- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
evlilikte mutlu olmak için beklentilerin en aza indirilmesi taraftarıyım.evlenince şöyle yapacağım,böyle hareket edeceğim gibi hiç bir beklentim hayalim yoktu.herşeyi yaşayarak gördüm.
eşim romantik değildir,hediye almayı bile beceremez.çiçek aklına gelmez ama bir kere sevgililer gününde almıştı nasıl aklına geldiyse oğlum dahi şaşırmıştı
.ama bunlar benim için hiç bir zaman mutsuzluk kaynağı olmadı.....eşim yapmaz ama ben ara sıra eşime güzel, sevgimi anlatan mailler atarım.msn açıksa ona anlamlı gülücükler gönderirim,tabii ben yapınca karşılığını verir.hala sokakta elele dolşrırz,canımız sıkılınca arabayla turlarız.
..çok sıkıntılı günlerimiz oldu ama el birliği ile aşmaya çalıştık.elimizde olanlarla yetindik.paramız varsa aldık giydik.eşim temiz ,tertipli insandır.giysilerini senelerce giydi.kendime ve çocuklarıma ucuz kumaşlar alıp diktim,senelerce öyle giyindik.bunlar beni kesinlikle mutsuz etmedi
eşim evine düşkündür.dışarı hayatı yoktur.akşamları ben her hizmetini görürüm. eşimde vaktini evinde geçirir.biz hep beraberiz
.bir de son senelerde aramızda telepatik güç oluşturduğumuza inanmaya başladım.benim canım neyi çok istiyorsa ben söylemeden akşam alıp geldiğini görüyorum,senin için aldım demesi ise çok hoşuma gidiyor
.bazen canım yemek yapmak istemiyor,o günler tesadüfen ya hazır birşeyler getiriyor yada dışarda yiyelim mi diye telefon ediyor,beni şaşırtsa da bu durum çok mutlu oluyorum.
eşime bir ara sormuştum,beni ilk günkü kadar seviyormusun diye,o da olurmu ilk günden daha çok seviyorum demişti.o zamanlar seni bu kadar tanımıyordum ki demişti
üstelik benim eşim sevgisini fazla gösteren biri değildir.
24 senenin içindeyiz.çok sıkıntılı zamanlar geçirsekte evlendiğime asla pişman olmadım.

güzel allahım bundan sonra da pişman etmez inşallah.allahım sana emanetiz:18::18::18: