Eski aşk yeniden küllerinden dogarmi

Yıllar sonra tesadüfen karşılaştık iş toplantısında. Kendisi evlenmiş boşanmış ben bekarım biz ayrılalı 10 yıl olmuş. Birseyi bahane edip ariyor mesaj atıyor. Telefonu açınca şaşkın gibi kelime kuramıyor. Bugünde aradı açmadım, mesaj attı görmezden geldim .Onu bilmem ama ben eskisi gibi çok heyecanlandım. Evet hoşlanıyorum belkide seviyorum ama bunu kendi içimde yaşıyorum. Çünkü mantığım hayır diyor. Bu yüzde kalbimi sessize alıp kendimce takılıyorum kendimle. Beni görmek konuşmak istiyor fakat ben ona dahada bağlanırım diye olumsuz yanıt verdim. Ama inanın bende bilmiyorum doğrumu yapıyorum yanlışmı. Hem aramasını bekliyorum hem cesaret edemiyorum.
Bence çok düşünmeye gerek yok görüşün gitsin ama dikkatli olun ayrılmamız gerektiğinde de güle güle diyebilmeniz lazım...onu düşün bunu düşün derken insanın kafası allak bullak oluyor

Bu yorum çok mantıklı geldi şu an, köyden helal süt emmiş kız almak istemiş resmen. Tam tersi düşünüyordum bakış açımı değiştirdiniz 😂
Şimdi de o evlilik yürümeyince zamanında harcadığı insana geri dönmek istiyor.

Geri dönmek isteyip istemediği de belli değil. Bu karşılaşmayı aklında kalanları yaşamak için bir fırsat olarak görüyor da olabilir. Sonrasında adamın ortadan kaybolma olasılığı çok yüksek.

2 çocuk olmasa ne kaybedersin derdim. Ama böyle olmamış ya..
Ben de unideki eximle mezuniyetten birkac sene sonra karşılaşmıştım. O eski duygular tabii ki geldi, heyecanlar, eski mutlu günleri yeniden yaşama arzusu. Sonra ne oldu? İlk haftada anladım neden ayrıldığımi, bir daha ayrildim😂
Bir eski sevgilim var neredeyse altı yıl ayrıldık ayrıldık barıştık. Onu da görünce içim erirdi, yeniden aşık olurdum. Sonra bir hafta tatil vs yapardık, neden ayrıldığimi hatırlardim zamanla yine ayrilirdik 😅 en son geçen sene bu günlerde ayrılsam da aklımda kalmis olan RoboCop gibi sevgilim vard, onunka Deprem meprem ramazan bahanesiyle yeniden konuştuk, buluştuk. İlk birkaç buluşma ayaklarım yerden kesildi, "ay ne çok özlemişim, maşallah Allah neler yaratiyor🔥" falan. Max 6. Buluşmadan sonra hem hevesim kaçtı hem "iyi ki ayrılmıştım" moduna girdim, konusmayi kestim 😂😂
Simdiki sevgilimle de 9 ay sonra yeniden barıştık ama eskisinden çok daha güzel şekilde ilerliyoruz.
Yani ben genelde ekslere bir şans daha veren biriyim. En azından içimde kalmıyor, bir süre sonra zaten açık ediyor kendini,niye ayrildigini hatırlıyorsun:) ben devam etmesem o RoboCop mesela aklımdan çıkmazdi çünkü zamanla insan sadece güzel şeyleri hatırlıyor, ayrılmakla ani tepki mi verdim vs kendini sorguluyor. Ama ikinci denemeden sonra diyorsun ki 'bu ilişkiden bir nane olmazmış zaten'

O yüzden sana devam et demek isterdim ama iki çocukla bu adam...
Yok ya, dertsiz başa dert. O çocukların masrafı bitmez, nafakası, kıyafeti, kursu, dersanesi, üniversitesi... Her tatil o cocuklar size katilicak. Es desen akraba, her an bir haberini duyabilirsin, gıcık biriyse öyle ya da böyle huzurunuzu kacirabilir vs.
Değer mi? Bence degmez

Ben de aynısını düşündüm, muhtemelen ailesi adamı evlendirmek istiyordu adam da bir şeyler bahane edinip çıktı gitti ailesinin istediği kızla evlendi. O evlilik tutmayınca şimdi de konu sahibesine geri gelmiş. Ne diyeyim, adam gezerek birden fazla kadının hayatını mahvediyor.
Genelleme yaparak kimseyi kırmak istemem. Benim rastladığım örneklerde: Ailede akraba evliliği yapma geleneği varsa ve devam ediyorsa; bazı ailelerde çocuklar daha üniversite için evden ayrılmadan önce ilişkinin adı da bir şekilde konmuş oluyor. Bu tipteki adamlara rastlayan kadınlar, adamın zaten geride bir bekleyeni olduğunu bilmiyorlar. Bu tip adamlar okul biter bitmez veya üniversitedeki ilişki ciddiye binmeden de bağlarını koparmayı tercih ediyorlar genelde.

Size kalmış .... niye evlenmiş boşanmış onun sorunu siz ne istiyorsunuz afedersiniz istemem yan cebime koy gibi algıladım ....yani Sizinde karşınıza birisi çıkabilir aynı konumda olabilirdiniz.....Bence sürüncemede bırakmayın zaten çok gitmez böyle .....ya görüşün bir şans daha verin ....yada size uymuyorsa kesin her türlü eski sevgili eski arkadaş tanıdık diyerek görüşmeyi ......Oda bulur elbet kendini kabul edip sevecek birini sizde tabiki .....

Yani kısmet nasip bilinmezki bekar fiye evlenip iki çocukla devam etmekte var bekar alıp bosanmakta ikinci evliliği yapmakta bazen Allah ister insan konuşur hayat başka yola koyar hadi der buradan git ....yani mutlu olup olmamanin anlaşıp anlasmamanin kesin bir reçetesi yokki .....evet mantiklida olmalı ama yarın evlenmeyeceksinizki....belki hayat çıkardı tekrar olamazmi

Bu konu benim karşıma çocuk sahibi olmadan önce çıksaydı ne gaza getirirdim seviyosan git konuş bence falan derdim. Şimdi seviyosan bile arkana bakmadan kaç diyorum. Sadece kendi çocuğumun hayatımı bu denli kısıtlamasına tahammül edebilirim. O çocuklar annesinde bile kalıyor olsa hayatınızda devamlı olacak. Bekar bir kadın olarak çocuğun ne denli büyük bir sorumluluk olduğunu bilemezsin, bu yükün altına girme memlekette çocuksuz adam mı kalmadı.

Bekar biriyle boşanmış biri çok zor olur bir de seninkinde 2 çocuk var
Düşünsene sen ilk defa evlilik heyecanı yaşayacaksın adam yaşamış
Sen hamile kalsan onun heyecanını yaşayacaksın adam 2 kere yaşamış, doğum desen, ilk adım ilk çocuk vs vs her şeyi senden önce yaşamış. Hiç gerek yok.
Hakkında merak ettiklerin varsa kahve içmeye çıkıp arkadaş gibi geçmişten hayatından konuşup ben yapamam çocuklu biriyle deyip vedalaşabilirsin. Ama ötesi olmasın

Çocukluk, gençlik, ego, gurur veya inattan bitmemiş ilişkiniz. Adamın ve ailesinin gelecek planı belliymiş. Adam akraba evliliği yapmayı tercih etmiş.

Önünüze bakın; bu adamla aklınızı hiç bulandırmayın.

Teşekkür ediyorum yorumunuz için çok haklı bi öngörü ve bu ihtimali hiç düşünmedim ama şimdi daha eminim o kişiyle asla olmaz doğru kararı vermiş ve buradaki herkesten aynı desteği görmek çok kıymetli benim için. Hepi ize çok teşekkür ederim güzel insanlar..not: sürekli bana ulaşmaya çalışıyor halen ama dün net arak benden cevabını aldı. İsim olmaz öyle biriyle..hepinize sevgiler

Bir yemek yemekten zarar gelmez eski arkadaşsınız sonuçta. Hem belki kafanda yarattığın o eski adamı bulamayacaksın o görüşmede. Görüşmezsen hep acaba olarak kalacak içinde. Yok et o acabaları yada hiç riske atma sen bilirsin. Çocukları olmasa dene derdim sana ama çocuklu bir adamla hayal ettiğin bir ilişki yaşaman imkansıza yakın.

Cocuklu bireyler sizi uzer ailesi daha baskin gelebilir bulusmalarda hastalik mezuniyet etkinlik vs cikar sizin planlar suya düşer alma verme dengesi cok onemli cocuklu bireylerde
Haklısınız bu sebeple ona karşı hislerim olmasına rağmen hayır dedim kalbim seviyor evet hemde çok seviyor ama mantığım asla diyor. Bu yüzden sevgimi gömerim elbet geçer önüme bakmak zorundayım. Nazik mesajınız için teşekkür ediyorum 🥰🥰🥰🥰

Bir yemek yemekten zarar gelmez eski arkadaşsınız sonuçta. Hem belki kafanda yarattığın o eski adamı bulamayacaksın o görüşmede. Görüşmezsen hep acaba olarak kalacak içinde. Yok et o acabaları yada hiç riske atma sen bilirsin. Çocukları olmasa dene derdim sana ama çocuklu bir adamla hayal ettiğin bir ilişki yaşaman imkansıza yakın.

Kesinlikle çocukları ve eşi her daim hayatımda olacak onlara asla kötü birsey düşünmüyorum ama böyle bir üçgenin olmak beni yıpratır ilerde keşke demektense şu an iyiki demek daha mantıklı. Destek mesajın için teşekkür ederim 😊😊

Kendisi 37 yaşında üniversite aşkıydı. Neden ayrıldık derseniz. Çocukluğumdan gençlik ego gurur ikimiz inat ettik . Üniversite bitince o annesinin akrabasi ile evlendi 2 çocuğu olmuş. Onu gördüğümde belki saçma ana kalbim duracak sandım. Onunda rengi attı böyle toplanti odadan çıktı . O evlenip boşandığı için hersey flu geliyor. Ama cesaretim yok nedense sonuçta ailesi ile görüşmek zorunda boşanmış olsana. Ayrıca biz bir daha görüşmedik ayrıldıktan sonra .
Çocuksuz olsaydı bende deneyin derdim ama 2 çocuk var ve çocukların sizi, sizin çocukları kabullenmeniz falan zor yollar bu yollar.

Ve evet eski eşiyle her zaman irtibat halinde olmak zorunda. Siz de bu durumları kıskanabilirsiniz.

Ben bekar olsam evlenmiş boşanmış çocuklu birini istemezdim.

Kendisi 37 yaşında üniversite aşkıydı. Neden ayrıldık derseniz. Çocukluğumdan gençlik ego gurur ikimiz inat ettik . Üniversite bitince o annesinin akrabasi ile evlendi 2 çocuğu olmuş. Onu gördüğümde belki saçma ana kalbim duracak sandım. Onunda rengi attı böyle toplanti odadan çıktı . O evlenip boşandığı için hersey flu geliyor. Ama cesaretim yok nedense sonuçta ailesi ile görüşmek zorunda boşanmış olsana. Ayrıca biz bir daha görüşmedik ayrıldıktan sonra .
Bekarsınız iki cocuklu adamla yapamazsiniz

Akraba evliliği yapmış bir adamdan olmaz kesinlikle, zaten siz evlenseniz eski eş hem akraba hem iki çocuk annesi sürekli hayatınızda olacak. Yeri gelecek çocuklar için sürekli planlarınız ertelenecek. Ayrıca eski sevgilinizin ailesi de akraba evliliği mantığında insanlarsa onlarla anlaşmak da imkansıza yakın. Zaten sülale dışındakini genelde dışlama kötüleme eğilimine sahipler. Yani dertsiz başınıza dert alacaksınız. Erkek çok, bu adam için değmez diyorum

Çocuksuz bir beyefendi bulun, iki çocukla boşanmış erkek kırmızı bayraktır gözümde. Karısı 2 çocuğa rağmen neden bosamis ? Bu cografyada bir kadının çocukla boşanması için sağlam sebepleri olması lazım . Denk değilsiniz ondan her bakımdan üstünsunuz. Daha iyisini hak ediyorsunuz

Back
X