Eşiyle zıt karakterde olanlar ortak yolu nasıl buluyorsunuz

Yükseleni akrep olabilir. Genelde akrep burçlarınin ozellikleri bunlar benim eşim yükselen olarakta burc olaeakta akrep ))allah sabir versin
hımmm bi araştırayım bakayım yükseleni neymiş sen kaç yıllık evlisin peki nasıl başa çıkıyosun nasıl anlaşıyosun hiç değişmedi mi

Canım işde sana psikolojik baskı yapıyor o varsın desin eşin seni anlamıyorsa sende onu dinleme yinede sen bilirsin

Yo
hımmm bi araştırayım bakayım yükseleni neymiş sen kaç yıllık evlisin peki nasıl başa çıkıyosun nasıl anlaşıyosun hiç değişmedi mi
Canim can cikar huy cikmaz 12. Yila girdik kavga gürültü olmuyor değil huyuna gitmeye çalışıyorum. Su kadarini söyliyim evlendigim sene bir kelime söz söylemişim neden dedim icerigini bile hatırlamıyorum isitip isitip önüme koyar onu o kadar takintili bi karakter :/

Gercekten kolay degil ama imkansizda degil aslinda bakin,benim esimde hemen hemen sizin esiniz gibiydi halada bazen kaybeder kendiniinatcidir dedigim dedik dengesiz bide terazi burcu bende basagim bu aradaherseyi denedim cinnetti ,hastalilkti vs bi suru yontem sirf benimde bazi hakkim oldugunu gezmek,arkadas edinmek,ailemle zaman gecirmek vs valla ben cozumu onu, mutsuz oldugum zamanlarda ilgisiz birakarak buldum.anlasin istedim o boyle yapinca ben mutsuz ve huzursuz oluyorum etkiye tepki gosteriyorum gayet normal,haa ortalikta oyle asik suratla falan dolasmiyorum bagirip cagirmiyorum asla!sesizliye burunuyorum ve bu onu cildirtmaya yetiyorcunku mutlu zamanlarimda neseli,konuskan,guler yuzlu hayat dolu oluyorum normal olarak,ee beni boyle gorunce biseylerin yolunda gitmedigini anliyor tabi o yanasiyo yanima ee birazda duygu somurusu nakawtsessiz ve derinden vuracaksin

Tek tasla duvar orulmez..derdi annem,arkadas lazim cevre,dost akraba lazim.Eskiden esimle inanin asker arkadasi gibiydik heryere beraber gider,herseyi beraber yapardik canta gibi yaninda tasirdi beni o derece yani ama insanin esiyle paylasamiyacagi seylerde vardir herkesle farkli paylasimlari oluyo insanin haliyle senin hakkin bu bi arkadasinin olmasi,kendi basina biseyler yapabilmek bence al karsina konus onu cok sevdigini ama bu sekildede mutsuz oldugunu soyle umarim seni anlicaktir birgun vazgecme allah yardimcin olsun canim

Dün psikiyatriye gittim sağolsun doktorum iyi biri çıktı resmen dertleştim onunla akşam eşimlede konuştuk psikiyatriye gittikten sonra işin ciddiyetini anlamış görünüyo bakıcaz bakalım değişen bişey olacak mı? Yorumlarınız için teşekkür ederim sevgiyle kalın

Daha iyi olursun inşallah bacım...

esımle okadar zıttız kı bırbırımızı tamamladıgımıza ınanıyorum
ben geceyım o gunduz
ekmegın içiyle dışı gıbı
hıcbı zaman nıye oyle yaptın , dedın demıyorum
bırbırımıze hep fıkrımızı soruyoruz cunku hep konusup anlasıyoruz
iletısım en guzel sey :)

ayy ınsallah hersey duzelır ıyı olurr :)

ayy ınsallah hersey duzelır ıyı olurr :)
inşallah canım teşekkür ederim... aslında evet iletişim en önemlisi zıt karakter olsak bile konuşarak bir ortak yol bulunur aslında belkide bizim sorunumuz zıt olmaktan çok iletişimsizlik ben konuşumayı sohbet etmeyide dinlemeyide severim ama eşim sevmez kolay kolay anlatmaz kendinide derdinide buda yine zıt olmamızına nedenlerinden biri ayyy kafam karıştı öyle düşünüyorum olmuyo böyle düşünüyorum olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…