eski amirimin tribi

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.041
398
30
selam kızlar
kamuda çalışıyorum gecici görevlendirmeyle bi müdürlükte calıstım bi sene kadar.kendi kurumuma döndüm. fakat eski müdürüm cheryblossommd hiç aramıyo sormuyo diye heryerde konuşuyo. rehberinden numaramı dahi silmis.yarın yanına gitmek istiyoruma ama o kadar cekiniyorum ki bir sürü sitem edecek.sizce gitmelı miyim?

selam kızlar
kamuda çalışıyorum gecici görevlendirmeyle bi müdürlükte calıstım bi sene kadar.kendi kurumuma döndüm. fakat eski müdürüm cheryblossommd hiç aramıyo sormuyo diye heryerde konuşuyo. rehberinden numaramı dahi silmis.yarın yanına gitmek istiyoruma ama o kadar cekiniyorum ki bir sürü sitem edecek.sizce gitmelı miyim?

Off anan mı? Baban mı? Ne için arayacakmışsın sürekli? Bu konuda gitme yanına sakın. Iyice kendini haklı görür. Duymazdan gel.

Deli midir nedir?
Durduk yere niye arayacakmışsınız onu?
Yanına gidip açıklama yapmaya gerek yok.
Konuyu açar ve sorarsa 'yoğunluktan aklıma gelmedi' gibi bir şey söyleyip geçiştirin.
Telefon numaranızı niye silmiş? Onu hiç anlamadım.
Ne değişik insanlar var.

sorma. sanki büyük bi suç işlemişim.hep arayalım soralım pohpohlayalım istiyo sanırım. cheryblossommm biseye mi kızdı niye gelmiyo buralara diyormus orası da o kadar ters ki
Deli midir nedir?
Durduk yere niye arayacakmışsınız onu?
Yanına gidip açıklama yapmaya gerek yok.
Konuyu açar ve sorarsa 'yoğunluktan aklıma gelmedi' gibi bir şey söyleyip geçiştirin.
Telefon numaranızı niye silmiş? Onu hiç anlamadım.
Ne değişik insanlar var.
.

Bunu dert edinmen bile gereksiz.
Bırak konuşup dursun
Ekmeğini o mu veriyor sanki
Gidip ya da arayıp konuşursan iyice başına dolarsın böyle tuhaf bi insanı.

a
Ne için gideceksiniz? Ne kadar saçma bir insanmış o öyle.
Ben olsam asla gitmem
ben hç bi zaman müdürü ziyarete gideyim odasında kahve iceyim yalaka olayım kafasında degilim samimiyete de karsıyım kadini severdim ama , aramıyorum diye rehberden numaramı silmek nedir. gitsem sitem etcek moralimi bozcak

müdürlerin böyle sürekli pohpohlanma
sayılma,sevilme,değer görme ihtiyacı doğuyor
ünvan sahibi olunca boşverin :kahve:

hala gitmedim personelleri arıyor beni, eski çakılma arkadaşlarım. işte yanına gel bence bi ara sana kızgın falan. acayip sinirliyim.diyomuş bayramda falan aramadı. eşim ameliyat oldu cenazemiz oldu bitanesi aramadı. şimdi de ilgi bekliyorlar.

Bazı insanlar fazla umuyorlar çevrelerinden. Sizi de sevmiş ve aranızda samimiyet olduğunu dusunmusse böyle yapıyordur.

Düşüncesizce olmuş ama insan sevdiği kişiden umar diye bir söz var. Çok kizmayin bence.

Back
X