Eski arkadaş eski sevgili

Ayy çok kötü Büyük travma, geçmiş olsun

Detayları öğrendiniz mi, nasıl olmuş? Konuştunuz mu sonra ikisinden biriyle? Ben böyle bir olayı duydum hatta sizin durumunuzda olan kızla tanışıyoruz. O reziller birkaç ayda boşandı, bir daha da mutlu olamadılar.

Konuşmammı öpüşüp çekindiğimiz bir foto vardı muratla çekende kızdı yani onu babama göndercekmiş kıza bulaşırsam tehtidler falan çok küçüldüler kız evine rakı içmeye çağırmış 2 gün evden çıkmamışlar sonra aşık olmuşlar sözde banada nasip olur inşallah mutsuzluklarını görmek denmez ama besledim büyüttüm kargayı oydu gözümü hala konu açılınca fazlasıyla geriliyorum

Ay kıza bakın ya resmen anakonda beslemişsiniz koynunuzda. Bi erkeğin ilgisi için dostunu anasını babasını satan karaktersizlerden korusun tanrım. Bu kadar pisliklerse bir yıla kalmadan birbirlerini bir kaşık suda boğacak kıvama gelirler bence siz içinizi ferah tutun.

Hiçbişey yapmadım Allah a havale ettim benden günah gitti.Yaşattığını yaşamadan ölmez herkes yaptığıunı çekecek elbet.

Piiuu tehditli mehditli koruyorlar bir de birbirlerini.
Ne aşk..

Yoluna bak artık yapacak birşey yok.
Bi iki çikolata alırsın çoluğa çocuğa sadaka niyetine tamam.

Babana foto mu atacakmış rezil :)
Hamuru belli mayası bozuk :) umarım evlenip hiç evden çıkmazlar da ortalık biraz temizlenir. :)

Ikisinden birinin ya da ikisininde aklında varmış bu ilişki 1 ayda olamaz heralde...Valla diyecek pek de söz yok ortada tüm rezillik.Iyi ki ikisiylede ilişkin bitmiş.Ne halleri varsa görsünler takip falan etme göreceğin her yerden engelle sil.

9 aylık eski sevgilinize pek bi şey demiyorum. Yaptığı büyük ş....z'lik ama asıl büyük kötülüğü 9 senelik kardeşim dediğiniz kadın yapmış size..

Ama boşverin, Allah'a havale edin. Sizin siniriniz bir kaç aya geçecek hayatınıza güzel güzel devam edeceksiniz ama onlar bir ömür boyu sizin hayaletinizle yaşayacak. Düşünsenize birinin kankası, diğerinin eski sevgilisisiniz. Sizin isminizi her duyduklarında, sizi anımsatan birini her gördüklerinde, her sizin parfüm kokunuzu hissettiklerinde gerginlik yaşayacaklar belki hep bu konulardan kavga çıkacak... Çünkü ikisinin de en büyük ortak noktası sizsiniz.

Verilmiş sadakanız varmış diyorum ben. Çok mutlu olun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…