Eski arkadaşımın hainliği

tugce1290

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
217
0
96
Konya
Sevgilimle bi dönem ayrılmıştık o ara hayatıma baska biri girmisti ama sevgilimi hala çok seviyordm ve sonuçta onunla barıştım ve oara hayatıma giren kisiyi bıraktım bir daha da görüsmedim. Sevgilim ayrıyken baskasyla oldugumu bilmiyor en yakın arkadsmla kavga ettik ve simdi ona herseyi anlatp bizi ayırmakla tehdit ediyor sevgilim çok kıskanç oldugu için buna göz yumamaz onu kaybetmekten çok korkuyorum

slm tatlım haklısın üzülmekte boyle cıkarcı kendını dusunen ınsanlardan nefret edıyorum hemen bıldıklerını fırsata cevırenlerdende lanet olsun bunun gıbı akadaslara:47:

arkadasına ,sevgılım sana mı ınanır bana mı de,ve kesınlıkle korktugunu bellı etme,kızın bır guzel sacına dal.

zor bi durum bnde küs olduğum arkdaşlarımn bazı sırlarımı birilerine anlatacklarını düşünmüşümdür hep
bence kız anlatmadan sen uygun bir dille anlat durumu anlamasını sağla

O arkadasm olacak pislige cok guvenmistim bi de mezara gider sırlarmz diyordu simdi tutturmus senin acı cektigini görcm diyor cok zor durumdaym ne yapacaksan bana yap iliskimden uzak dur diye yalvardm bakalm napck

bence sen o anlatmadan uygun bı dılle anlat o anlatırsa bırakır ama sen anlatırsan bırakır ma gerı doner ben ce o arkadasının sırları yok mu sende kısasa kısas yap onunkılerı sevgılısıne aılesıne anlatmakla tehdıt et hala kabul etmıyorsa ya ozur dıle arayı duzelt yada sevgılıne herseyı anlat ve o arkadasına ıstedıgını yap senden korkmuyorum sevgılım benım herseyımı bılır bana guvenır sımdı hayatımdan defol de :33:

bak cnm yalvarmşsn artık korktuğunu belli etmeseydn bari ama geç olmuş
belki erkek arkını kazanırsın düşündüğün gibi deildir
bnmkide öyle der hep ayrıldığımızda biri olursa geride bana dönme die bnde kızdırmak için başkası oluck flan derim ama eminm ki öyle bir şey olsa kabl eder
eğer sende sevgisinden eminsen sorun yok
yeterki 2. ağızdan duymasın

Arkadasm kız degil erkek. Sevgilim ona inanmasa bile icinde bi kusku olur bana güvenini kaybetsin istemiyorum daha 2 gün önce evlilik hayali kuruyodk cok korkuyorum

arkadasının erkek olması daha ıyı cunku arkadasına ıstedıgını sole gıt ne yaarsan yap de ama sevgılınede yalan de o bana asıldı kabul etmeyınce senı cok sevdıgımı senı bırakmamk ıcın herseyı yapacagımı bıldıgı ıcın sırf kıskandıgı ıcın iftıra edıyor de sevgılını yanına cek ve o arkadasındanda kurtulmus ol bence:38:

İnkar ederim zaten söylerse ama umarm söylemez saatlerce yalvardm biraz vicdan varsa susar cnkü biliyor nekadar cok sevdigimi

oofff ne dertli basım varmıs ama bana ders oldu kimseye sır verilmeyecegini ögrendim

bak tatlım benım basıma neler geldı bı bılsen ınan senınkınden kotu ben onceden olan bı seyı anlatmamıstım sonra esımın erkek arkadasının kız arkadasına anlatmıstım tabı o zaman esım dııldı sevgılımdı neyse kız gıtmıs erkek arkadasına anlatmıs oda esıme esımle ayrıldık ne anlattıysam ınandıramadım sonra barıstık ben esımle 7 sene cıktım 3.5 senedır evlıyım o 7 senenın ılk senesıydı bu olanlar osene barıstık ama bana guvenı sarsıldıgı ıcın 6 sene bana ne guvendı ne ınandı 6 sene resmen zulum gıbı gectı evlendık ben ogretmenım benı calıstırmadı ılk senede guvenemedı sımdı calısıyorum bana guvenıo ınanıyo ben onu cok sevıyordum ya dıyorum keske ilk başta anlatsaydım hersey bıtseydı hıc cekmeseydım bunları:30:

Eger anlatcm demeye devam ederse ondan önce ben söyleyim o zaman bana destek olmaya çalısan herkese cok tesekkr ederim rahatladm biraz

Ben esımı cok sevıyordum bu kadar cıle cektım 19 yasından 29 yasına kadar benı surundur du sımdı evlıyız hersey unutuldu sımdı cok mutluyuz eger bende cok sevıyorum her cıleye razıyım dıyorsan sevgılıne ya kendın anlat eger senı gercekten sevıyorsa senı bırakmaz yada o arkadasına ıstedıgını yapmakta ozgursun elınden gelenı ardına koyma de ve sevgılıne sonuna kadar ınkar et hayat zor bu gunku aklım olsa 1 gun cekmezdım enguzel yıllarım uzuntuyle gectı hayatı hem kendıne hem bana zından ettı anlattıklarımı oku ona gore bır an once ıcraata gec ayrılırsanızda uzulme hayatta karsına daha ıyı ınsanlar cıkabılır onlarıda seversın tamammı tatlım kendıne ıyı bak hayırlı geceler:98:

tatlım kavga ettıgınızı ve bunun ıcn benden ıntıkam almak ıstıyor de .benı bu sekıl de tehtıt ettı .sırf benı uzme ıcın yapıyor .dedıgın de sevgılının o'na ınanacagını sanmıyorum .bır de erkek arkadasmıs hıc ınanmaz .

Back
X