Eski ahşap boyama bebek odası

nutez

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2007
1.138
7
683
46
İzmir
eski ahşap nasıl boyanır. ahşap boyama

Son düzenleyen: Moderatör:
sahane bisey olmus gercekten bayildim emeginize saglik keske yakin fotoda ekleseydiniz daha detayli gorebilseydik

çok güzel...
ne tür bir boya kullandın? Pahalı mı?
bende de iki tane tekli koltuk var onlar üzerinde birşeyler yapmayı düşünüyorum

çok güzel olmuş, bayıldım.
benimde taaa, annemin evlenirken aldığı yatak odasının komidini var. çok eskidi, onu boyamak istiyorum. bu boyanın marka modeli ne acaba?

çok güzel...
ne tür bir boya kullandın? Pahalı mı?
bende de iki tane tekli koltuk var onlar üzerinde birşeyler yapmayı düşünüyorum

hayır pahalı değil canım asratı için ilk boyası yani bildiğimiz duvar boyası aldım beyaz 1 kiloluktan 2 3 kat onunla boyadım her kat kuruduktan sonra zımparaladım hafiften.sonra araştırdım bu hobi boyaları pahalı geliceği için şu duvar boyalarunu renklendirme için renk boyaları var çeşitli markalarda onlardan beyazını büyük boyun aldım 8.tl olandan onuda sürdüm 2 şer kat kurudu zımparaladım ve sprey vernikle 2 şer kat vernikldim.stencil tekniği ile süslemesini yaptım.çok zevk aldım.bukadar tahmini toplam bütün aldıklaım 50 tl ye maloldu.:lepi::dance: ama tabi siz ne renk boyamak istiyorsanız astar renginide o renk alın bence ve rulo kulanın boya için yaparken.

Son düzenleme:
eski yatak odası takımımın bazı parçalarını depo odamda kullanıyordum sağlam oldukları için atmaya kıyamamıştım.oğluma bebek odası almayı hiç düşünmedim çünkü geri dönüşümü olabilecek ürünler taraflısıyım ve değişikliği severim 3 yıl sonra sıkılacağım bir oda yapmak istemedim bebek odası değil çocuk oyun odası yapıcam taşındığımız evde.ama ben bu eski mobilyaları aldım boyadım ve bu hale getirdim şimdilik bizi idara edicek.eski rengi kahverengi eskitmeydi.

Son düzenleme:
inanın almış osam bukadar zevkle kullanmazdım heralde

Son düzenleme:
Canım tebrik ederim seni...gerçekten harika olmuşlar...bayıldımm..ellerine sağlık.Güle güle..mutlu günlerde kullan.Nekadar da düzgün boyamışsın...yeni alınmış gibi.
Şu stencil dediğin nasıl bişey?

çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim.sitencil şekil şablonu istediğin şekli alyorsun uygulayacağın alana sabitleyip ponpon süngerli fırçasıyla vurş darbeleriyle boyuyorsun

Tebrikler... Almaya kalksan kaç lira tutar,bende bu tür şeyleri değerlendirme taraftarıyım. yerimseniben
Yalnız dikkatimi çekti,çekmecenin birindeki tavşanlar ters! Neyse nazar değmez

yaparkende düşünmüştüm aman birini ters yapmayım diye aklıma gelen başıma geldi sonuncuyu ters yapmışım çok güldümmm.beğenmene sevindim.mobilyayımı boyasınımı almaya kalksan canım yaarmısın

mobilyalardan bahsediyorum,
Almaya kalksan...

mobilyalardan bahsediyorum,
Almaya kalksan...

canım bu boyamış olduğum kadar parça almaya kalksam mağazadan 700 den aşağı alamam.bende gereksiz masraf buldum bebişimin cicileri daha çok küçük ablası onun için seneye oda yapıcaz.

aklını seveyim aklınıııııı.....
seviyorum ben böyle maharetli bayanları yaaa...
bebişimiz sağlıkla büyüsün inşallah....
annesinin el emeği odasında....

valla tebrık ederım canım senı olurda bu kadar mı olur cok harıka yapmıssın elıne emegıne saglık

çok mutlu oldum taktir edlmek çok güzel sağolun yaa:CüvCüv:şımardım sanırım

harika olmuş ellerine sağlık canım benimde eski bir şifonyerim var onu boyayacaktım çok iyi fikir oldu bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…