Esinizle sorunlari cozemeyince

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
36
Dun aksam annemlerdeydik ve esim is yüzünden onunla aynu fikirde olmadigim için bana ailemin yanında bağırdı, çok gücendim ve söylemem gerekeni soyledim eve geldik hic konusmadik. Bugun hicbir sey olmamis gibi oglen aradi, bir is basvurusu yaptim ve izin gununun pazar gunu olmadigini ogrendik ve ben istemiyorum çeşitli sebeplerden. O da orda bana baskı yapmaya çalıştı bağrıştık ve bizim her muhabbetimiz böyle oluyo anlasamadigimiz zamanlarda anında parlar söyler ve sonraki günler hiçbişey olmamış gibi devam eder. Artık akıllansın istiyorum birkaç gün kızımı da alıp anneme gitmek istiyorum, ama sorunları çözer mi ki? Konuşmaya kalksam yine kavga artık çok yoruldum, yalnız kalsın bir gece görsün anlasın kıymetimi istiyorum, sizce iyi bir yöntem olabilir mi? Yoksa ben sindikçe hep böyle olacak, her zaman sinmem ama ailemin yanında kavga olmasın diye bende usturuplu bir şekilde haddinden geldim. Ama gururum kırıldı birkaç gün ayrı kalmak iyi gelir mi sizce de? Yorumlarınızı bekliyorum hanımlar..

Evi terk etmek gibi ise amacın bence o topa hiç girme bizimki de çok tez parlar o an hiç bişe demem ama diğer günler hafdinden gelirim
15 gün konuşmadığımı bilirim yani bnm yapımda öyle kolay sinirlenmem ama küsünce de kolay affetmem bende işe yaradı.
Ama bu yöntem sende yarr mı bilemem oturup etraflıca konuşmayı denesen

Size bagirdiginda hic bir sey olmamis gibi konusmaya basliyormus, siz de hic bir sey olmamis gibi devam ediyorsaniz annenize gitme fikri iyi bir fikir degil. Zira kacarak sorunlari cozemezsiniz. Esinizin ofke kontrol sorunu mu var?

Kaçmakla evi birakip gitmekle olmaz bu iş öncelikle ailenin yanında tartışmanız onun size bağırması çok yanlış
Ece gelirsiniz evde ne meseleniz varsa çocuğunuz uyuduktan sonra bir çay demler karşılıklı tartışıp orta yolu bulursunuz
Kaldi ki iş şu ülkenin karışık halinde kolay bulunmuyor işi istememe sebebiniz nedir cidden merak ettim bulduğun an yapışmak lazim işe malûm ülkenin durumu belli ve bir evladiniz var

Dun aksam annemlerdeydik ve esim is yüzünden onunla aynu fikirde olmadigim için bana ailemin yanında bağırdı, çok gücendim ve söylemem gerekeni soyledim eve geldik hic konusmadik. Bugun hicbir sey olmamis gibi oglen aradi, bir is basvurusu yaptim ve izin gununun pazar gunu olmadigini ogrendik ve ben istemiyorum çeşitli sebeplerden. O da orda bana baskı yapmaya çalıştı bağrıştık ve bizim her muhabbetimiz böyle oluyo anlasamadigimiz zamanlarda anında parlar söyler ve sonraki günler hiçbişey olmamış gibi devam eder. Artık akıllansın istiyorum birkaç gün kızımı da alıp anneme gitmek istiyorum, ama sorunları çözer mi ki? Konuşmaya kalksam yine kavga artık çok yoruldum, yalnız kalsın bir gece görsün anlasın kıymetimi istiyorum, sizce iyi bir yöntem olabilir mi? Yoksa ben sindikçe hep böyle olacak, her zaman sinmem ama ailemin yanında kavga olmasın diye bende usturuplu bir şekilde haddinden geldim. Ama gururum kırıldı birkaç gün ayrı kalmak iyi gelir mi sizce de? Yorumlarınızı bekliyorum hanımlar..
Evi terk etmeyin böyle bir sebepten dolayı. Oturup karşılıklı konuşun. Sürekli böyle yaptığını ve hoşlanmadığınızı, kırıldığınızı söyleyin. Böyle devam ederse iyi şeyler olmayacağını kendinden soğuyacağınızı söyleyin

Ben çözüm bulamadım.
Konuşarak olmadı.
Arada uzun süre sessiz kalmam ve ilişkiye girmemem. Ardından ilişkiden sonra sakince konuşmam işe yarıyor.
Yüzde yüz çözmüyor ama şimdilik sistemim bu.
Yine beni çok kırdı minimumda konuşuyorum, tartışmıyorum. İlişkiye hayır diyorum. Bi hafta daha böyle uzatıp adet öncesinde ilişki olup ardından sakince konuşmayı düşünüyorum ama kısmet

Evi terk etmek gibi ise amacın bence o topa hiç girme bizimki de çok tez parlar o an hiç bişe demem ama diğer günler hafdinden gelirim
15 gün konuşmadığımı bilirim yani bnm yapımda öyle kolay sinirlenmem ama küsünce de kolay affetmem bende işe yaradı.
Ama bu yöntem sende yarr mı bilemem oturup etraflıca konuşmayı denesen
Bende o yolda ilerliyorum 5 6 gün oldu. Bakalım ne olacak. Normalde bu kadar dayanamazdı bu sefer uzun sürdü

Benim eşim sakinleşmemizi bekler, kızdığımda susar. Ben de aksine hemen öfkelenirim. Artık çözümü tartışma anında konuyu kapatıp, eve gelince akşam konuşmakta bulduk. O zamana kadar benimde sinirim geçmiş oluyor, daha değersiz geliyor kızdığım konu. Akşamda güzel güzel anlatıyorum kendimi. Kuzum diyorum, canımın içi diyorum, kurban olduğum diyorum. 🤓 Öyle duruluyor ki ortalık, her şey yoluna giriyor. Ama kızdığımda, üstüne gittiğimde sanki inadına yapıyor. Bence mühim olan evi bırakıp gitmek değil, güzelce sakin bir şekilde konuşabilmek.

Kizlar çok denedim konuşmayı. Ve bu sefer sanki barışmak istiyormuş gibi bir algı oluşuyor ve o da yine sesini yükseltiyor sıfıra sıfır bir durum oluyor. Kaçmak çözüm değil biliyorum....
Ancak o hicbir şey yokmuş gibi devam ettiğinde ben sürat astım mı uzatan sensin diyor... Ben ne yapacagimi şaşırdım artık her yolu deniyorum küçük çocuğumun yanında het dk tartışmak da istemiyorum...

Terk etmek çözüm değil ben yaptım.. güçlü dur yanında ve duymazdan gel cevap verme kafana göre takıl illa pes edecektir.. anlamak istemiyor seni nefesini tüketme.

Terk etmek olarak deil aslında. Gitmeden anneme gideceğimi söyleyeceğim. Biraz kafa dinlemek ikimize de iyi gelir diye düşündüm diyeceğim. Bilmiyorum.. size danışmak istedim. Yoksa ben ve kızım artı ailem üzülüyoruz. Baskı yapıyor. Konuşsak da iyi olunca harika bir adam ama sinirlenince çekilmez oluyor.

Kaçmakla evi birakip gitmekle olmaz bu iş öncelikle ailenin yanında tartışmanız onun size bağırması çok yanlış
Ece gelirsiniz evde ne meseleniz varsa çocuğunuz uyuduktan sonra bir çay demler karşılıklı tartışıp orta yolu bulursunuz
Kaldi ki iş şu ülkenin karışık halinde kolay bulunmuyor işi istememe sebebiniz nedir cidden merak ettim bulduğun an yapışmak lazim işe malûm ülkenin durumu belli ve bir evladiniz var
Bu yontemi o kadar çok denedim ki.
Eve gelip bir kahve yapip konuyu actigim ve çok tartıştığımız zamanları bilirim.
Iyi iken çok iyi olup da ufak konuları dağ gibi yapan bir adam benim eşim. Ona hicbir şey söylenmeyecek of denmeyecek konu ne olursa olsun kimseyi takmadan bağırabiliyor. Iyi de biz de insaniz. Özellikle ailemin yanında bana bağırması çok gücüme gitti. Baş başa olduğunda o kadar alıştım ki hakkindan geliyorum. Ama böyle durumlarda çok geriliyorum.

Eşim çocukları alıp annesine gitse kalmaya ne güzel olurdu tatil gibi ohh hiç söylenmezdim, bu nedenle çocuğu alıp annesinin evine giden kadınları hiç anlayamıyorum, bence bu erkeğe tatil gibi gelir.

Eşim çocukları alıp annesine gitse kalmaya ne güzel olurdu tatil gibi ohh hiç söylenmezdim, bu nedenle çocuğu alıp annesinin evine giden kadınları hiç anlayamıyorum, bence bu erkeğe tatil gibi gelir.
:)))))
Ya da çocuğu ona bırakıp gideyim :)

Back
X