eski arkadaş...

sizi sorduguna göre o da özlüyor
özlediysenız gorusun iki günlük dünya ne olacak ki?

Benim bu konuda kesin, KATİİ düşüncem; eşine hiç birşey düşmez!!! Onu hiç mi hiç ilgilendirmez!

Eşin hayatına yeni girmiş ama o arkadaşı dinlemeden, etmeden silmen, çok çok yanlış! Nasıl bu kadar acımasız olunuyor?

Evlendi diye, telefon numarasını değiştiren, arayıp sormayan kız arkadaşı ben ŞAHSEN İSTEMEM.

Bakalım o kız arkadaş, seni isteyecek mi???

Benim bu konuda kesin, KATİİ düşüncem; eşine hiç birşey düşmez!!! Onu hiç mi hiç ilgilendirmez!

Eşin hayatına yeni girmiş ama o arkadaşı dinlemeden, etmeden silmen, çok çok yanlış! Nasıl bu kadar acımasız olunuyor?

Evlendi diye, telefon numarasını değiştiren, arayıp sormayan kız arkadaşı ben ŞAHSEN İSTEMEM.

Bakalım o kız arkadaş, seni isteyecek mi???
istemesin bence.. hiç de aramasin daha iyi.. bende olsam aynisini yapardim tatlim...

dogrusu arkadaslarima esimi karistirmam sagolsun oda karismaz bende ona karismam.rahatsiz oldugumuz seyleri soyleriz o ayri.zaten duzgun olmayan yada bize uymayan insanlarla gorusmeyiz yada devamli gorusmeyiz gidipte esimede sormam goruseyimmi diye..
benim en yakin 2 arkadasimda dugunume gelemediler ama suan gorusuyoruz dertlesiyoruz lise yillarimizdan bahsediyoruz hepimizde evliyiz konu bol bizde..dugune gelmedi gelemedi diye can arkadaslarimdan vazgececek degilim herhalde..
arkadaslarla olan sorunlarimi esimede anlatmam.iste boyle herseyinize karisir.

eşim görüşmemi istemiyor. tabi bi arada kaldim.. ikna etmem çok zor. zaten eski arkadaşlarim da vardı görüştürmedi... öle çok kolay güvenen biri degil.. onca kat ettim o bulunduğum şehirde degildi şehir dişindaydi. napabilirim ki:KK43:
esiniz size guvenmiyor o zaman Mazallah arkadaslariniz size yanlis yaptirirmi diye dusunuyor ne

biliyormusunuz?
benim hiç bir zaman GERÇEK DOSTUM olmadi..
olsaydi keşke bi tane felan...
yanimda olucak. her derdime deva olabilecek..
üzüldüğüm ağladığım günlerde hemen koşa koşa gelebilecek..
mutlu olduğum günlerde sevincime ortak olucak oda mutlu olucak..
varmi ki..
çok yalnizdim.. bi arkadaşim olsun istedim..
oldu da gerçekliği göremedim hiç birinde...
eşim zor günümde hep yanimdaydi.. bana bişey olursa hemen koşa koşa gelen o kişi de EŞİM...
çok şükür eşimin kıymetini biliyorum oda benim kıymetin..
insan eşten başka bi iki tane gerçek dostu olsa..
ama güvenemiyorum.
konularda oluyor herşey.. en yakin dost bile kocasina göz dikenler.. onlar gerçek dostmuydu...
işte hiç güvenemiyorum. :KK43:
Olanla da eşiniz görüştürmez bence

aynen öle.. işte bende 1,5 yıldır özlem duyuyorum anilar unutulmaz işte çok şey yaşadık.. silinmiyor öle kolay kolay...
soğumuşum zamanla görüşesim de yoktu... o hiç bişey olmamiş gibi davransada benim içimdeki kinim bitmiyordu.. yinede özlüyorum özlemesem iyi ama geçirdiğimiz çok güzel anilar kaldi.. sanki ilk aşkımmış gibi..
Bende öyleyim ama dediğim gibi konuşmakta içimden gelmiyor bi kere soğudummu bidaha istemiyorum

Evlenince neden herseyini sildin ettin ki esin mi istemedi.. arkadasina bari esin karismasin eger sen istersen gorusursun.

merhaba arkadaşlar...

benim 6 senedir yakın arkadaşim vardi.. her defasinda onunla buluşup gezdik eğlendik çok güzel ani geçirdik...kavga ettik tartiştik herşey yaşadik..
taa evleninceye kadar sürdü... benim düğünüme gelmedi.. o gün kavga etmiştik biz düğüne yakin zamanda..
aradan 1,5 yıl geçti hala görüşmedim.. tüm sosyal medyami kapattım...
ortak arkadaşimiz var onunla görüşüyorum. soruyormuş beni nabiyo diye..
dedi ki neden onunla görüşmüyorsunuz dedi .
Eşim onunla görüşmemi istemiyor.. düğünüme gelmedi. onca şey yol kat edip davetiye verdim ona.. yine gelmedi çok üzüldüm kırılmışım...
ee napmaliyim.. görüşmeli miyim??
bilemedim:KK43: eski arkadaşlarimi tek tek silmişim... aramadim hiç.. tel noyumu bile degiştirdim... sosyal medyam da yok..
yorum için teşekkür ederim...
Gorusme tabi...

Seni sormus seninle gorusmek istememis ki. Ortak arkadasla dedikodu istemis belki?

Ustunden zaman gecmis. Bunca zamandir onsuz olmussun simdiden sonra eskileri acmanin manasi olmaz. Faydasi hic olmaz.

Dostun olsa bunca zaman cikardi sesi... bosveeeer yoluna bak...

Gorusme tabi...

Seni sormus seninle gorusmek istememis ki. Ortak arkadasla dedikodu istemis belki?

Ustunden zaman gecmis. Bunca zamandir onsuz olmussun simdiden sonra eskileri acmanin manasi olmaz. Faydasi hic olmaz.

Dostun olsa bunca zaman cikardi sesi... bosveeeer yoluna bak...
Haklisin.. Eskileri acmanin yolu yok :) şöle birşey diycem..
GİDEN GİTMİSTİR GİTTİGİ GUN BİTMİSTİR. BENİM İCİN..

Uzaktami oturuyordu?
" o kdr yol kat edip davetiye verdim" demissin.
Uzakta oturuyosa ve bunu yaptiysan oda gelmemisse gercekten cok ayip etmis.

Uzaktami oturuyordu?
" o kdr yol kat edip davetiye verdim" demissin.
Uzakta oturuyosa ve bunu yaptiysan oda gelmemisse gercekten cok ayip etmis.
evet uzaktaydi... gelmedi. bölece ben arkadaşlıklari silerim yada soğuk davranirim.. o kadar basit.
böle şeyleri artık çok takiyorum zerre kadar umrumda bile olmaz.

Kindarlik korkunc bir huydur övünür gibi söyleyip durmaniza gerek yok.
Hem tiksintiyle bahsediyorsunuz, hem onu hiç alakadar etmeyen bir konuda esinizin agzina bakiyorsunuz.
Aramayin rahat birakin kadini.
Soylediginiz gibi kardes gibi olsaydiniz böyle konusmazdiniz su an

biliyormusunuz?
benim hiç bir zaman GERÇEK DOSTUM olmadi..
olsaydi keşke bi tane felan...
yanimda olucak. her derdime deva olabilecek..
üzüldüğüm ağladığım günlerde hemen koşa koşa gelebilecek..
mutlu olduğum günlerde sevincime ortak olucak oda mutlu olucak..
varmi ki..
çok yalnizdim.. bi arkadaşim olsun istedim..
oldu da gerçekliği göremedim hiç birinde...
eşim zor günümde hep yanimdaydi.. bana bişey olursa hemen koşa koşa gelen o kişi de EŞİM...
çok şükür eşimin kıymetini biliyorum oda benim kıymetin..
insan eşten başka bi iki tane gerçek dostu olsa..
ama güvenemiyorum.
konularda oluyor herşey.. en yakin dost bile kocasina göz dikenler.. onlar gerçek dostmuydu...
işte hiç güvenemiyorum. :KK43:
Ama sizin gercek dostunuz olamaz ki
Siz sürekli acik arama modundasiniz
Bir hata yapsa da üstüne atilsam der gibi anlatiyorsunuz
Esinizle mutlu olun dostluk sizin yurutebileceginiz bir sey degil

dost zor bulunuyor maalesef.. evet düğününe ne olursa olsun gelip tebrik edebilirdi.. demek kızgınış.. gerçekten ciddi bir sorun yoksa dostluk zor kazanılır. bi konuşun derim

hyr oda bende belirlemiyoruz zaten
ama gerçek şu.
Evlenince herşey bitiyor... arkadaşlıklarda tek tek gidiyor çünkü gerçek yüzleri o günden sora belli ediyor..
biz düğün öncesi kavga ettik.. bahane aradi gelmemek için...
dost bahane aranir mi.. aramaz demi.. işte bizde kavga ettik.. herşeyimi kıskandi (kendi sölüyodu seni çok kıskaniyorum diye)
sonra bi baktim yok olmuycak hiç görüşmeyelim dedim onada dedim..
ortak arkadaşimla halaa görüşüyoruz.. ona soruyor tel nosunu versene diyomuş özledim onu diyomuş..
bana dedi bende kalsin dedim.. bi yanim tabi onu özlüyo bi yanim yine kavga edecegimi korkuyorum.. görüşmesem daha iyi dedim çok karişik.. sizlere danişmak istedim.
kıskançlık varsa olayın rengi değişir.. uzak dur o halde

Back
X