Eşiyle genetik test yaptıranlar

Eltimde 38 haftalıkken kaybetti devlet hastaneleri yapıyor ücretsiz tavsiye ederim

Bende 23 haftalık ölü doğum yaptım ama daha önce de kayıplarım vardı erken haftalarda şehir hastanesinde yaptırdım kromozom testi vs hiç ücret ödemedim
Başınız sağ olsun, geçmiş olsun sonucunu cıktı mı

İstanbul ise fiyat yer sunarım, geçmiş olsun

Doktoruma sık gidiyordum ama kendisi ekstra yönlendirmedi biz Kendimiz ayrıyeten perinatologa da gittik. Bilkent'te hangi doktorla görüştünüz hatırlıyor musunuz
sağlık olsun rabbim bi daha üzmesin. En kısa zamanda sağlıklı evlatlarınızı kucagnıza alın. Ahmet Ceylan diye bi hoca ile görüşmüşüm..

Çok geçmiş olsun Allah tez vakitte gönlunuze göre versin inşallah. Wes testi veya diğer testlerde bir sorun çıkarsa tek çare tüp bebek mi acaba?

Ağustosta genoksta 25bine yaptırdık biz ama bebeğe amniyon sıvısından wes testi yapıldı. Yani 22.000 gen taraması. anne babadan da kan aldılar. Ama anne babada sadece bebekte bi mutasyon çıkarsa anne babada da var mı diye bakıyorlar. Siz sanırım direkt kendinize wes yaptırıcaksınız. Çapada eylül ayında yapmaya başlayacaklarını söylemişlerdi bize isterseniz bi sorun bebeğinizin raporlarını vs de gösterirsiniz

`