Eşiyle farklı kültürlere sahip olduğu halde mutlu olan çiftler var mı ?

Evet çoğu öyle ama benimkiler asimile olmuş gibi :) .umarım carsafını göstermemiştir rezillik resmen
göstermis ve gayet normalmis gibi karsilamis... isin komik tarafi cok modern görünümlü bir kiz:) ailesininin bu durumu bildigini bile sanmiyorum

isterse hiç müslüman olmaz yine de evli kalırlar size ne bize ne kime ne? bayılıyorsunuz her fırsatta insanlara vaaz vermeye. sayılmıyorsa sayılmıyor bu allah ile kul arasındadır, kimseye laf düşmez.
ozaman müslüman olacak nisanda demeninde bir anlami yok;) isinize gelneyinceni böyle oldu;)

Anlaşabilirler benim annem türk babam kürt kaç yıllık evliler ama herhangi iyi problem olmuyor maşallah tabi arada ufak tefek ev sorunları oluyor ama bu kültüre bağlı değil aksine babam yemek konusu mesela annemlerin yöresine özgü yemekleri daha çok sever zamanla alışıyor insan

göstermis ve gayet normalmis gibi karsilamis... isin komik tarafi cok modern görünümlü bir kiz:) ailesininin bu durumu bildigini bile sanmiyorum
Ooo o işin devamı gelir artık benden isteselerdi sanırım hangi çağda kaldınız siz ilkel ilkel seylerle ugrasamam derdim .kızın ailesi duysaydı büyük ihtimalle ortalıgı ayaga kaldırırdı .kız şu an aşkından her şey normal geliyor galiba :):)

• Her türlü din, ırk, mezhep ayrımcılığı yapmak ve bu konuda tahrik edici, küçük düşürücü mesajlar yazmak yasaktır.
Konu da yasak olmasına rağmen dini içerikli mesajlar yazıldığı ve ırklarla alakalı olumsuz yazılar olduğu için kapatılmıştır.

Back
X