eşiyle çocuk yüzünden tartışan var mı .

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Eşimle bebeğim belli zamanlarda görüşebiliyor. 18 aylık bebeğim. Bugün parka götürdü ne olur ne olmaz diye bende gittim. Çocuk önce düşecek gibi oldu dikkat et dedim bişey olmaz dedi . 5 dakika geçmedi kötü şekilde düştü. Bende bak demekki birsey oluyormuş dedim kavga ettik.
Yeteri kadar özenli ve dikkatli değil.
Onun ihmali sonucu çocuk düştu . Biraz dikkatli olsaydi bebegim düsmezdi . Ve bu beni çok üzdü. Gerekli gereksiz yere telefondan cizgifilm video açiyor. Ben daha eline tel vermedim.ona kalsa telefon manyağı olacak Allah korusun . Siz ne düşünüyorsunuz

Eş ile Bebek konusunda tartışılır da neden az görüşüyorlar

Adam alışamaz öğrenemez ki

Evet düşe kalka büyür ama daha önce çocuk bakanlar dahi sürekli yanında olanla aynı hız ile tehlikeyi algılayamaz kaldı ki Ada'm daha önce hiç çocuk büyütmemiş

Bu durumda da eşinin çocuk ile geçireceği Zaman'ı artırıp onu suçlamak yerine daha öngörülü olmasını sağlayan bilgilendirici şeyler söyleyebilirsin

Bir de parkta siz de varmışsınız neden düşünce eşin sorumlu oldu ki

Eş ile Bebek konusunda tartışılır da neden az görüşüyorlar

Adam alışamaz öğrenemez ki

Evet düşe kalka büyür ama daha önce çocuk bakanlar dahi sürekli yanında olanla aynı hız ile tehlikeyi algılayamaz kaldı ki Ada'm daha önce hiç çocuk büyütmemiş

Bu durumda da eşinin çocuk ile geçireceği Zaman'ı artırıp onu suçlamak yerine daha öngörülü olmasını sağlayan bilgilendirici şeyler söyleyebilirsin

Bir de parkta siz de varmışsınız neden düşünce eşin sorumlu oldu ki
Ben uzaktaydim

Iki kisinin sorumlulugunda olan biseyde illa ki tartisma olur. Bizim cocuk yok ama kedi icin tartistigimiz olmustur.
Mesela
Kedinin ayagina basmisti esim bi defa yanlislikla kedi bagirinca ben de sinirlenio neden dikkat etmiyorsun diye coşmuşlugum var. :KK70:

Buna benzer seyler olabiliyor.

Ek olarak kedimiz daha bebekken bahcede oynayamaya cikarmistik ve kedi agacin alcak dalina cikmaya calisiyordu esim duser dedi ben de kedi sonucta dusmez dedim ve dusmustu. :) O zamanda esim bana kizmisti.

Her an çocuğun ensesinde yaşamıyoruz ,duse kalka buyuyecek fakat dikkatli olunmalı.
Telefon tablet konusuna da takigim. Bazı anne babalar çocuktan kurtulmak için onu erken yaşta teknolojiyle tanıştırıyor. Bakamayan yapmasın valla .küçük çocuğum da büyük çocuğum da teknolojiden uzak büyüyor.hicbir zararını görmedim, aksine tazecik beyinleri yorulmuyor .geçenlerde bir kadın çocuğunun 2 yaşında fakat çok güzel tablet kullanmasıyla övünüyordu. Ona kalırsa benim çocuklarım kullanamadıkları için gelişim sorunu yaşıyor . Ellerine versem iki dakikada çözerler de ,niye yani ?
Bunun dışında eşinle ayrıysan her hareketi batar :) bilinçli bir baba değilse de olmasını sağla kibarca

Her an çocuğun ensesinde yaşamıyoruz ,duse kalka buyuyecek fakat dikkatli olunmalı.
Telefon tablet konusuna da takigim. Bazı anne babalar çocuktan kurtulmak için onu erken yaşta teknolojiyle tanıştırıyor. Bakamayan yapmasın valla .küçük çocuğum da büyük çocuğum da teknolojiden uzak büyüyor.hicbir zararını görmedim, aksine tazecik beyinleri yorulmuyor .geçenlerde bir kadın çocuğunun 2 yaşında fakat çok güzel tablet kullanmasıyla övünüyordu. Ona kalırsa benim çocuklarım kullanamadıkları için gelişim sorunu yaşıyor . Ellerine versem iki dakikada çözerler de ,niye yani ?
Bunun dışında eşinle ayrıysan her hareketi batar :) bilinçli bir baba değilse de olmasını sağla kibarca
Olamıyor . Düşe kalka buyur diyor evet ama senin ihmalin sonucu neden düşsün

Kızım daha 4 aylık biz şimdiden başladık banyo suyu sıcak diyor aslında ben biliyorum herşeye karışıyor :D arada ağzına yemek veriyorum verme daha 6. Aya kadar verilmez diyor kavga ediyoruz . O çocuk niye ağladı diyor tabi sonuçta oda baba. Ben
Neden çocukla ilgilenmiyorsun anca cenen var
O çocuk öyle tutulmaz
Dikkat et düşecek Bla Bla Bla sonuçta ikinize ait bişey illaki olur böyle şeyler sizin konuyu okuyunca allaaaaaaaah bizi daha neler bekliyor dedim içimden :D :D :D

Nasil bir cahilliktir bu. 2 yasinda cocugun telefon tablet kullanabilmesiyle ovunmek ve bunu zeka yuksekligi belirtisi saymak.

En dogrusunu yapiyorsunuz siz.

Eşimle bebeğim belli zamanlarda görüşebiliyor. 18 aylık bebeğim. Bugün parka götürdü ne olur ne olmaz diye bende gittim. Çocuk önce düşecek gibi oldu dikkat et dedim bişey olmaz dedi . 5 dakika geçmedi kötü şekilde düştü. Bende bak demekki birsey oluyormuş dedim kavga ettik.
Onun ihmali sonucu çocuk düştu . Biraz dikkatli olsaydi bebegim düsmezdi . Ve bu beni çok üzdü. Gerekli gereksiz yere telefondan cizgifilm video açiyor. Ben daha eline tel vermedim.ona kalsa telefon manyağı olacak Allah korusun . Siz ne düşünüyorsunuz
Cocuk bu duse kalka buyuyecek ben esime gore daha rahatim bu konuda durumlarimiz tam tersi :) 18 aylik bebege tv telefona karsiyim ama 2 yasina kadar sakindik.

Erkeklerden anaç tavır beklemeniz hata..
Napsin ki başka bilmiyor öyle bı içgüdüsü de yok.. abartiyorsunuz bu kadar korumacı olmayin

Cok kavga ederim esimle bu konuda. Dusme meseleside olur yedikleri seyler olur tv saati olur.. giydikleri seylerden dolayi bile oluyo. O saldim cayira gibi bazen ve ben buna tahammul edemiyorum.

Son düzenleme:
Siz annesiyseniz oda babasi degilmi sonuçta. Ona cocuguna nasil davranmasi gerektigini sizin soylemeniz cok yanlış. Sonucta onunda canının parcasi düşsün bir yerine zarar gelsin istermi? Bu sekilde yaparsanız adam cocuguna yaklasmaya cekinir ve baba ile cocugun arasinda mesafe olusturmus olursunuz bence cok yanlis yaptiginiz .
Esim cocukla ilgilenince asla karismam . Icinden geldiği gibi eglensin koştursun cocuktur yeri gelir düşer kalkar yani.

Ama telefon konusunda haklisiniz esinize anlatin verirsede cocuga elinden alın . zararli sonucta verilmemli.bende taraftar degilim acikcasi

Onunda içi yanmıştır çocuk düşünce. Zaten az görüşüyorlarmış. Adamın çocuğuyla bağ kurmasına izin verin. Oda daha dikkatli olur zaten birdaha ki sefere.

Kavga etmeyen var mi diyesim geldi basligi gorunce.

Ben ederim hep de ben hakliyimdir, ama o da ben de babalariyim der, e babalaridir deyip esimin dedigini yaparim sonra da pisman olurum:KK43:

O yuzden hakli olmaniz ayri mesele olmak uzere, esi babalik yaparken kontrol etmek yine de hos gelmedi kulagima.

İllaki oluyor anlaşmazlıklar. Benim eşim benden daha dikkatlidir, ama bir şey söylediğimizde kendilerini eksik hissedip inada bindiriyorlar bence. Siz annesiyseniz, o da babası. Düşen çocuk ikinizinde çocuğu bunu farkedin önce. Eşiniz de siz bişey söyleyince kendi söylediğinin/yaptığının doğruluğunu kanıtlamak için inatlaşıyor olabilir

Benimki de cok sorumsuz cocuklari asla guvenip emanet etmiyorum cunku bakmıyor. Bakkala gidip gelene kadar cocuklar dusuyor kalkiyor birbirinin gozunj oyuyor benimki de telefonda oyun oynuyor . Gercekten cinnnet geciriyorum cok kavga ediyoruz cicuklar yuzunden cok.

Back
X