- 25 Aralık 2014
- 8.205
- 27.803
- 748
- Konu Sahibi Gama Capella
-
Hamile miydi?
Dusuk mu yapti acaba? Belki o yuzden xcp vermemistirEvet o dönem eşi hamileydi.
Öncesinde silerek iyi yapmışsınız bence wpdan. Öyle kalsaydı keşke.Merhaba kızlaarr. Eski işyerinden arkadaşım bir süredir konuşmadım wp da falan da sildim. Gelgelelim sosyal medyadan bulmuş neyse kabul ettim.
Naber fln iyidir muhabbetleri iş muhabbeti vs. derken birde senden naber kanki bebek oldu mu cinsiyeti ne dedim cevap vermedi görüldü atmış. Giriyor da saçma geldi bana 2 satır cevap vermez mi insan kardeş gibi görüyorum bu arada anlam veremedim. Birşey de yazmadım sonra.
Hiç hoşlanmadım.
Sizce?
Dusuk mu yapti acaba? Belki o yuzden xcp vermemistir
Anladim kiz. Onu diyorum iste belki kqrisu dusuk yapti. Sen de bebegi sorunca uzuldu adamDüzelttim cnmiş arkadaşım erkekti. Karısını sordum. Özür dilerim.
Kardeş gibi görüyorsunuz ama silen siz sizi bulan o olmuş nasıl bir arkadaşlık ilişkisi
Farklı niyetle yazmış olabilir
Madem kankindi niye sildin wp dan ona takıldım şimdi
Anladim kiz. Onu diyorum iste belki kqrisu dusuk yapti. Sen de bebegi sorunca uzuldu adam
Merhaba kızlaarr.Eski işyerinden arkadaşım bir süredir konuşmadım wp da falan da sildim. Gelgelelim sosyal medyadan bulmuş neyse kabul ettim. Erkek bu arada.
Naber fln iyidir muhabbetleri iş muhabbeti vs. derken birde senden naber kanki bebek oldu mu cinsiyeti ne dedim cevap vermedi görüldü atmış. Giriyor da saçma geldi bana 2 satır cevap vermez mi insan kardeş gibi görüyorum bu arada anlam veremedim. Birşey de yazmadım sonra.
Hiç hoşlanmadım hal tavırdan.
Sizce?
Anlamadığım ne fark ederki?
Hangi sebepten olursa olsun cevap vermemiş.
Bunu bukadar takacak ne var?
Silin gitsin.
Farklı niyetle yazmış olabilir sen konuyu bebeğe getirince işine gelmemiş demektir belkide o kank8 olarak görmüyordu seni insanların içini bilemeyiz neticesinde
Öncesinde silerek iyi yapmışsınız bence wpdan. Öyle kalsaydı keşke.
Nedenini anlamadım... Siz de artık ona göre davranırsınız,madem cevap vermedi. Hiç hoşlanmam ben de öyle şeylerden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?