Ya evet beni ilgilendirmez de kızın cvsini düşününce bu kadar saçma bir karara nasıl vardığını sorguluyor insan. Demek ki gerçek aşk
Yeni tanıştığım bir arkadaş, faecbooktan arkadaşlık teklifi göndermiş. Kabul ettim az önce. Fotoğraflarını görünce şok oldum, kocası babası gibi duruyor. Sosyal hesaplarını kontrol ettim ve aralarındaki yaş farkı tahmini 27-28 (mezun olma tarihlerine göre) Adam zengin ama kadın da fakir değil, gayet iyi bir pozisyonda özel sektörde. Bu nedir yahu!
Bence bu konu nedir yahu?
Yeni tanistigim insan ozel hayatimi arastirip konu acsa cok rahatsiz olurum.
Insanlarin ozelini bu denli irdelemek cok ayip. Cunku size ne? Cunku bize ne?
28 yas bence de tuhaf ama buraya konu acacak kadar umursamak daha tuhaf.
Aaaa! ciddimii !ayyy !bak sen yaa sok sok sok..:)Yeni tanıştığım bir arkadaş, faecbooktan arkadaşlık teklifi göndermiş. Kabul ettim az önce. Fotoğraflarını görünce şok oldum, kocası babası gibi duruyor. Sosyal hesaplarını kontrol ettim ve aralarındaki yaş farkı tahmini 27-28 (mezun olma tarihlerine göre) Adam zengin ama kadın da fakir değil, gayet iyi bir pozisyonda özel sektörde. Bu nedir yahu!
Ya kime gore, neye gore sacma? Size sacma geldi diye o karar "sacma" mi oluyor? Ne bicim bi yaklaşımdır bu..
Ayrica, insanlari didiklemeyi birakin, sizi ilgilendiren bi durum yok..
Insan merak edebilir, ilginc de bulabilir ama "sacma karar" filan, sınırınızı bilin bence..
Daha da tuhaf olan, "hesaplarını kontrol ettim" ibaresi. Benim eşimin sosyal medya hesabını kontrol edecek yeni tanışmış olduğum birisi. Inanılmaz irite olurum. Ve bunu öğrenirsem ağzının payını alır. Ajan misin? Eee?
Etiktir yada değildir bu tartışılır,
sizi niye bu kadar gerdi konu açacak kadar
Herkesin kendi hayatı ve kararı ..
Gecenin 4unde konu acacak kadar dert edinip bizlere sormayın o zamanEvet bana göre saçma size göre olmayabilir. Siz sırf saçma bulmuyorsunuz diye ben de saçma bulmayacak değilim.
Insanlar tuhaf bulacak diye,Yoo ajan değilim, bence bunu insanların tuhaf bulacağını bilmesi gerekir karşıdaki de. Ve araştırılmasını istemiyorsa kendi sosyal medya hesabını bana açmasaydı.
Yoo ajan değilim, bence bunu insanların tuhaf bulacağını bilmesi gerekir karşıdaki de. Ve araştırılmasını istemiyorsa kendi sosyal medya hesabını bana açmasaydı.
Insanların evlilik hayatlarından size malzeme çıkmaz. Onu söylüyoruz. Özel hayatların dedikodusu yerine başka uğraşlar bulun bende kendinizeGecenin 4'ünde arkadaşımı mı arayayım dedikodu için :) Buraya yazmam çok normal
Insanların evlilik hayatlarından size malzeme çıkmaz. Onu söylüyoruz. Özel hayatların dedikodusu yerine başka uğraşlar bulun bende kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?