• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiyle zıt karakterde olanlar ortak yolu nasıl buluyorsunuz

Ben ve esim kadar zit iki karakteri yan yana hic gormedim ;) ama mutluyuz inan orta yolu bulmaya hic calismadik bile hic tartisma vs de cikmaz kolay kolay bazen geriliriz ama kimse kimseye bagirmaz kotu soz soylemez trip surat yapmaz garip ama gercek
Sanirim mumkun mertebe sessiz sakin olmak iki tarafin da yapmasi gereken sey
Saygi ve sevgiyi insan bu sekilde muhafaza etmis oluyor

Çokta iyi yapmışsınız tebrikler herkeze örnek olucak bi davranış bence eşiyle sorun yaşayan herkez çift terapisine gitmeli

bak bu tıplerın kendıne gelebılmesı ıcın bu yontem ŞART!!
cınnetını gecıreceksın , hastalanacaksın , psıkolıjık hastalıklar üreteceksın.. malesef bunların anladıgı bu..
boyle bır ılıskım vardı gecmıste.. kanaya kanata 4 yıl gecırdık. sonunda bu yolu buldum. psıkıyatra gıttım , ılac kullandum.. kurdeşen döktüm.. (bunlar gercek)
baktım hastayken ben cok ıyı bu .. sorun cıkaracagı zaman hastalanıyorudum :KK12: sonra yavas yavas ben ona benzemeye basladım ( bak buyolda cok etkılıdır) kendıne benzettın benı demeye , sonrada onun gbı olmaya basladım.. baslarda kendınden tiksindi ,ben boyle bırımıydım dıye. benı oyle gorunce sonra kacıp gıttı :KK53:
ama sız bır buhran dönemınızde gönlünü edip aıle terapısı alın.. cok ıyı gelen cıftler var :KK66:
[/QUOTE] etkili olabilir ama geçici tam doktora giderken vazgeçer biliyorum çünkü huyunu ya ben onun sadece beni anlamasını istiyorum sürekli evde durmanın arkadaşsız komşusuz kimsesiz gibi yaşam sürmenin herşeyde izin almak zorunluluğunun beni mutsuz ettiğini anlamasını ve beni sıkmaktan vazgeçmesini istiyorum benim ailem uzakta yaşıyo tatile onlara gidebilmek için yalvar yakar izin alıyorum uzak kaldığımız için o 1 ay sürekli msjlar aramalar liseli aşıklar gibiyiz eve dönüyorum olduda biyere gitmek istesem yeni geldin gezmekten ne işin var başlıyo yine yok bacım ya çözüm yok anladım bu durumu kabullenme aşamasındayım

Bu yaklaşık 20 sene böyle sürecek siz orta yaşa geldiğinizde rahata ereceksiniz.
Biliyorum hatta eminim çünkü aynı durum bizde de yaşandı.
Babam despot bir adamdı annemin çalışmasına izin vermedi,arkadaşlarıyla görüştürmedi,komşularıyla mesafe koydurdu vs vs...
Annem,canım benim korkusuna pek ses etmedi ama ömrünü de sırf bizler için bu şekilde geçirdi.Şimdi babam çok rahat annem yorgun
Evet istediği yere gidebiliyor,babamla da Türkiye'nin her yerini geziyorlar beraber ama annem diyor ki iş işten geçti ömrümün en güzel yılları heba oldu...

Canım anlaşılan oda seni çok seviyo çerezizlik çok kötü yaşadım biliyorum ama inznli zamanla geçiyo evlilik oturuyo yani su akıyo yolunu buluyo vazgeçme canım ama şu hastalanma fikri fena değil sen bence panik atak ol senin için endişelensin yada herşeyden kork (panık atak)sende onu bunalt:KK48:

senin isin cok kolay ama sen geri durmussun kaybetmemek icin.sen demissin ki gitigi yere kadar gidip gelmis ozur dilemis korkmus kaybetmekten anlayacan.sen bosanacam baska yolu yok diye cekip ciksandi yada ona bitecegini iyice hissettirsen kaybetme korkusu artar diye izlenim verdi esin bana.bunalttikca disariya gizli saklida olsa cikabilecegini hissettir ona sozlu yada hareketlerinle

Bu yaklaşık 20 sene böyle sürecek siz orta yaşa geldiğinizde rahata ereceksiniz.
Biliyorum hatta eminim çünkü aynı durum bizde de yaşandı.
Babam despot bir adamdı annemin çalışmasına izin vermedi,arkadaşlarıyla görüştürmedi,komşularıyla mesafe koydurdu vs vs...
Annem,canım benim korkusuna pek ses etmedi ama ömrünü de sırf bizler için bu şekilde geçirdi.Şimdi babam çok rahat annem yorgun
Evet istediği yere gidebiliyor,babamla da Türkiye'nin her yerini geziyorlar beraber ama annem diyor ki iş işten geçti ömrümün en güzel yılları heba oldu...
Herzaman böyle olmayabilir biraz geri kafalı gözüküyorum belki ama biz anneyiz

Ben ve esim kadar zit iki karakteri yan yana hic gormedim :KK66: ama mutluyuz inan orta yolu bulmaya hic calismadik bile hic tartisma vs de cikmaz kolay kolay bazen geriliriz ama kimse kimseye bagirmaz kotu soz soylemez trip surat yapmaz garip ama gercek
Peki böyleyseniz nasıl zıt olduğunuzu anladınız bende bunu anlamadım:KK64:Birbirinize bağırmıyorsunuz olaylar karşısında sakin davranıyorsunuz ama zıtsınız:KK64:

senin isin cok kolay ama sen geri durmussun kaybetmemek icin.sen demissin ki gitigi yere kadar gidip gelmis ozur dilemis korkmus kaybetmekten anlayacan.sen bosanacam baska yolu yok diye cekip ciksandi yada ona bitecegini iyice hissettirsen kaybetme korkusu artar diye izlenim verdi esin bana.bunalttikca disariya gizli saklida olsa cikabilecegini hissettir ona sozlu yada hareketlerinle
Her erkek aynı değildi böyle davranışlar ters tepebilir daha kötü olup evliliği bile bitirebilir çözüm üretirken iyi tartmak lazım bu duruma uygun bi hikaye var ama cuk oturuyo ama yazamam fazla argo

Ben ve esim kadar zit iki karakteri yan yana hic gormedim :KK66: ama mutluyuz inan orta yolu bulmaya hic calismadik bile hic tartisma vs de cikmaz kolay kolay bazen geriliriz ama kimse kimseye bagirmaz kotu soz soylemez trip surat yapmaz garip ama gercek
maşallah size aslında olması gereken belkide odur ama insanlar tartışmayla kavgayı ayırt edemiyo tartışmak kötü bişey değildir tartışmakta bir tür iletişim yoludur kırmadan aşağılamadan bağırmadan konuşmayı başarabilirsen sonrasında küsmene neden olacak bişey olmaz ama bunlara dikkat etmezsen sorun dahada büyüyor ayrıca herşey karşılıklı olunca daha kolay vede güzel ama tek taraflı ya zor yürür yada yürümez ben yürütücem ama işim çok zor... Teşekkür ederim yorumunuz için azda olsa rahatladım zıt karakterlerinde anlaşabileceğini öğrenmiş oldum

bak bu tıplerın kendıne gelebılmesı ıcın bu yontem ŞART!!
cınnetını gecıreceksın , hastalanacaksın , psıkolıjık hastalıklar üreteceksın.. malesef bunların anladıgı bu..
boyle bır ılıskım vardı gecmıste.. kanaya kanata 4 yıl gecırdık. sonunda bu yolu buldum. psıkıyatra gıttım , ılac kullandum.. kurdeşen döktüm.. (bunlar gercek)
baktım hastayken ben cok ıyı bu .. sorun cıkaracagı zaman hastalanıyorudum :KK12: sonra yavas yavas ben ona benzemeye basladım ( bak buyolda cok etkılıdır) kendıne benzettın benı demeye , sonrada onun gbı olmaya basladım.. baslarda kendınden tiksindi ,ben boyle bırımıydım dıye. benı oyle gorunce sonra kacıp gıttı :KK53:
ama sız bır buhran dönemınızde gönlünü edip aıle terapısı alın.. cok ıyı gelen cıftler var :KK66:
etkili olabilir ama geçici tam doktora giderken vazgeçer biliyorum çünkü huyunu ya ben onun sadece beni anlamasını istiyorum sürekli evde durmanın arkadaşsız komşusuz kimsesiz gibi yaşam sürmenin herşeyde izin almak zorunluluğunun beni mutsuz ettiğini anlamasını ve beni sıkmaktan vazgeçmesini istiyorum benim ailem uzakta yaşıyo tatile onlara gidebilmek için yalvar yakar izin alıyorum uzak kaldığımız için o 1 ay sürekli msjlar aramalar liseli aşıklar gibiyiz eve dönüyorum olduda biyere gitmek istesem yeni geldin gezmekten ne işin var başlıyo yine yok bacım ya çözüm yok anladım bu durumu kabullenme aşamasındayım[/QUOTE]

6 yil olmus, demek bu adam degismiyecek. Sorun zit karakter degil. Sorun, kusura bakmada, esinin despot, bencil özgüvensiz bir psikopat olmasi.

Bu yasina kadar gelmissin, ne demek annenlere gitmek icin izin almak?? Bu ne kadar gurur kirici birsey! Bu isin tek cözümü bosanmak gibi görünüyor. Akillansaydi, simdiye kadar akillanirdi. He kim bilir 50 yasinda biraz yumusar, ama o zaman neye yarar? Herseyin yasi vardir. 30 yasinda gezmekten aldigin zevk, 50 yasinda ayni degildir, yada ayni ortamlar degildir.

Ayy canım seni okadar iyi anlıyorum ki bende ilk evlendiğimde aynı senin gibiydim anneme kardesime bile gidemezdim ota ..oka kızardı bişeye izin almak için kırk takla atardım daha yeni sayılır evliliğin zamanla azalıyo belki bitebilirde ben 12senelik evliyim daha iki senedir anneme rahat gidebiliyorum kendini sıkma bence huyuna git yaş farkınızda var kıskançlıktan başka bişey değil bence sen ondan gençsin ki erkekler çok kıskançtır genelde ama bence çok üstüne düşme eşinin biraz geri dur çocuk falanda olunca zamanla daha iyi olucaktır sabır dertli arkadaşım sabır biz erkeklerimizi idare etmezsek başkaları idare eder anaçlık herzaman iyidir feminist düşünceli arkadaşlar kızacaklar bana ama biz kadınız yuvayı dişikuş yapar bir evlilikte şiddet yoksa eğer vazgeçilmemeli ufak taktiklerle kontrol etmeyi öğreniceksin seviyosan içine kapanma onu çözmeyi öğren
Allah razı olsun birinin beni anlaması ne kadar güzel... çok şükür şiddet yok sevgimiz de var birbirimize çok bağlıyız 2 yaşında bi oğlumuz var onada çok düşkün babalık vasfını fazlasıyla taşıyan biri..ama işte beni sıkması psikolojimi bozdu artık cidden yorulduğumu hissediyorum psikiyatriye gitmeye karar verecek kadar

Allah razı olsun birinin beni anlaması ne kadar güzel... çok şükür şiddet yok sevgimiz de var birbirimize çok bağlıyız 2 yaşında bi oğlumuz var onada çok düşkün babalık vasfını fazlasıyla taşıyan biri..ama işte beni sıkması psikolojimi bozdu artık cidden yorulduğumu hissediyorum psikiyatriye gitmeye karar verecek kadar
Gitmene izin verirse git vermezse bi yolunu bul ve mutlaka git çok faydası oluyo ben 5 sesns gittim eşim dizi kuförü ve hep güzel bakımlı kadınlarla ve bende doğal olarak kıskanıyorum terapiyle onun gözüyle bakmayı ve onu nasıl idare edebileceğimi öğrendim kendin için gitmelisin bacım inan fayda ediyo

ya öyle bişey ki gizli saklı elbette yapabilirim o işe gidince çıkarım dönmeden evde olurum hiiiçte çakmaz amaa 1 bunu yapmak ne kadar doğru olur ne kadar yanlış tartışılır 2 ailesiyle aynı apartmandayız eltiler falan illa biri ona benim evden çıktığımı ispiyonlar ki o zamn eşimin güveninide kaybetmiş olucam benim kaleyi içten fetetmem lazım şekerim :KK62:

Gitmene izin verirse git vermezse bi yolunu bul ve mutlaka git çok faydası oluyo ben 5 sesns gittim eşim dizi kuförü ve hep güzel bakımlı kadınlarla ve bende doğal olarak kıskanıyorum terapiyle onun gözüyle bakmayı ve onu nasıl idare edebileceğimi öğrendim kendin için gitmelisin bacım inan fayda ediyo
Allah evinin huzurunu bozmasın bak biz nekadar avrupalaştırılsakta özümüzde türk kadınıyız kürdü,lazı,çingenesi v.s biz türk kadınıyız filimlerle dizilerle peygamber zamanından gelen aslında yapılması farz olan ailevi birçok sorumluluk feministlik adı altında bozguna uğratıldı kendimizle çatışıyoruz ve eşlerimizle onlarda napıcanı şaşırıyo bu yüzden en güzeli üstümüze düşeni yapıp isteklerimizi zamanı geldiğinde kadınca halletmek

e gideyim o zaman hemen rendevu alıyorum :)

ya öyle bişey ki gizli saklı elbette yapabilirim o işe gidince çıkarım dönmeden evde olurum hiiiçte çakmaz amaa 1 bunu yapmak ne kadar doğru olur ne kadar yanlış tartışılır 2 ailesiyle aynı apartmandayız eltiler falan illa biri ona benim evden çıktığımı ispiyonlar ki o zamn eşimin güveninide kaybetmiş olucam benim kaleyi içten fetetmem lazım şekerim :KK62:
İşin zor elti girdimi devreye kaç kurtul ama bu durumu kocana şirin şirin izah edersen geriye randevu almak kalır TATLI DİL YILANI DELİĞİNDEN ÇIKARIR birazda kadınlık işve cilve..

İşin zor elti girdimi devreye kaç kurtul ama bu durumu kocana şirin şirin izah edersen geriye randevu almak kalır TATLI DİL YILANI DELİĞİNDEN ÇIKARIR birazda kadınlık işve cilve..
Devletin sağladığı var ücretsiz aile terapistide var belki bi gün beraber bile gidebilirsiniz

Allah evinin huzurunu bozmasın bak biz nekadar avrupalaştırılsakta özümüzde türk kadınıyız kürdü,lazı,çingenesi v.s biz türk kadınıyız filimlerle dizilerle peygamber zamanından gelen aslında yapılması farz olan ailevi birçok sorumluluk feministlik adı altında bozguna uğratıldı kendimizle çatışıyoruz ve eşlerimizle onlarda napıcanı şaşırıyo bu yüzden en güzeli üstümüze düşeni yapıp isteklerimizi zamanı geldiğinde kadınca halletmek
aynen valla bazıları hemen boşan diyebiliyo bu bu kadar kolaymı 2 yaşında dünya tatlısı maviş maviş bakan bir oğlumuz var ikimizde onun için deli oluyoruz tamam sorunlarımız var ama düzeltebileceğimize inanıyorum herşeyin yoluna girebileceği inancına sahibim insan yeterki hatasının farkına varsın ve istesin herşey yoluna girer sanki sonradan gelen dahamı iyi olacak çocuğuna nasıl davranacak isteyecekmi istemeyecek mi üvey kardeş olunca nasıl olur o çocuk nasıl bir psikolojiyle büyüyecek bunları ancak anne olan düşünür bilmiyorum

yok canım doktora gitmeme bişey demez ben gezmek anlamında dedim öyle yanlış anlaşıldım :) rendevuyu aldım bile bakıcaz bakalım

Back
X