- 21 Nisan 2011
- 899
- 650
- 303
- Konu Sahibi papatya_sever
-
Odaya kilitlemesi, oww çok çocuk bu ama.Sanki sürekli bi duvarla konuşuyor gibiyim.ne kadar sakin ve açıkta ifade etsem kendimi sonunda o uyuyor ben böyle dertleniyorum bu saate kadar .Artık çözemiyorum aile terapistine randevu aldım umarım o çözebilir, umarım ona anlatır benle derdi her neyse .benim görüşüm insaniz anlaşamadığımız noktalar olabilir konuşur hallederiz ama yetişkin bi insanın çocuk gibi kendini odaya kitlemesi nedir Allah aşkına? Çok yoruldum çok...
38 yaşında ilk kez dün yükselttim 30 dk ya geliyorum deyip 3 saat sonra geldi çünkü, konussun anlatsın derdini diye tabiri caizse ağzının içine bakıyorum yok yok yokOdaya kilitlemek mi eşiniz kaç yaşında genelde ergenler yapıyor bunu.. konuşurken sesinizi mi yükseltiyorsunuz eşinizin konuşmasınada müsaade ediyor musunuz... kendini odaya kilitleyen erkeğide ilk kez görüyorum.
Bende farkındayım bunun o yüzden terapiste yöneldim en objektif ve yapıcı yorumu o yapabilir diye düşünüyorumOdaya kilitlemek fiilen komik ama altındaki mesaj bambaşka.
Kendini iletişime ve onun dünyasına girmenize kapatıyor.
Yani bu demek oluyor ki, hiçbir şekilde istediğin kadar doğru ol, ben değişmeyeceğim ve ortak nokta diye bir şey olmayacak aramızda.
Vahim yani...
Haklı olmadığı gün gibi ortada olan durumlarda da özür dilemesi beklenirken dilemezse nasıl sabrediyorsun? Tavrına yüzüne yansımıyor mu ? Küstün diye küsen bi adam varsa karşında.Benim eşim sinirlidir çabuk sinirlenir ve bazen uzayabiliyor. Sinirli olduğu anda dünyanın en haklisi da olsam umursamaz. Bekliyorum sakinleşince bu olayla ilgili hislerimi duygularımı anlatıyorum ve yine bekliyorum beni anlama süresi veriyorum. Beni haklı bulursa özür diler kendini haklı görürse açıklamaya çalışır böyle...
Bunu hiç denemedi isteği de yok zaten ona külfet böyle şeylerSeviserek :)
Evliliğinin ilk yılı zoruma gidiyordu bağırıyordum tabak kırıyordum haklıydım bana haksızlık yapıyordu. Ama ben bağırıp sinirlendigimde pis erkek gruru işin içine girip daha çok inat ediyordu. Bana sabırla beklemeyi zaman öğretti. Gerçekten mazlum olup susunca vicdanları harekete geçiyor gelip sırnaşarak özür diliyorlar. DeneHaklı olmadığı gün gibi ortada olan durumlarda da özür dilemesi beklenirken dilemezse nasıl sabrediyorsun? Tavrına yüzüne yansımıyor mu ? Küstün diye küsen bi adam varsa karşında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?