Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konu elbet bu değil... sacma ama sonucta madem dinden bahsediyorsunuz.. şuan zina yaşıyorsunuz..ya konu bumu simdi? soru bu mu? ben dini nikahimiz var mi dedim????? resmi nikahim var heryerde evli geciyorum. sayilmiyormus mus... ben nisanda hem müslüman olcak hem dini nikahimizida kiycaz dedim!!!! ben hocanin yaninda yapsin istiyorum eee??? noldu sorun mu?
bu herkesde öyle değil. Benim arkadaşımda Türk Kürtle evli:) Kürt partısıne oy verdirdi eşineKültürden ziyade aile yapısıyla alakalı mesela ben Türküm eşim kürt kürt denilince akla kalabalık evler falan geliyor genelde hatta bana kv ile mi oturcan diye kaç kişi sordu ama alakası yok akrabaları bile yok dogru düzgün cevrelerinde eşim hiç anneci değil kv arada gerikafalılık yapar o kadar onun dısında eşimle mutluyuz o kürtçe parçalar dinler (siyasi olmayan tabiki .duygusal parcalar) bense göktürkleri dinlerim anlatabildim mi karsılıklı anlayıs sevgi her şeyi cözüyor ama senin ki mücadele vermeden pes etmiş
Daha önce de buna benzer bi konu açmıştım sevgilimle kültürlerimiz aile yapılarımız çok farklı ama ben herşeyin farkında olarak devam ettim fakat o yapamayız çok yorulursun mutsuz olursun bi saatten sonra bıkarsın sana bunu yapamam diyerek bitirmek istediğini söyledi çok ağladım çok üzüldüm ama bi yandan da haklı biliyorum o yüzden birşey diyemedim peki var mı farklı kültürlerden olup mutlu ve huzurlu olan ?
Çoğu şeyleri bana ters geliyor daha şimdiden bu konu hakkında tartışıyoruz bahane olduğunu düşünmüyorum çünkü bu bizim aramızda gerçekten bi sorun benim ailem birçok şeye ayak uydurabilir annem dahil annem karadenizle babam ağrılı ama eski sevgilim ailesi çok farklı ve kaldıramadığım şey oluyor daha şimdiden o yüzden dediğim gibi alınması gereken bi karardı ve bu kararı o aldı.bence ayrılmak için çok kötü bir bahane, kendine de güvenmiyor, hatta seni sevmiyor bence
çok yakın bi tanıdığım farklı bi ülkeden kızla evlendi gayette mutlu ve huzurlular, iki tarafın ailesi de birbirine gayet sevgiyle saygıyla yaklaşıyor, farklılık zenginliktir... taraflar biz de adet böyle diye de hiçbişey dayatmadılar mesela...
burada niyet önemli, taraflar kötü niyetli olduktan sonra, saygı kavramı olmadıktan sonra aynı köylü olunsa ne fayda yani...
Daha önce de buna benzer bi konu açmıştım sevgilimle kültürlerimiz aile yapılarımız çok farklı ama ben herşeyin farkında olarak devam ettim fakat o yapamayız çok yorulursun mutsuz olursun bi saatten sonra bıkarsın sana bunu yapamam diyerek bitirmek istediğini söyledi çok ağladım çok üzüldüm ama bi yandan da haklı biliyorum o yüzden birşey diyemedim peki var mı farklı kültürlerden olup mutlu ve huzurlu olan ?
Aynen soylediginiz gibi bizde adet boyle alisirsin derler yok elalem bunu der tam bi cehalet esimde elalemi takan bi insanmis meger cok gec anladim cunku oyle yetısmısKültür farklılığı elbette her yörenin kendine göre adeti var.Ama bu farklılıkları yaratan bizleriz.İşin içine KV KP ve görümceler girince işin şekli inatlaşmaya dönüyor ama buna kültürümüz geleneğimiz böyle diyorlar.Kılıfı hazır yani.Yoksa aileler inatçı olmasa,uzlaşma yoluna gitse,gelini hizmetçi gözüyle görmese,artık evlenen kişilerin bir birey olduğunu kendi evleri ve sorumlulukları olduğunu idrak edebilse farklılık denen şey ortadan kalkar. İşte yine herşeyin başı EĞİTİM.
konu elbet bu değil... sacma ama sonucta madem dinden bahsediyorsunuz.. şuan zina yaşıyorsunuz..Nisanda niye müslğman olunuyor
) sacma
almazlar canım hemde hiçAllahtan almıyorlarmış tarifi
Kv bi defa içli köfte yapmaya çalıştı, amaaan olmuyo işte dedi bıraktı
Ama sağolsun karalahana falan yaparlar veya benim yemediğim bişey üstüne gidersem, hemen kızartma yapar hamsi yapar bu var ister ye ister yeme demez![]()
isterse hiç müslüman olmaz yine de evli kalırlar size ne bize ne kime ne? bayılıyorsunuz her fırsatta insanlara vaaz vermeye. sayılmıyorsa sayılmıyor bu allah ile kul arasındadır, kimseye laf düşmez.konu elbet bu değil... sacma ama sonucta madem dinden bahsediyorsunuz.. şuan zina yaşıyorsunuz..Nisanda niye müslğman olunuyor
) sacma
Kız bırak beğenmesinler. Beğenmedikleri böyleyse beğenirlerse evden çıkmazlaralmazlar canım hemde hiç
bide eşime atıyorlar fotoğrafını
saf eşimde bana gösteriyor
aa bak onlarda yapmış ama hiç güzel durmuyor diyor
benim kv cömert bir kadındır
gittiğimizde herşey yapar
bende seçmem yerim yani güzel çirkin demem
ama onlar benimkini beğenmezler güyaaaaa![]()
Evet çoğu öyle ama benimkiler asimile olmuş gibi :) .umarım carsafını göstermemiştir rezillik resmenbu herkesde öyle değil. Benim arkadaşımda Türk Kürtle evli:) Kürt partısıne oy verdirdi eşineakraba desen cok var. İlk geceden sonra carsaf istenildi ve bu kız gayet modern ailesini görseniz...bunlarla nasıl evlendı dersiniz..
Çok fazla boş insan var,takılma derim. Yok zinaymış yok bilmemne.. sanırsınki günahsız melek..SIZENE günah benim sevab benim!!!! sanki siz herseyi dogru yapiyorsunuz!!! sizin gibiler yüzünden insan dinden soguyor. hadi kalkin bakalim bu günahin altindan
Çok fazla boş insan var,takılma derim. Yok zinaymış yok bilmemne.. sanırsınki günahsız melek..
Zinaysada kime ne ? Allahla senin aranda.. herkes önce kendine bakabilse keşketakmiyorum ama insan düsünyor... bu insan benim yasadiklarimi bilmiyor ne hakla bu derecede yorum yapa biliyor. hani zina mi degil mi diye sorsam neyse... diger yorumlarina baktim herkeze bosanmayi önermis yani hayat konusunda baya yapici bi insan oldugu belli xD