- 6 Ağustos 2020
- 318
- 381
- 18
- Konu Sahibi Deniz Mavisiyim
-
o kadar doğru söylediniz ki , anında yargılamalar suçlamalar anlamadan dinlemeden ,amin Rabbim herkese yardım etsin dermansız dert vermesin kötü şeylerle sınamasınBaşında olmayan derde yorum yazması kolay onu farkettim.
Başımda olan dert konusuna yazarken içim sızlıyor çünkü. O kadar iyi anlıyorum ki konu sahibini.
Tatmadigim duygu konusuna yazarken akıp gidiyor tuşlar elimin altından..
Rabbim herkesin derdine derman versin.
Genel bir sey katmadi da soru sordum bin tane farkli bakis acisi geldi mesela. Bana kattigi budur.
Seviyorum burayi ondan geliyorum,birsey katmasa da olur,ben yine gelirim arada ♥
Evet bunlari okumak guzeldi mesela bana gore. Bir suru farkli bakis,bir suru farkli kadin. Cesitlilik guzeldirFarklı düşünceler onlarda,kadınların hayata bakış açıları diyoruz ona.
Evet bunlari okumak guzeldi mesela bana gore. Bir suru farkli bakis,bir suru farkli kadin. Cesitlilik guzeldir
Coooook var cok. Belki onlarin bakis acisi degisir. Bizde pek degisecek bir sey yokKendine acı çektiren evliliği kötü gidip çocuk yapıpta kurtarmaya çalışan kadınlarımız maalesef.
Daha niceleri aslında.
Coooook var cok. Belki onlarin bakis acisi degisir. Bizde pek degisecek bir sey yok
Bdv başkasına ne ne yaptı bilemem ama beni paronoyak yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?