Eşiyle problem yaşayan kızlar gelsin:-)

Canim haklisin karsimizdaki kisi de bu kurallari uygulamali bence. Birinci madde de benim hayatimda herkese karsi uyguladigim bir sey bekarken, simdi de evliligimde uyguluyorum

Arkadasimin nicki acikti, suan onun bilgisayarindan yaziyorum, biran farketmedim, farkedince sildim. Benim kendi nickimden yazmam daha dogru olur.

Herkeste de arkadas bol masallah. Ayni bilgisayrdan giriyorlar. Birde boyle yakalaninca piskinlige veriyorlar.

Sen niye bana taktin ki simdi neyse yarasi olan gocunur demis buyuklerimiz. Lutfen benim konuma cevap yazma.
Ben burda kendisi icin bise yapmak isteyen hanimlar icin actim konumu. Lutfen konuyu elestirecek insanlar bos yere sayfalari doldurmasinlar

Ben konunu değil seni eleştirdim aradaki fark belli. ve kimin gocunduğu da.. Seni eleştirme nedenimde iki üyelikti. Konunda da hayırlı işler selametle...

Sen niye bana taktin ki simdi neyse yarasi olan gocunur demis buyuklerimiz. Lutfen benim konuma cevap yazma.
Ben burda kendisi icin bise yapmak isteyen hanimlar icin actim konumu. Lutfen konuyu elestirecek insanlar bos yere sayfalari doldurmasinlar

Birde laf yetistiriyorsun arkadasa. Demek leyla06 inin da 7 aylik bebisi var senin de yedi aylik bebisin var. Ayip ayip.

Son düzenleme:
Donukpudra ve huzurluyum ben bir daha actigim konuyu saptirmak icin mesaj atarsaniz sizi sikayet edicem. Lutfen konumun sayfalarini isgal etmeyin, laftan anlamiyor musunuz

Et bencede ve uyeliklerinden biri kapansin sonra da istedigin kadar konu ac.

Neyse canim, yasiniza veriyorum bu tavrinizi eminim cok gencsiniz. Ama yerli yersiz ve alakasiz mesajlar yazmayin dedigim halde, adeta cani sikilan ergenler gibi kavga yeri aramaniz dogru degil lutfen genclik hirslarinizi ve heyecanlarinizi baska konularda giderin, benim konum bunun yeri degil.
Burada evlilik sorunlariyla ilgili bir sey yazdim bundan bahsetmeyecekseniz yazmayin.
bir de hadi hadi gibi mesajlar ne ayip, yasinizi bu mesajlardan tahmin edebiliyorum.

Gencligime mi veriyorsun ? Bana lutfen abla de diyim o zaman cunku 35 yasindayim. Eyer konularinda da dogruyu yazdiysan 28 yasindasin sanirim. Acilan konulara zaman harcayip yaziyoruz ciziyoruz ama bir ogreniyoruz ki bizimle kafa buluyor bazi uyeler ikinci uyeligini kullanarak. Kusura bakma buna sessiz kalamadiysak.

3.maddeyi uygulucam:))
diğer maddelere gelince ben hep karşılık istiyorum ya ödün veremiyorum vermek istemiyorum

Son düzenleme:
Bir derdim var bolumunde dert icermeyen konular yasakti en son. Ben mi yanlis biliyorum? Internetten her buldugumuz yaziyi buraya kopyalayip konu acsak isimiz var yani...

Günlük 300 kalori öneren diyet listeleri bile daha mantıklı ve bize daha az zarar verir Erkek bunu yazan bence. Zaten çift üyelik falan. Erkek değilse de ekşicidir.

1- Bir derdim var bölümüne bu tip konular açılması yasaktır, böyle konular Aile, Evlilik ve Çocuklar bölümüne açılmalıdır.

2- Arkadaşlar birbirlerinin kullanıcı adıyla giriş yapamaz.

3- Arkadaşınızla mail ve doğum tarihlerinizin benzer oluşu dikkat çekici.

4- Çift üyelik yasaktır.

4. Her sorunda sorumlulugu üstlen.

5. " Eşim mukemmel bir insan, hatalı olan benim" deme cesaretini göster.

Konuyu kapadım ama şu 2 madde beni benden aldı, adam sonuna kadar hatalı olacak, bende ona biricik erkekim tüm sorumluluk bana ait, sen muhteşemsin, hatalı olan benim mi diyeceğim

Evren içimizde olayı yani ama ben ufak tefek bir kadınım evren içimizde diyemiyorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…