Eşiyle hala flört dönemindeki gibi ilişki yaşayan varmı???

Bende 2,5 yıllık evliyim.. Sevgimiz çok şükür hala ilk günki gibi ama ilk günki heyecanlar kalmıyor gerçekten belli bir zamandan sonra bitiyor çoğu şey..Ama değişmeyen şeylerde var benim evliliğimde bir örnek vereyim,ikimizde çalışıyoruz..Eşimle hala sevgili gibi tlf.la hergün en az 2-3 kez görüşürüz konuşacak bişeyimiz olsun olmasın sadece nasılsın sesini duyayım die aradım şeklindedir görüşmelerimiz bunu tüketmedik mesela :nazar:Ben aramasam 2 saat neden aramadın der aynı şekilde :) arada birbirimize aşk mesajları atıyor vee şarkı dinletiyor şarkı söylüyoruz mesela hala üzerime titrer kendinden çok beni düşünür..
Kadın daha fedakar olmak , çoğu şeyi alttan almak zorunda kalıyor..Arada heyecan şart onuda ayarlamak lazım..
Ben şuan hamileyim ve sanki flört dönemimde gibiyim saltanatım sanırım 5 ay sonra bitecek :1:
Bu yadıklarım hamilelikten öncede böyleydi.. İlgisi hamile kalınca dahada arttı :)

Allah nazardan saklasın:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Sevginiz,mutluluğunuz daim olsun.:nazar:

Biz hala öyleyiz :) ben zaten 19 yaşındayım öyle olması gerekiyor. Ağır şeyler kaldıramam :) Gezeriz tozarız. Mesajlaşırız :) Herşey aynı bizde :)

haa ilk günkü gibi aşklarını taze yaşayanlar çok mutlu etti beni..bende eşimle günde 2 yada 3 kez konuşuruz sohbet etmekten sıkılmam akşamları ona sarılınca mutlu olurum ki oda öyle..ama rahatlık da var yani bazı şeyler değişiyo yoksa bunlar olmasa evlilik olmaz diye düşünüyorum...sonuçta eşimizle olan o bağımızda olmasa kocamız değil ev arkadaşımız olurdu..
benim demek istediğim önceden onunla buluşunca elimi kolumu nereye koyucamı şaşırırdım...bir dediğim iki olmazdı heycan vardı aman saçım aman ojem yani bunların heycanı bile çok güzeldi

evliliğimizde 6.yılımıza girdik ve bu 6 yılda iki ay öncesi hariç hiçbir büyük tartışmamız olmadı.2-3 ay önce eşim sadece bir lafıyla beni çok kırdı (küfür yada hakaret değildi,sadece o cümleyi hak etmemiştim) ve ben boşanmak istedim ondan..çok da ciddiydim ama Şükürler olsun ki beni vaz geçirdi.şimdi bana karşı daha da hassas davranıyor:))tabii ki evlilikte ilk yıllardaki heyecanlar kalmıyor,yerini başka duygulara bırakıyor.helede çocuklarınız olmuşsa inanın birbirinize olan sevginiz iki kat artıyor bence.ortak bir sevgiyi paylaşmak gibisi var mı?mesela ben hala eşim eve geleceği zaman heyecanlanıyorum,hemen kendime çeki-düzen veriyorum falan..ve biliyorum ki o da aynı şeyleri hissediyor.arada bir gün birbirimizi arayıp seni seviyorum diyoruz birbirimize,bazen de ufak hediyeler alıyoruz.ama en önemlisi saygımızı bugüne kaadr hiç yitirmedik.en yoğun tartışmamızda bile asla kötü söz etmedik..en önemliside bu bence.Allah herkesi yuvasında mutlu etsin inşallah..

ben gecen gunlerde eşime sordum neden değişiyor sizlerin tarafından hersey dıye tabı hala mutluyum cocukca sakalarla gülüdürüp eglendırıyor bazen karnıma ağrılar sokuyor eğlenceden bazende sinirden krizlere sokuyor :) ama değişmelerının sebebi ozmn sesınle mesajınla yetınıyordum simdi yanımdasın bı sarılıyorum dunyalara bedel oluyor dedi ama okdr içten sarılıyorkı dersinizki 1 sene görüşmemişiz her gece o derecede derin sarılır bazı seyler bitiyor mesajlasma konusma ama sevgi saygı kaldıgı sürece dert etmıyorum. önemlı olan sevgiyi hissedebilmek

Valla sımdıye kadar yazan arkadaslarım neguzel hala flort donemındekı gıbı ılgılı sevgılı olmaları neguzel acıkcası konu sahıbı arkadasım benımde merak ettıgım ve kafama cok taktıgım bıor konuyu acmıs bende 2 sene flort 2sene nısanlıklık donemınden sonra evlendık 2bucuk yıllıkta evlıyız fakat esım kesınlıkle o donemlerdekı gıbı degıl hatta ben cok mutsuzum sanırım esımın evlenınce tum ılgısının sevgısının 390 derece kesılmesını kabullenemıyorum kımbılır nezamandır guzel bır tek msj almadım:43:en son bana benı nezaman soledı onu bıle hatırlamıyorum:44:evlendıkten sonra hıc duymadım galıba:26:benım duygularım hala aynı ona karsı ama o cok degıstı ve ben bu duruma alısamadım alısıcagımıda sanmıyorum evlenınceye kadar gunde 100kere arayıp 300msj atan adam 1kere aramaz 1kere msj atmaz oldu askım senı cok sevıyorum ların yerını aksama bısey lazım mı lar aldı:14:ben bu konuyu cok takıyorum kafama coooooooooooooooooooooooooooooook mutsuzum ben cok hayal kırıklıgına ugratıldım demek herkezın esı degısmıyormus bole
ya varya bısey dıyeyımmı bole olunca ınsan kendını kandırılmıs gıbı hıssedıyo sevılmedıgını dusunuyo :14: Oysa bana cok asıktı sesımı duymadan bı an bıle yapamazdı hersey okadar cok degıstıkı cokta guzel bı bayanım ama esımın benı artık begenmedıgını dusunuyorum sankı benı artık sıradan bıtıp olarak goruyo konu sahıbı arkadasım yarama bastın ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhh ahhhhhh ben cok mutsuzum coooooooooooooooooook

valla canım benım 1 yıl flort 1 yılda nısanlı kaldım ve 7 yıldırda velıyım
soyle soyleyım evlılıgın sorumlulugu yıpratıcı oldugu ıcın eskısı gıbı olmuyo hersey bıde alıskanlık oluyo evlılık artık
nısanlı ve flort ederken a desem b desem yapan adam yapmıyo kustugumde pesımden kosan adam gelmıyo
neden artık bellı bı yerden sonra sıkıntı yaratıyo bunlar ve evlılık artık alıskanlıga donusuyo
herkseın evlılıgı bakısı nasıl bılemem ama bence evlılık buyusunu yıtırıyo bellı bı zaman sonra
ve en onemlısı nısanlıyken ve flort ederken 3. kısıler hayatında olmuyo ama evlenınce kac kısıyle evlı olduguna sasırıyo ınsan. herkesın gonlunu yapmak zorunda bırakılıyosun kendı gonlunude kenara ıtıyosun..

yapmayın kızlar ya...evlenince aşk daha da güzel yaşanıyor...her yönden...canımız ne zaman, ne yapmak isterse, kimseden izin almadan yapıyoruz...

hergün mutlaka 4-5 kez tlf konuşuruz...

hergün seni seviyorum deriz birbirimize...

her seferinde o eve gelmeden,makyaj yapıp giyindiğimde 50 kere bakarım aynaya olmuşmu diye...

özel günler olmadan da çiçek alır...

hiç kavga yok mu derseniz; offfff olmaz mııı?

ama sonrasında barışması bile güzel :16:

yapmayın kızlar ya...evlenince aşk daha da güzel yaşanıyor...her yönden...canımız ne zaman, ne yapmak isterse, kimseden izin almadan yapıyoruz...

hergün mutlaka 4-5 kez tlf konuşuruz...

hergün seni seviyorum deriz birbirimize...

her seferinde o eve gelmeden,makyaj yapıp giyindiğimde 50 kere bakarım aynaya olmuşmu diye...

hiç kavga yok mu derseniz; offfff olmaz mııı?

ama sonrasında barışması bile güzel :16:

ah be hayatım senınkı oyle demmekkı valla benım esım 1 kere aldı cıcegı oda dogum yaprıgımda
ayrıca en son senı sevıyorum dedıgı 2 sene omustur
ve 1 kere tel de konusursak opde basına koy...

ah be hayatım senınkı oyle demmekkı valla benım esım 1 kere aldı cıcegı oda dogum yaprıgımda
ayrıca en son senı sevıyorum dedıgı 2 sene omustur
ve 1 kere tel de konusursak opde basına koy...

sen sor ona...beni seviyor musun diye? sıpa değil ya evet diyecek tabi..sen de "aşşşkımmm ben de seni çok seviyorum" de,öp yanağından,sevginle boğ onu :29:

sen ara,ama en dolu anında değil...müsait anını bilirsin kocanın...boş boş değil de,dün yarım kalmış herhangi birşey için falan...

açık açık çiçek iste...güzel vazolara koy,at suyuna bi aspirin 1 hafta canlı kalır...solunca yine iste" evimize hava katmıştı,ohh mis kokulu,yine alsana aşkımm " de...

napcan bacım,isteyenin bir yüzü kara,vermeyenin zenci olsun.....

kendiliğinden olacak diye belkersen daha çoooookkk beklersin,koca onlar...o kadar düşünceli olsalardı "koca"(kocatan) değil gül, gonca olurdu adları...

Hergün mutlaka 4-5 kez tlf konuşuruz...

Hergün seni seviyorum deriz birbirimize...

Her seferinde o eve gelmeden,makyaj yapıp giyindiğimde 50 kere bakarım aynaya olmuşmu diye...

Hiç kavga yok mu derseniz; offfff olmaz mııı?

Ama sonrasında barışması bile güzel :16:

yemınle bole seyler duydummu esımı catır catır bosayasım gelıyo hayatımın en guzel donemlerınde hep bıseyler eksık hep bı beklentı ıcınde oldugumdan hep hayalkırıklıgı kabullenemıyorum bende ınsanım bende kadınım bende sevılmek ıstıyorum kocam dedıgım adamdan azcık sevgı gormeyı ıstemek cokmu fazla kocasından sevgı goremeyen arkadaslarım bendensınız sızı en ıyı ben anlarım cok acı cok helekı evlılık oncesınde pesınızde k.öpek olan adam sımdı yuzunuze bakmıyosa bunalım kacınılmaz offffffff yeter be sus sus nereye kadar offfffffffff buraya bıle yazamıyordum guclu gozukmek adına offffffffff bazen sıkıntıdan bagırıp cagırasım gelıyo

sen sor ona...beni seviyor musun diye? sıpa değil ya evet diyecek tabi..sen de "aşşşkımmm ben de seni çok seviyorum" de,öp yanağından,sevginle boğ onu :29:

sen ara,ama en dolu anında değil...müsait anını bilirsin kocanın...boş boş değil de,dün yarım kalmış herhangi birşey için falan...

açık açık çiçek iste...güzel vazolara koy,at suyuna bi aspirin 1 hafta canlı kalır...solunca yine iste" evimize hava katmıştı,ohh mis kokulu,yine alsana aşkımm " de...

napcan bacım,isteyenin bir yüzü kara,vermeyenin zenci olsun.....

kendiliğinden olacak diye belkersen daha çoooookkk beklersin,koca onlar...o kadar düşünceli olsalardı "koca"(kocatan) değil gül, gonca olurdu adları...

kız dedım kac kere cıek mıcek yok dıyo ben ona para veremem dıyo
soruyorum he he dıyo bıtıyo...
bukadar ana bende alıstım galıba bu duruma

bizde hala flört dmneminden daha güzel yaşıyoruz evliliğimiizi gerçi 3 .yılındayız ama evlenince çok daha güzel oldu herşey daha çok düşkün oldu bana açıkçası hala gzeriz eğleniriz ..evde dvdmizi izleriz ..başbaşa yemeğimizi yeriz arada 2 tek atarız :)müziği son ses açıp kafa buluruz bazen ..evlilik güzel şey bence ..sanmayın ki, herşey dört dörtlük çok büyük kavgalarda oluyor ama sonra sular durulunca yaşan aşkta bi başka oluyor :)bizim evliliğimizde yaşadığımız sorun genelde ailesi yüzünden çıkan kavgalar o da olmasa süper olacak :)birde bebişimiz gelse aramıza bizden mutlusu olmayacak :)

Biz evlilikte 10 yılı bitirdik...toplamda 14 yıl... öncelikle allah bozmasın diyelimde :)
Flört dönemi gibi de değil bizimki ondan daha öte bişey, el ele gezip tozan...iki gün izin olsa hadi şuraya gidelim diye çıkıp hiç bilmediğimiz yerlerde kaybolarak gezen, tatillerde birileriyle ahbap olmaktan bucak bucak kaçan (başbaşa olmayı sevdiğimiz için) evde birlikte güzel zaman geçiren, sarılıp uyuyan, öpüşerek uyanan bi çiftiz.
Eşim özel günlerden daha çok umulmadık zamanlarda hediye alır, pazartesi sabah iyi haftalar diye arar, cuma holeyyy hafta sonu geldi diye arar :) gün içinde arar, işten çıkınca arar , iş çıkışında hadi gel bira içelim der...hadi şuraya gidelim buraya gidelim der ben gitmem hatta yorgunum boşver evimize gidelim derim...güzel keyifli bir ilişkimiz var, bağlılığımız çok farklı. Haa kavga fln olmadımı bunca yıldır olur tabii oda normaldir ama kavga bile fazla olmuyor uyum ve anlayış olunca.
Bence bu olayın formülü karşılıklı yaşam alanlarını kısıtlamamak, sık boğaz etmemek, fazla beklenti içinde olmamak v.b ama şunu söylemeliyim benim zaten yapım böyle kıskanmak, kısıtlamak benim tabiatımda yok (ki eşiminde yapısında yok) dolayısıyla bizdeki süreç kendiliğinden olan birşey. Planlarla hesaplarla olacak birşey değil bunu sağlamak.
Soruyu soran arkadaş için söylüyorum flört dönemindeki gibi kaprisler afralar tafralar değil bu işin yolu...bu bence seni karşı tarafa ancak daha çekilmez gösterir...erkekler doğası gereği elde edene kadar mücadele eder, sonrasında kazanmıştır artık, onundur nasılsa...ve ondan sonrasında erkekten o mücadele zamanındaki performansı beklemek ancak hayalkırıklığı olur.

flört dönemindeki gibi rahat bağırıp kapris yapabiliyomusunuz..nazınızı ilk günkü gibi çekiyomu?

yukarida bahsettiginiz gibi bagirip, kapris yaptiysaniz, o da simdi o gunlerin acisini cikariyor olabilir.

hersey birbirini tatli, hos tutmakla ilgili.

bence de evlilik daha güzel biz flört ederken daha çok kaprisliydik. amam şimdi çok nadir tartışırız ya da tripleşiriz:34:
:nazar::nazar::nazar:
tabi ki o ilk heyecan yok olmasını d abeklemiyorum. ama işten gelmesini hala 4 gözle bekliyorum...
bu arada 4 yıllık evliyiz.
herşey böyle değil mi zamanla alışkanlık yapıyor. önemli olan ara sıra heyecan katabilmek. kıyaslmaya gitmemek. o zaman başkaydı şimdi başka. flörtünde ayrı güzellikleri var evliliğinde....

kızlar mrb biz 4 sene oldu evleneli de 2 sene oldu..eşimle birbirimiz çok seviyoruzşöyle anlatıyım asla öpmden bi yere işe gitmez illa birbirimizi sevdiğimizi söylücez yoksa günümüz güzl geçmiyo...uyurkennn bile asla dokumadan yatamıyoruz eşim uyurken bile bacağıı bacağını arasına alıyo e msıkı tutuyo brakmıyo...:nazar::nazar:çok bağlıyız birbirimize tlf kapalı olsun hmn bana ulaşır ne olursa olsnn..eve gelirken her gün arar canın bişey isitiyomu diye..işteyken de arar eşimin sesi bu arada çok güzell..bazen arar alo derim şarkı söler bizimle ilgili bir yere gitsem arar ne oldu cnın sıkıldımı bişeyin mi helek sesim kötüyse normaldede bni güldürmek için elinden gelini yapar..bizce herşey flört giibi yaşıyoruz yolda giderken el ele tutuşmadan yüremiyizz birbirimizi çok kıskanırız eğer yolda eğer bi erkek bnm yanımdan geçsin onu bile kıskanııyoo...buu arada cnm eşimi çok seviyorum iii ki bnmsin ve bnmlisinnnn:16::16::16::16::nazar::nazar::nazar:hayırlısıyla inşş bide bebeğimiz olursa herşey dahada dahada mkemmel olur inşşşş:nazar::nazar:

12 senedir evliyiz.
Hala ne zaman monotonlasacak diye bekliyorum, ama ikimizde deli ve manyak oldugumuz icin cok güzel gidiyor hersey.
Bazen gülme krizlerine giriyoruz, ortak cok güldügümüz ve eglendigimiz seyler var.
Kafaya fazla önemsiz seyleri takmayip daha cok hayata global bakmaya calisiyoruz.
Bence hayati yasamak icin yasamak lazim, kücük seyleri ciddiye almadikca cok güzel gider hersey.
Birde erkekler problmesiz kadinlari seviyorlar galiba. Allah herkesi mutlu etsin.

vayyy be bazı mesajları okuyunca benim de ayrılasım geldi..
bu arada ben de nişanlıyım şuanda kavgalıyız, yazmmıyor birde trip atıyor haklı gibi
her an elimden bir kaza çıkabilir:31:

biz de daha nişanlıyken değişti bazı şeyler... yüzük takılınca rahatladı
hala bir gün bedava smssiz durmaz bırakmaz beni uyku dışında hep msjlaşırız işteyken bile yazar her an her yerde..
rahatlama başka anlamlarda mesela kavga ettiğimizde o an gönlümü almak için çabalamaz
ertesi gün bişey olmamış gibi yazar davranır sinir olurum ama sevgiliyken öyle değildi köpek gibi yalvarırdı

ama yine de uzaklık yaramıyo bize uzaktayken hep tahammülsüzüz kavgalıyız yanımdayken
yiycek gibi bakar eski kavgaları hatırlar bağrırım vururum öbür yanağını çevirir..
yapışır öper odun derim bu odun sana ölür der.. yanındayken çok daha iyi hissettirir benim derdim senden uzaklık der durur..
o nedenle bende evlenince daha iyi olcağına inanıyorum ama bazen de yok ya daha nişanlıyken rahatladı
evlenince bu beni delirtir de diyorumm... sonuç olarak aşk zor iş bayanlarrr:16:

yemınle bole seyler duydummu esımı catır catır bosayasım gelıyo hayatımın en guzel donemlerınde hep bıseyler eksık hep bı beklentı ıcınde oldugumdan hep hayalkırıklıgı kabullenemıyorum bende ınsanım bende kadınım bende sevılmek ıstıyorum kocam dedıgım adamdan azcık sevgı gormeyı ıstemek cokmu fazla kocasından sevgı goremeyen arkadaslarım bendensınız sızı en ıyı ben anlarım cok acı cok helekı evlılık oncesınde pesınızde k.öpek olan adam sımdı yuzunuze bakmıyosa bunalım kacınılmaz offffffff yeter be sus sus nereye kadar offfffffffff buraya bıle yazamıyordum guclu gozukmek adına offffffffff bazen sıkıntıdan bagırıp cagırasım gelıyo

evlilik öncesi koşan, ilgilenen erkek evlendikten sonra uzaklaşıp pasifleşebilir. bunu kanıksamayın, anlamaya ve kabul etmeye çalışın. eşiniz size ilgi göstermiyordur diye bu onun sizi sevmediği anlamına gelmez. eskisi gibi olmak ne kadar mümkün bilmiyorum ama aşık gibi bir davranmasını istiyorsanız siz de aşık gibi davranın zamanla o da size ayak sağlayacktır =) beklentilerinizi azaltın ve daha fazla verin. böylece daha fazlasını alabilirsiniz...

Back
X