Eski Ailem

üvey değilde ya halanın ya teyzenin ya yengelerinden birinin çocuğusundur çocukları yok diye istemişlerdir ama benimsememişlerdir falan.
:D yok canım görüntü olarak babam ben ve kardeşim aynıyız kardeşimin bebekliğide benim bebeklik resimlerimden ayırt edilemiyodu yaş farkı olduğu için eminşm yani öz

:KK70: yok canım görüntü olarak babam ben ve kardeşim aynıyız kardeşimin bebekliğide benim bebeklik resimlerimden ayırt edilemiyodu yaş farkı olduğu için eminşm yani öz
o zaman ruhları üvey (aslında öküz diyip kafiye yapacaktım ama atsan atılmaz satsan satılmaz aile yani ):)

Eski Ailem diyorum ama eskidende aileden biri gibi değildim. Düzenli aralıklarla sudan sebeplerle evden koyuluyodum 16 yaşımdan beri. 20 yaşımda evlendim. Eşimi seviyorum severek evlendim ama üniversite okuyordum ve evlenmek gibi düşüncem yoktu. Evlenmeden önce yine çok sudan bi sebeple o... Diye bağırdığını hiç unutamam annemin 20 yaşımda annemdende babamdanda dayak yedim. Bi sebebi vardır diye düşünüyosunuzdur ama gerçekten yok. Hep bu şekilde yaşadım ben.( Annemde babamda iyi işleri olan insanlar gelirleride ortalamanın üstünde. Memurlar. Yani bilmeyen kişiler inanmaz bu duruma). Son yediğim dayaktan sonra gitmek istememe rağmen babam zorla dayıma gönderdi beni. Ben herkese rezil oldum. Önceki dayaktada teyzeme göndermişlerdi. Bütün akrabalarım eşim ve kayınvalidem yediğim dayakları bi yerlerimin morardığını küfürleri kötü muameleyi biliyo ve bana saygı duymadıklarını hep hissettim. Bu saygıyı kazanmak için çok çabaladım. Babamın 16 yaşımdan beri evlen defol git telkinini dinledim ve 20 yaşımda evlendim, hiçbir zaman ailemi kimseye kötülemedim beni dersaneye gönderdiler çeyizimi aldılar diye düşündüm herkese onlar hakkında iyi konuştum birazda utandım sanırım rol yaptım hep. Evime hiç gelmezler 3 ayda bir filan. Bebeğim oldu yinede gelmiyolar en son 1 ay önce biz uğramıştık. Onlar gelmedi ilgilenmedi biz hep gittik. hergün ararım annemi kardeşimi babamı sorarım nasılsınız derim iyyiz der geçer derdim olunca ilgilenmez. Sevincim olunca umursamaz.hep sıkılmış bi hali var, evlendi yine kurtulamadık diyo sanırım.kısa bi süre maddi destek verdiler saolsunlar. Çocuğum olması için tedavi gördüm bu süredede hastane işlerinde yardımcı oldu annem. Ben bütün bunları içimden atamıyorum daha anlatamadığım okadar çok şey varki. Babam içki içerdi bana harçlık vermek istemezdi 5 lira bile, okuldan nasıl dönücem eve derdim yürüyerek git derdi 7 km yolu. Bebeğim oldu altın filan takmadılar mesela. Sadece maddi değil. Bu tavırları beni çok üzüyo. Bu kadar uzun karışık yazıyı okumak istemezsiniz belki ama ben içimi dökmek istedim.
Ben aile konusunda senden çok çektim o yüzden boşver önüne bak en azindan çocuk için sana destek olmuşlar bu da hiç yoktan iyidir..

Back
X