- 12 Temmuz 2006
- 58.968
- 225.281
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi birumutturyasamak
Ablacım,Çok iyisiniz, bi o kadar da sıcak kanlı insan abla demekten kendini alamıyor çok teşekkür ederim yine çok açıklayıcı olmuş.
Evet bebeklerinin arası sadece 22 ay çok zorlandım hamilelikte sezeryandi acil alindil ve ilk doğumda kanamam durmadı bi tür rahatsizlikmis ölümden döndüm desem abartmış olmam.
Birde ikinci doğum olunca o kadar önleme karşı yine çok zor geçti .
Ve gerçekten yardıma gelen olmuyor kayinvalidem ve annemde yakınlar annem yine bu aralar gelmeye çalışıyo kalp hastası aynı zamanda yengem de doğurdu fırsat bulup gelmeye çalışıyor. Kayinvalidem hiç anlatmasam daha iyi. Esimin babası demişti geçen ay kimseye güvenip yapmadın diye gerçekten çok haklı evet güvenip yapmadım çok küçüktü oğlum çok ağladım ilk başta ama sonra alıştım bakarım üstesinden gelirim dedim , geldim de hem ev hem çocuklar çok şükür yetisiyorum ama harmanlar çok değişmişti tag hormonun özellikle hamilelikte o da aşırı sınır yaparmış ve ustesindengelmek zormuş çok konuştum yine kusura bakma.
Söylediklerini aramızdaysa konuştuk eşimle yapmaya çalışıyoruz bebegim daha ek gıdaya geçmedi emiyor yavaş yavaş başlıcam vermeye ek gida. Haftasonlari bazen beraber çıkıyoruz ama tek çıkıp kafa dinlemek bilmiyorum düşünmüştüm ama çocuklara haksızlık yapiormusim gibi geliyor onlarla çıkmak istiyorum.
tek başına çıkmayı vicdan meselesi yapmayın sakın, haftada bir gün birkaç saat bebeklerinizi babasına bırakmak onlara iyi bir annelik yapmadığınız anlamına gelmeyeceği gibi evlatlarınızı da terk etmiş olmuyorsunuz, 22 ay arayla doğmuş 2 bebek insanı cidden bunaltır, birinin karnı acıkır, diğerinin altı kirlenir, biri ağlamaya başlayınca öteki de ağlar, 5 dakika gözünüzün önünden ayıramazsınız, evde herşeyle tek başına uğraşmak yorucudur, insan arada nefes alma ihtiyacı duyar, hem tek başına çıkmanız size iyi geleceği gibi çocuklarınızla daha güzel ilgilenmenize de yardımcı olacak, mutlu anne daha verimli anne demektir, arada bir yalnız dolaşıp kendinizi şımartmak o kadar iyi gelecek ki, ayrıca bebeklerinizi yalnız bırakmayacaksınız babaları ilgilenecek, o da sizin ne kadar yorulduğunuzu bunaldığınızı daha iyi anlar bu vesileyle.