- 25 Eylül 2011
- 7.561
- 11.464
- 498
- Konu Sahibi Deniz Mavisiyim
-
Konunuzu hatırlıyorum,cok dogru bi karar vermişsiniz.Geçen gün bir konu açmıştım sınav ve bebek isimli. Sınava gideyim mi diye sordum bir çok üye git babası bakar dedi. Atmasaydım cesaret edip gitmezdim. Sınava gittim. Geldiğimde babasının konuşacak hali yoktu biraz daha anlamış beni öyle söyledi. Burda güçlü kadınlar görüyorum ve çok özeniyorum. Bakış açımı değiştirdi.
Keske linkini yazsaniz bizde okurdukElbette bıseyler katıyor hemde ıstemsız benım esımde bazen dıyor sen kadınlar kulubune gırınce bı degısıyorsun dıye farkında bıle degılım. Onun dısında hayatta olmaz dedıgım seylerı gordum bırda hersey olabılırmıs. Hıc ınanamadıgım hayat hıkayelerıde ders oluyor. Bı abla vardı ondan vok etkılenmıstım doner yanında ayran bıle ıcmıyorum demıstı aldatıldıgını anlatırken erkeklere acımayı bıraktım mesela o konudan sonra. Insan tecrube kazanıyor bence okudukca
Ben ilk baba dedirtiyorum agladigindada baba deyip babasina kossun diye burda ogrenmistimKonunuzu hatırlıyorum,cok dogru bi karar vermişsiniz.
Cevremde arkadaşlarım bazen babaya bırakmaz bebeğini yapamaz bakamaz diye söylenir.Onlara hep derim zora gelince mecbur bakacak,ögrenecek,empati kuracak sizi anlayacak diye.
çok güzel bir adım olmuş sizin için.Oda baba olmayı ögrenecek.
Hiç unutmam kızıma eşim ilk 5 aylıkken bakmıstı yarım gün,eve geldiğimde perti çıkmıştı:))
Sonra babaya bakmayı ögrendi kızım büyüdükçe daha rahat bakar oldu.
birde babaya bağlı oldu.kimj çocuk babada durmuyor uzun süre mesela.Bence annede alıstıracak sorumluluk verecek bolca
Valla çok haklısınız. Çok komikti haliKonunuzu hatırlıyorum,cok dogru bi karar vermişsiniz.
Cevremde arkadaşlarım bazen babaya bırakmaz bebeğini yapamaz bakamaz diye söylenir.Onlara hep derim zora gelince mecbur bakacak,ögrenecek,empati kuracak sizi anlayacak diye.
çok güzel bir adım olmuş sizin için.Oda baba olmayı ögrenecek.
Hiç unutmam kızıma eşim ilk 5 aylıkken bakmıstı yarım gün,eve geldiğimde perti çıkmıştı:))
Sonra babaya bakmayı ögrendi kızım büyüdükçe daha rahat bakar oldu.
birde babaya bağlı oldu.kimj çocuk babada durmuyor uzun süre mesela.Bence annede alıstıracak sorumluluk verecek bolca
Ben bir cok konuda insanlarin kendinden habersiz, sizin dediginiz ruh gibi gezdigini fark ettim. Bu üzücü. Ama isin iyi tarafi yeri geldiginde degisiyorlar da.
(Reklamlardan mi bilmiyorum ama iki gündür yorum yazmak zor. Klavye hep kapaniyor ve yalnislikla reklama tikliyorum hep. Baskasinda da sorun var mi. Yoksa sorun telefonumda mi)
Ben telefondan giriyorum ve cok sorun yaşıyordum aynen sizin dediginiz gibi yazarken klavyede sorun yok ama geri tusuna yazım yanlisini duzeltmek icin bastigimda klavye kaybolup bir yerlere tiklaniyor uygulama yüklü degil chrome kullanıyorumUygulamadan giriyorsaniz bozuk dendi. Internetten yani chrome dan girince sorun olmucak yazildigini gordum. Hala ayni. Klavye kapaniyor. Sorunumuz ortak.
Uygulamadan giriyorsaniz bozuk dendi. Internetten yani chrome dan girince sorun olmucak yazildigini gordum. Hala ayni. Klavye kapaniyor. Sorunumuz ortak.
Ben bir cok konuda insanlarin kendinden habersiz, sizin dediginiz ruh gibi gezdigini fark ettim. Bu üzücü. Ama isin iyi tarafi yeri geldiginde degisiyorlar da.
(Reklamlardan mi bilmiyorum ama iki gündür yorum yazmak zor. Klavye hep kapaniyor ve yalnislikla reklama tikliyorum hep. Baskasinda da sorun var mi. Yoksa sorun telefonumda mi)
Telefonunuza da ad block yukleyebilirsiniz niye reklamlarla ugrasiyorsunuz ki? Benim telefonumda olsun, tablette olsun adblock var. Adblocksuz bir internet dusunemem bile. Indirmesi cok kolay. Bence hemen indirin..
Ben telefondan giriyorum ve cok sorun yaşıyordum aynen sizin dediginiz gibi yazarken klavyede sorun yok ama geri tusuna yazım yanlisini duzeltmek icin bastigimda klavye kaybolup bir yerlere tiklaniyor uygulama yüklü degil chrome kullanıyorum
Bılmıyorumkı kımdı baya eskıKeske linkini yazsaniz bizde okurduk
Eşiniz neden biliyor ki konu açtığınızı.Bir seferinde konu açtım tabı eşim okumuş herşeyi onunla ılgılı olumsuz yorumları falansimdi az tartışsak hemen kadınlar kulübüne sor avukatların sana fikir verir diyor. Bende evet verirler dıyorum. yanı eşlerin yakalaması kötü oluyo
Ben öyle yaptım sonuc mu psikolojik deli damgası yedim neymiş erkeğe vurulmazmış erkek neden el kaldırıyor neden eziyorŞiddet konularını okuyunca kendimi onun yerine koyuyorum genelde ben olsam panter gibi atlarım diyorum.
Burada kadınlarımıza çok iş düşüyor,el bebek büyütürlerse aslanım derlerse erkek ne olduğunu anlamıyor bile.
Sonradan aslan kesilip şiddete başvuruyor maalesef.
Erkek çocukken eğitilecek kadına sevgi ve saygı duyması öğretilecek önce.
Toplumumuzdaki algı şu,oğlum göster pipini teyzelere,kızlarada eteğini kapat ayıp meselesi bunlar.
[/benim başımda da var bir tane böyle annesi ileri git dememiş hiç birsey öğretmemiş geldiği yer belli anne baba belli daha beni beğenmiyor 10 aylık bebeğim var evin şurası şöyle burası böyle biri duysa evde temizlik yapılmıyor zanneder bide büyüklenme var burası benım evim diyeçok sinirlerim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?