Eski arkadaşın bir anda ortaya çıkması

Her ne kadar bir şey yaşamamış olsanız da neleri kaçırdığını göstermek için iyi bir fırsat bence,1 kahvenin ne zararı olur ki :68:

:o))

Evet haklısın aslında, ama sormadım :) Kendisi küs müyüz falan dedi, ne gibi küslük dedim, çocuk muyum sonuçta :) Ya öyle yaka silkerek kaçtığım biri olmadı iyi niyetini havada bırakmamak için görüşeyim dedim...

bugün görüsecektiniz.
niye görüstügünü anladiniz mi neler oldu ? :97::97:

bugün görüsecektiniz.
niye görüstügünü anladiniz mi neler oldu ? :97::97:

Tatlım görüştük. Ben biraz geç gittim çünkü randevu saatimiz belli belirsizdi dolayısıyla trafik falan derken geç ulaştım, zaten oradan da okula geçeceğim için. Neyse konuşuyoruz falan derken sigara içmek için bulunduğumuz mekanın dış kısmına çıktım, sonra bir kız "Aa x" dedi :) Meğer kendisiyle birlikte bir kulüp etkinliğine katılacakmış benden sonra hahaha... Kız da ben gidiyim biraz dolaşıyım dedi, kız baya şaşırdı ama bozuntuya vermedi. Ben kısa süre sonra ayrıldım, vedalaşırken hasta olduğun için öpmediğini varsayıyorum dedi. (Sadece yanağımı değdirdim zira). Cevap vermedim görüşürüz dedim. Elbette ki görüşmeyeceğim, beni arar o yüzsüz yüzsüz biliyorum. Böyle evlere şenlik bir durum oluştu kısacası, anlam veremedim :))

Tatlım görüştük. Ben biraz geç gittim çünkü randevu saatimiz belli belirsizdi dolayısıyla trafik falan derken geç ulaştım, zaten oradan da okula geçeceğim için. Neyse konuşuyoruz falan derken sigara içmek için bulunduğumuz mekanın dış kısmına çıktım, sonra bir kız "Aa x" dedi :) Meğer kendisiyle birlikte bir kulüp etkinliğine katılacakmış benden sonra hahaha... Kız da ben gidiyim biraz dolaşıyım dedi, kız baya şaşırdı ama bozuntuya vermedi. Ben kısa süre sonra ayrıldım, vedalaşırken hasta olduğun için öpmediğini varsayıyorum dedi. (Sadece yanağımı değdirdim zira). Cevap vermedim görüşürüz dedim. Elbette ki görüşmeyeceğim, beni arar o yüzsüz yüzsüz biliyorum. Böyle evlere şenlik bir durum oluştu kısacası, anlam veremedim :))

Hedef belki de o selam veren kızdı,sırf onu kıskandırmak ya da hava atmak için yaptı,ya da tam aksine hedef sendin.

Erkek aklı işte 1 taşla 2 kuş vurduğunu sanıyor,yazık :9:

Daha önce de dediğim gibi en azından kaybettiklerini gördü,şimdi gördü ya daha çok aklı kalacaktır
:ssz:

diger arkadasinda dedigi gibi ya seni yada o kizi kiskandirmak icin yapti.:28:
ama nedense 2.si daha cok geciyor icimden.
onu kirmayip gelecegine emin oldugu icin seni secmis olabilir. :47:
sasirdim dogrusu, hatta keske gitmeseydin.
yinede umarim yaniliyorumdur:34:

diger arkadasinda dedigi gibi ya seni yada o kizi kiskandirmak icin yapti.:28:
ama nedense 2.si daha cok geciyor icimden.
onu kirmayip gelecegine emin oldugu icin seni secmis olabilir. :47:
sasirdim dogrusu, hatta keske gitmeseydin.
yinede umarim yaniliyorumdur:34:

Tatlım mesajını şimdi gördüm. Olayın finali konusunda aydınlatayım seni:

Facebook'tan 2 ayrı günde 2 kez olmak üzere mesaj attı. Ikisine de cevap alamayınca en son telefona attı.

Baktı yine cevap alamıyor, aradı beni.
Anlattı anlattı, kaale almadım, madem bir halt yedin eşeleme o zaman dedim.
Devam etti anlatmaya ve lafını bölerek dedim ki: "Bir şey söyleyeceğim,"
"Buyur lütfen" şeklinde karşılık verdi.
"Beni bir daha arama mümkünse" dedim.
"Tabii ki" dedi kızdı ve kapattı.

Oysa kendi kaşındı bariz, benim hiçbir suçum yok :)

Son düzenleme:
Back
X