11-sen derdini anlat o anlatmasın sussun çünkü dertler susarak çözülür
12-her bahaneye he de,ben yıllardır böyle yaşadım,evet ben yaşamadım insan değilim hayatım senle başladı kocacığıııım de
çok alemsin
ben bu maddelerin hiç birini yapamam malesef
Esinizle sorunlariniz yok sanirim, cok mutlu bir iliskiniz var o zaman. Ben de zaten esiyle problemi olan hanimlar icin yazmistim.
Bu listeyi netten aldim kafamdan ya da kendi tecrubelerimden yazmadim bazi yorumcular yanlis anlamis sanirim.
Ayrica bu konunun acilacagi en iyi yer burasi yani esiyle sorun yasayanlar bölümü. Cunku buradaki insanlar sorunlarini yazip cozum bulmak icin fikir istiyorlar.
Olumsuz yaklasan arkadaslara yorumum ise, bugune kadar hep uste cikarak, kavga ederek bu gunlere geldiler ve simdi bu forumdalar, tavsiyem bir kere de farklisini deneyin ve bakin ne olacak.
Yani burada alttan almaktan bahsetmiyorum zaten. Hicbir kavgada yuzde yuz hakli bir taraf yoktur. En azindn yuzde bir de olsa bizim de yanlislarimiz vardir. Karsi tarafi asla degistiremeyecegimize gore, esimizin ne yaptigini dusunmeyi birakip, kendi hatalarimizin uzerine yogunlasmaliyiz.
Zaten karsinin hatalarina yogunlasinca bise oldugu yok, yani bise degismiyor.
niye yazdığınızı sildiniz? konuyu açan kişi ile sen aynı kişisin.......................................
Arkadasimin nicki acikti, suan onun bilgisayarindan yaziyorum, biran farketmedim, farkedince sildim. Benim kendi nickimden yazmam daha dogru olur.
ben sizi "kib"ledim. gereğini yönetim yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?