hımmm bi araştırayım bakayım yükseleni neymişYükseleni akrep olabilir. Genelde akrep burçlarınin ozellikleri bunlar benim eşim yükselen olarakta burc olaeakta akrep ))allah sabir versin
niye kızz balık burcu duygusaldır çokmu sulu gözlü yoksasiz birde balık burcunu görseniz
amannnn amnnnnn
ben akrebim :)niye kızz balık burcu duygusaldır çokmu sulu gözlü yoksa
Canım işde sana psikolojik baskı yapıyor o varsın desin eşin seni anlamıyorsa sende onu dinleme yinede sen bilirsiniyi güzel diyosunda onuda denedim bu seferde hiç izin almakta yok sen karar vermişsin zaten beni takan yok benim izin verip vermemem umrunda değil diye kafana göre devam et sen vs. deyince benim kafamın tası atıyo gelde tartışma ne alakası var diyorum durumu izah ediyorum ama yok bizimkisi kısır döngü
Canim can cikar huy cikmaz 12. Yila girdik kavga gürültü olmuyor değil huyuna gitmeye çalışıyorum. Su kadarini söyliyim evlendigim sene bir kelime söz söylemişim neden dedim icerigini bile hatırlamıyorum isitip isitip önüme koyar onu o kadar takintili bi karakter :/hımmm bi araştırayım bakayım yükseleni neymişsen kaç yıllık evlisin peki nasıl başa çıkıyosun nasıl anlaşıyosun hiç değişmedi mi
Daha iyi olursun inşallah bacım...Dün psikiyatriye gittim sağolsun doktorum iyi biri çıktı resmen dertleştim onunla akşam eşimlede konuştuk psikiyatriye gittikten sonra işin ciddiyetini anlamış görünüyo bakıcaz bakalım değişen bişey olacak mı? Yorumlarınız için teşekkür ederim sevgiyle kalın
ayy ınsallah hersey duzelır ıyı olurr :)Dün psikiyatriye gittim sağolsun doktorum iyi biri çıktı resmen dertleştim onunla akşam eşimlede konuştuk psikiyatriye gittikten sonra işin ciddiyetini anlamış görünüyo bakıcaz bakalım değişen bişey olacak mı? Yorumlarınız için teşekkür ederim sevgiyle kalın
inşallah canım teşekkür ederim... aslında evet iletişim en önemlisi zıt karakter olsak bile konuşarak bir ortak yol bulunur aslında belkide bizim sorunumuz zıt olmaktan çok iletişimsizlik ben konuşumayı sohbet etmeyide dinlemeyide severim ama eşim sevmez kolay kolay anlatmaz kendinide derdinide buda yine zıt olmamızına nedenlerinden biri ayyy kafam karıştı öyle düşünüyorum olmuyo böyle düşünüyorum olmuyoayy ınsallah hersey duzelır ıyı olurr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?