız onun size bağırması çok yanlış
Ece gelirsiniz evde ne meseleniz varsa çocuğunuz uyuduktan sonra bir çay demler karşılıklı tartışıp orta yolu bulursunuz
Kaldi ki iş şu ülkenin karışık halinde kolay bulunmuyor işi istememe sebebiniz nedir cidden merak ettim bulduğun an yapışmak lazim işe malûm ülkenin durumu belli ve bir evladiniz var
:)))))Eşim çocukları alıp annesine gitse kalmaya ne güzel olurdu tatil gibi ohh hiç söylenmezdim, bu nedenle çocuğu alıp annesinin evine giden kadınları hiç anlayamıyorum, bence bu erkeğe tatil gibi gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?