maddeler çok güzel ben konuyu yeni görüyorum ama bunları görmeden de denediklerim oldu içlerinde ...
bu arada eylül 2012 tarihinde evlendim yani yeni evli sayılırım maddelerin işe yaraması karşımızdaki insana bağlı
Arkadasimin nicki acikti, suan onun bilgisayarindan yaziyorum, biran farketmedim, farkedince sildim. Benim kendi nickimden yazmam daha dogru olur.
Sen niye bana taktin ki simdineyse yarasi olan gocunur demis buyuklerimiz. Lutfen benim konuma cevap yazma.
Ben burda kendisi icin bise yapmak isteyen hanimlar icin actim konumu. Lutfen konuyu elestirecek insanlar bos yere sayfalari doldurmasinlar
Sen niye bana taktin ki simdineyse yarasi olan gocunur demis buyuklerimiz. Lutfen benim konuma cevap yazma.
Ben burda kendisi icin bise yapmak isteyen hanimlar icin actim konumu. Lutfen konuyu elestirecek insanlar bos yere sayfalari doldurmasinlar
Herkeste de arkadas bol masallah. Ayni bilgisayrdan giriyorlar. Birde boyle yakalaninca piskinlige veriyorlar.
Gereksiz yorumlar yapmayin lutfen, mesajimda belirttim, konumu saptirmayin. Sizin hic arkadasiniz yoksa bu sizin sorununuz
Donukpudra ve huzurluyum ben bir daha actigim konuyu saptirmak icin mesaj atarsaniz sizi sikayet edicem. Lutfen konumun sayfalarini isgal etmeyin, laftan anlamiyor musunuz
Et bencede ve uyeliklerinden biri kapansin sonra da istedigin kadar konu ac.
Neyse canim, yasiniza veriyorum bu tavrinizi eminim cok gencsiniz. Ama yerli yersiz ve alakasiz mesajlar yazmayin dedigim halde, adeta cani sikilan ergenler gibi kavga yeri aramaniz dogru degil lutfen genclik hirslarinizi ve heyecanlarinizi baska konularda giderin, benim konum bunun yeri degil.
Burada evlilik sorunlariyla ilgili bir sey yazdim bundan bahsetmeyecekseniz yazmayin.
bir de hadi hadi gibi mesajlar ne ayip, yasinizi bu mesajlardan tahmin edebiliyorum.
çok alemsin
ben bu maddelerin hiç birini yapamam malesef
3.maddeyi uygulucam:))
diğer maddelere gelince ben hep karşılık istiyorum ya ödün veremiyorum vermek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?