- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
Çok tşk ederim allah razı olsunBilemem.. Burda çok denk geliyoruz da dalga geçmek için başka alanları olmasına rağmen buraya gelenleri.
Gerçek olduğunu varsayamadım, konunuzu detaylandırın o halde.
Hâlâ derken?
"Hani bu devirde kaldı mı böyleleri" der gibi mi?
Neyse..
Vajinismus iseniz uzman yardımı alın, burada da topikler var, okuyun..
Önerim budur o halde.
bu sicakta istemez kizYapsan cok guzel aslindaher gun istersin.
Kocam yok ablaVar, ben. Zira birlikte olacak bir es hala bulamadim.
Hanımefendi çözüm ariyo bulsa başlar eminim el birliğiyle hallediciz sorunu kökünden çözmemiz lazımhemen başla çok şey kaybetmişsin konu sahibi hayatta ki tek amacın bu olsun
Ha ha ha gayet hatunum baya da hatunum ciddi ciddi hatunummurtaza abimisin yoksa tahsin abi mi açıkla hemen yeni üyelik cinsellik konusu yemezlerrr
Tşk ederim anlayışlı insanlar her zaman kendini belli ediyoHanımefendi çözüm ariyo bulsa başlar eminim el birliğiyle hallediciz sorunu kökünden çözmemiz lazım
Şimdi daha iyi anladıkHa ha ha gayet hatunum baya da hatunum ciddi ciddi hatunum
Ister ister. Ac klimayi pufur pufur.bu sicakta istemez kiz
Çok şükürŞimdi daha iyi anladık
ciddi hatun olduğundan olmuyordur belkide relax ol biraz rahatlaHa ha ha gayet hatunum baya da hatunum ciddi ciddi hatunum
Suriyelilerde bu kafada heralde hepsinde 5 tane bebek en azSavaşta ve barışta her zaman ve her yerde yap gitsin bebek kadar tatlısı yok
Bebek yapmayı yemek yapmakla aynı tutuyor sanırım arkadaş.Suriyelilerde bu kafada heralde hepsinde 5 tane bebek en az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?