eski arkadaş...

İyi Günde yanınızda olmayan yine aynısını yapar canim görüşme

Valla bi kere küslük, soğukluk girince ben daha konuşmuyorum yani olmuyor içime sinmiyor.
Öyle 2 arkadaşım var eften püften meselelerle küs kaldığım şuan çok özlüyorum onu halada çok severim kırk yılın başı denk gelsekte Pazar'da markette ne o ne ben konuşmuyoruz.
Biriyle aramızı başka bi arkadaşımız bozdu arkamdan dedikodu yaptığını anlattı sonra yüzüne vurdum ağladı barıştık falan ama sonra aynı işyerindeydik bu Arada sonra işten çıkınca arayıp sormadık birbirimizi sonra ben asıl dedikoduyu yapanlada irtibatı kestim.
Şuan pek arkadaşım yok çok zorluğu oluyo bi yere giderken yanımda birini bulamıyorum çok ama kafam rahat napıyım :110:

eşim görüşmemi istemiyor. tabi bi arada kaldim.. ikna etmem çok zor. zaten eski arkadaşlarim da vardı görüştürmedi... öle çok kolay güvenen biri degil.. onca kat ettim o bulunduğum şehirde degildi şehir dişindaydi. napabilirim ki:KK43:

eşiniz niye bukadar maydonoz oluyo?
onun her arkadaşını da siz mi belirliyosunuz?

eşiniz niye bukadar maydonoz oluyo?
onun her arkadaşını da siz mi belirliyosunuz?
hyr oda bende belirlemiyoruz zaten
ama gerçek şu.
Evlenince herşey bitiyor... arkadaşlıklarda tek tek gidiyor çünkü gerçek yüzleri o günden sora belli ediyor..
biz düğün öncesi kavga ettik.. bahane aradi gelmemek için...
dost bahane aranir mi.. aramaz demi.. işte bizde kavga ettik.. herşeyimi kıskandi (kendi sölüyodu seni çok kıskaniyorum diye)
sonra bi baktim yok olmuycak hiç görüşmeyelim dedim onada dedim..
ortak arkadaşimla halaa görüşüyoruz.. ona soruyor tel nosunu versene diyomuş özledim onu diyomuş..
bana dedi bende kalsin dedim.. bi yanim tabi onu özlüyo bi yanim yine kavga edecegimi korkuyorum.. görüşmesem daha iyi dedim çok karişik.. sizlere danişmak istedim.

Valla bi kere küslük, soğukluk girince ben daha konuşmuyorum yani olmuyor içime sinmiyor.
Öyle 2 arkadaşım var eften püften meselelerle küs kaldığım şuan çok özlüyorum onu halada çok severim kırk yılın başı denk gelsekte Pazar'da markette ne o ne ben konuşmuyoruz.
Biriyle aramızı başka bi arkadaşımız bozdu arkamdan dedikodu yaptığını anlattı sonra yüzüne vurdum ağladı barıştık falan ama sonra aynı işyerindeydik bu Arada sonra işten çıkınca arayıp sormadık birbirimizi sonra ben asıl dedikoduyu yapanlada irtibatı kestim.
Şuan pek arkadaşım yok çok zorluğu oluyo bi yere giderken yanımda birini bulamıyorum çok ama kafam rahat napıyım :110:
aynen öle.. işte bende 1,5 yıldır özlem duyuyorum anilar unutulmaz işte çok şey yaşadık.. silinmiyor öle kolay kolay...
soğumuşum zamanla görüşesim de yoktu... o hiç bişey olmamiş gibi davransada benim içimdeki kinim bitmiyordu.. yinede özlüyorum özlemesem iyi ama geçirdiğimiz çok güzel anilar kaldi.. sanki ilk aşkımmış gibi..

hyr oda bende belirlemiyoruz zaten
ama gerçek şu.
Evlenince herşey bitiyor... arkadaşlıklarda tek tek gidiyor çünkü gerçek yüzleri o günden sora belli ediyor..
biz düğün öncesi kavga ettik.. bahane aradi gelmemek için...
dost bahane aranir mi.. aramaz demi.. işte bizde kavga ettik.. herşeyimi kıskandi (kendi sölüyodu seni çok kıskaniyorum diye)
sonra bi baktim yok olmuycak hiç görüşmeyelim dedim onada dedim..
ortak arkadaşimla halaa görüşüyoruz.. ona soruyor tel nosunu versene diyomuş özledim onu diyomuş..
bana dedi bende kalsin dedim.. bi yanim tabi onu özlüyo bi yanim yine kavga edecegimi korkuyorum.. görüşmesem daha iyi dedim çok karişik.. sizlere danişmak istedim.

siz zaten gerçek dost değilmişinizki.
kalsın bence de.
ihtiyaç olursa buluşursunuz ilerde belki birgün.

siz zaten gerçek dost değilmişinizki.
kalsın bence de.
ihtiyaç olursa buluşursunuz ilerde belki birgün.
biliyormusunuz?
benim hiç bir zaman GERÇEK DOSTUM olmadi..
olsaydi keşke bi tane felan...
yanimda olucak. her derdime deva olabilecek..
üzüldüğüm ağladığım günlerde hemen koşa koşa gelebilecek..
mutlu olduğum günlerde sevincime ortak olucak oda mutlu olucak..
varmi ki..
çok yalnizdim.. bi arkadaşim olsun istedim..
oldu da gerçekliği göremedim hiç birinde...
eşim zor günümde hep yanimdaydi.. bana bişey olursa hemen koşa koşa gelen o kişi de EŞİM...
çok şükür eşimin kıymetini biliyorum oda benim kıymetin..
insan eşten başka bi iki tane gerçek dostu olsa..
ama güvenemiyorum.
konularda oluyor herşey.. en yakin dost bile kocasina göz dikenler.. onlar gerçek dostmuydu...
işte hiç güvenemiyorum. :(

düğünüme gelmeyen iki tane daha arkadaşim vardı bir X diger Y olsun.
ben ikisinin düğünde yaninda oldum yanina olabilmek için işten izin bile aldim.. düşün.. gittim
X hamileydi doktordan izin alamamiş gelemedi..
Y güneydogudaydi.. oda gelemedi... gelemeyecegi sölemişti kendisi..
görüştük evlenince tel noyumu degiştirdim görüşmedim..
bebegimi kaybettim duydu..
işte X işte o çok üzüldü.. gelcekmişti.. beni görmek istediği sölüyormuş annemlere..
hep gidip gelirdik onlarla.. illa orkideyi görmek istiyorum diyormuş...
tamam geldim bize gelsinler anne dedim evimi görmüş olur dedim. 1 seneye yakin görüşmedik.. bilmiyorum işte.
Y zaten aramiyor sormuyor bilmiyorum. boşver.
ikiside çocukluk arkadaşim.

bende buna yakın bi olay yaşadım. 15 yıllık arkadaşımla söz nişan düğün çok yakın arayla oldu. nişana kına düğün gittim. o benimkine hep bi bahane buldu. düğünümde şahitti gelmedi. sonra bi kaç bişey daha oldu ve sildim. bitirdim arkadaşlığımı. ben görüşmem kesin ve net

merhaba arkadaşlar...

benim 6 senedir yakın arkadaşim vardi.. her defasinda onunla buluşup gezdik eğlendik çok güzel ani geçirdik...kavga ettik tartiştik herşey yaşadik..
taa evleninceye kadar sürdü... benim düğünüme gelmedi.. o gün kavga etmiştik biz düğüne yakin zamanda..
aradan 1,5 yıl geçti hala görüşmedim.. tüm sosyal medyami kapattım...
ortak arkadaşimiz var onunla görüşüyorum. soruyormuş beni nabiyo diye..
dedi ki neden onunla görüşmüyorsunuz dedi .
Eşim onunla görüşmemi istemiyor.. düğünüme gelmedi. onca şey yol kat edip davetiye verdim ona.. yine gelmedi çok üzüldüm kırılmışım...
ee napmaliyim.. görüşmeli miyim??
bilemedim:KK43: eski arkadaşlarimi tek tek silmişim... aramadim hiç.. tel noyumu bile degiştirdim... sosyal medyam da yok..
yorum için teşekkür ederim...
Altı üstü napıyor diye sormuş.Meraktan.Görüşmüyorsan görüşmemeye devam et.Arada kin tutacak birşey yoksa adım atabilirsin.Ama düğününe gelmeyen de o.

Altı üstü napıyor diye sormuş.Meraktan.Görüşmüyorsan görüşmemeye devam et.Arada kin tutacak birşey yoksa adım atabilirsin.Ama düğününe gelmeyen de o.
Sorsun ona bişey demiyorum.
bebegimi kaybettiği de duydu çok da üzülmüş aramak istemiş.. bende kalsin dedim adim atmadim ne bilim içimden gelmedi.

Bende bazen bir zamanlar can ciğer olup sonra sorunlar olup sildiğim kişileri düşünüyorum.
Bazen içimden aman ölümlü dünya neden bu küslük diye düşünüyorum ama sonra hayatımda yoksalar hata yaptıklarındandır fazla merhamete gerek yok diyorum geçiyor gidiyor.
Yuvanda eşinle mutluysan geçmişe takılma. Zaten eşinde istemiyormuş boşu boşuna gerilmeye gerek yok.

Sorsun ona bişey demiyorum.
bebegimi kaybettiği de duydu çok da üzülmüş aramak istemiş.. bende kalsin dedim adim atmadim ne bilim içimden gelmedi.
Aramak istemiş kalsın demişsin.Bebeğinin kaybı için bile üzüntünü paylaşmak için aramak isteyen insanın aramasını dahi istememişsen demek ki ortada çok büyük bir kin var.O zaman neden şimdi görüşmesem mi diyorsun.

Aramak istemiş kalsın demişsin.Bebeğinin kaybı için bile üzüntünü paylaşmak için aramak isteyen insanın aramasını dahi istememişsen demek ki ortada çok büyük bir kin var.O zaman neden şimdi görüşmesem mi diyorsun.
evet kin var doğru.. ama bazen onu özlüyordum kin tutsam sa ne bilim aklim karışık.

Back
X