• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski ask neyapacam

Yine bir "deve diken insana .... yaranir " vakasi :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Seni 1 ay icinde es diye kabul eden , cocugunun babasi 3 yillik esin yanindayken, defalarca aldatan adami unutamiyosun, pes valla:KK62::KK62::KK62:

, harbiden insana ...... yaranir :KK62::KK62::KK62::KK62:

cumaya gidiyorum deyip kızlarla buluşmaya gitmesi güldürdü beni :KK45:
aman delirdin mi sen çoluğuna çocuğuna bak kocana bak artık. kocan eski sevgilisini düşünse ne hissederdin onu düşün:KK62:

Ben 18 yasindaydim ve biriyle arkadas oldum ilk arkadasim evlilik karari aldik ve onun cok seviyordum nisanimiz olucagi gun béni defalarca aldattigini ve bana diniyle iilgili yalan soylerigini ogrendim ayrildim hen ve kizginliktan bir ay icinde yurt disinda yasayan kuzenimle evlendim uc yillik evliyim bide kizim var. G. Sımdı eski askimi unutiyorum ne yapıcam yardim edein her gun agliyorum
Ne!!! Sen 15 yaşında mı evlendin!! 15 yaşında mı evlilik kararı aldın benimle yaşıtsın ve birde kızın var öyle mi?? Insallah konu fakedir yoksa bu bir facia. Kendi durumunuzu gormuyorsun da eski aşkina mi yaniyosun !!!

Sakamisin sen ?
18 yasinda evlilik karari ?
Karardan vazgeciyosun , Hopp baskasiyla evleniyosun ..

Suan evlisin , bir kizin var ..
Ve seni aldatan sevgilini unutamiyorsun oylemi?
Hadi esini gectim de, insanin bebisine saygisi olur ya ..
Bunu dile getirmek bile cok cirkin ..

Yanlis.okumusum pardon. Yine de ayni sey gecerli birak artik evlisin ister miydin kocan seninle evliyken aklinda eskisi olsun

Ya kusura bakma ama senin 13 yaşında falan evlenmiş olman lazım mantıksal olarak şuan 18 yaşındaysan demekki 10 yaşında başladın biriyle çıkmaya .

Ben evlilik yaşına takılmadım evet olabilir kendi isteği ve mutlaka ailesinin onayı ile erken yaşta evlilik yapılabilir.
Ama evlilik bağı kurup hele de anne olduktan sonra sizin bu haliniz asla kabul edilemez.
Zaten herşey ortada.Sevmediğiniz biri ile evlenmişsiniz,inat yüzünden.
Sanırım ilki ile hayalleriniz vardı ama olmadı.Evliliktede aradığınızı bulamayınca gene başa döndünüz.Arada geçen zamanda size yapılan hataları unutturdu.Siz tekrar heyecan yaşamak istiyorsunuz.
Ama bu gidişin sonu bela ben size söyleyeyim.
Kocanızı sevmeye çalışın sürekli onun güzel yönlerini düşünün.

Yanlis anlatmis olabilirim v n su an 22 yasindqyim 18 yasimda evlendim. Zaten. O kisiyle 18 yasinda arkadas oldum

Yanlis anlatmis olabilirim v n su an 22 yasindqyim 18 yasimda evlendim. Zaten. O kisiyle 18 yasinda arkadas oldum

Kusura bakmayın o zaman yanlış okumuş olabilirim. Bende 22 yaşındayım şuan bu yaşlarda bende yaşıyorum bazı gelgitler erkek arkadaşıma bazen çok umursamaz oluyorum onu sevmediğimi düşünüyorum bazende adamın aldığı nefesi bile öpesim sevesim geliyor. İnşallah seninkide böyle birşeydir eşin seni seviyorsa sana zulmu dayağı yoksa evine sana cocuğuna bağlı sadıksa şükret geçmişi unut. O geçmişindeki …… in sana yaptıklarını düşün seni nasıl kandırdığını nasıl yalan söylediğini. Allah bilir yine kimi kandırıyordur diye düşün. Eşinle de tatile falan çıkın yeni şeyler yapın beraber zaman geçirin İnşallah düzelirsin kendine böyle bir haksızlık yapma eşinede . Eşin eski sevgilisini unutamasa onu düşünse sen ne hissedersin bide o açıdan düşün . Gözünün önüne bak geçmiş geçmişte kaldı..

Durup dururken dert aramak diye buna derim:KK14:

Matah bisey olsaydi zaten suan onla evli olurdun..

Hos ozamanda esim beni aldatiyor neyapayim diye konu acardinya:KK53:

Yazil ben kocana acidim:KK51:

Kendisi yahudiymis ama béni oyle kandirdiki cumaya gidiyom deyip kizla bulusmus haklisiniz degmez o serefsize benım dunyalar guzelibi kizim var hasta sımdı ben kizima uzuluceme neleri dusunuyom yazik bana yaa
Sana yazik degil. Esine ve kizina yazik.
Yaziklar olsun bana diyorsan o konuda haklisin.

Haklisiniz o esimin tirnagi olmaz esimde cok iyi biri sevıyorum onu elbette ama ne biliyim eskisine karsi sevgi degilde baska bisey var icimde belkide ilk askimdir ondan olabilir ama elibile elime degmis degil zaten aldatma sebebide buydu

Adam seni aldatmış yalan dolan söylemiş ayrılmışsın doğru bir hareket ama

ne diye gidip kuzeninle evlendin ki ne acelen vardı

olan olmuş evlenmişsin madem bir de çocuğun varmış unut asla eşine ve çocuğuna ihanet etme.

yas 18.
baska biriyle iliski yasanmis, nisanlanmaya kadar gelinmis, o kisinin cok kez aldattigi ortaya cikmis. kizilip kuzenle evlenilmis. uzerine cocuk yapilmis. 3 yil gecmis.
masallah masallah bu ne hiz bu yasta.
bir kere o yasta evlenilir mi?
bir kere o yasta bir baskasina kizip da evlenilir mi?
ve anlayamadigim, insan kuzeniyle evlenir mi? bizde kuzen kardestir, ayni kandir. nasil bir kafa yapisi bu anlamak mumkun degil. kacinci devirdeyiz, hic mi kafalar bu kuzenle evlenme bagnazligindan, mantiksizligindan, ahlaksizligindan cikamadi.
uzerine bir de cocuk. hadi bakalim.
18 yasina kadar bu kadar cok yasayan insan onundeki onlarcaaa koskoca hayata neler sigdirabilir daha bilemiyorum.
mantiksizliklar silsilesiyle gecmis 18 yil, bundan sonraki hayatinda basarilar diliyorum.

Seni defalarca aldatmış bi adam ..hmm bencede kaçırılmazmış bu ya ..çok cekici..
Dinini de senden saklamış..cok iyi ya heyecanlı ve gizemli bi aşkmış.Nişan günü olay çıkarmış birde..ekşınlıydı diyosun..
Bence cocuğunu al ve kaç bu adama.sen de bi ekşın yap kız neyin eksik...

Boşsunuz herhalde yapacak işiniz yok. Kendinize bi meşgale bulun.
Çocuğunuzu daha iyi yetiştirmek için çocuğunuzu da alın kurslara gidin.
Şeytan boşta kalan insanla çok uğraşıyor.

Ilk ask bu tabi... 3 yillik evlisin evlilikte heyecanin biraz durulmus olabilir ve bu yuzden gecmisteki aşkın aklina gelmis olabilir ama onun aşki cinsellikten ibaretmis bence
. sana dokunamadigi icin aldatmasi bunu gösteriyor .
En iyisi sen evliligini heryonden canlandirmaya bak eşine alici gozle bir bak bakalim aşkla sevgiyle bak ama... basbasa programlar yapin kocanla...sonra da bu yuvayi sana nasip ettigi icin Rabbine sukret . Sikica saril eşine ve çocuğuna ...

Back
X