- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
canım aranızdakı sorunlardan bahsetmedıgın ıcın sımdı nasıl bır tuyo verebılırız kı:26:
aranızdakı problemler neler ?
barısmak ıcın ılk adımı atan kım ?
eger o ıse endıselenmeyın o zaman ,o dusunsun askını canlandırmayı
eger adımı atan sız ısenız,problemlerınızden bahsetmenız gerekır kı tuyolar verebılelım degıl mı.
anılar işe yarar cnm eskı gunlerınızı hatırlatabılıcek bı esya yada anlatabılcegn sızı duygulandıran bı anı..o gunlere donmenıze yardımcı olabılır..ama uzun surelı ılıskılerde ılk gunkı heycanın kalması bıraz zor olabılıyosen özen ve gıt bakalım guzel sözler soylemeyı ozledıgını bellı etmeyı unutma zaten oda ıstıyormus bol sans
teşekkürler tatlım özlediğimivdile getiriyorum oda söylüyor ama tartışmalarımız onu benden uzaklaştırdı
tek problemimiz tartışmak tatlım onun dışında hiçbir problemimiz yok o başka bir şehirde ve benim kuzenim orada okuyor onun yanına ziyaret amaçlı gideceğim bu vesileyle onunlada görüşmek istedim oda kabul etti
her ilişkide olur boyle tartısmalar cnm önemli olan olayları buyutmeden uzatmadan halletmeye calısmak.eğer ortada cıddı bi sorun olmadan tartısıyorsanız sık sık bunun cozumu sızde.eger sınırlendıgınzde susmayı ogrenırsenız alttan almayı anlayıslı olmayı ve en onemlısı duygularınla degılde o anda mantıgınla hareket edersen ne tartısma olur nede kusluk ınan bna cnm..bıraz ozleyın bırbırnızı az gorusun kopun demıyorum tabıkı ama ozlem ve onun sonrasındakı baslangıc iyi gelir..ılk gunlerınızden konusun.esprılı bı sekılde ogunlerı anlat da katılır zaten.öyle bı muhabbet ac.bırde herseyı hızlı yasamakta kısa surede tuketıyor bazı seyleri..yavas olursa daha da heycanlandırr erkegi..
o zaman once arkadas gıbı yaklas .oyle damdan duser gıbı sen bana sunu yapmıstın bunu demıstın deme .o bu durumdan ıyıce sıkılır ,baslıyacagı varsa da baslamak ıstemez.erkekler sıkılmaya gelmıyor bılıyorsun .o yuzden hıc yasadıgınız ılıskınızden soz etme .olgun bır arkadas gıbı yaklas merak duygusu yarat onda .agzından cıkacak her kelımeyı merak etsın .cok profosyonelce oyna .o yokken hayatında gelısenlerı yarım yamalak anlatarak gızem duygusu olustur senı merak etsın acaba bensız ne yaptı neler degıstı dıye zıppırt aramaya baslasın
bulusmaya gıderken tarzını degıstır .ne bılıyım sacının rengını makyajını kılık kıyafetını degıstır .eskıye daır hıc bırsey hatırlatma sankı yenı bırıyle tanısıyormus gıbı heyecanlansın.
buluşacagınız gün sana neyi yakıltırıyorsa mesela kırmızı rengi o giyin eski günlerinzden bahset yani ilişki 2 kişiliktir bi bakış bi gülüş sizin için özel ve anlamlı olan mesala gözlerinle hiç seni seviyorum dediğin onunda hissettiği olduysa tekrar gözlerinle seni seviyorum diyebilirsin :))))))))))))))
yorumuna bayıldım tatlım çok teşekkürler onu anlamak biraz zor yani hem bana seni hala seviyorum diyor hemde sürekli tartışmamızdan dolayı çareyi ayrılıkta buluyor oysaki çok seviyorum onu ayrı olmak beni çok üzüyor ve mutsuz ediyor zaten ayrı şehirlerdeyiz uzak değiliz 2 saatlik bir mesafe ama bu benim için büyük bir fırsat :93:
gözlerine derin derin bakacağım o bunu çok seviyodu:93:
rıca cnm.bellıkı sıkılmıs sürekli tartısma yaşadığınız için..ben geçmişte buna benzer şeyler yaşadım bılıyorum.erkekler huzur arıyor cnm.eğer ılışkıde sende bulamazsa bu huzuru hemen uzaklaşıyor ıstemeden de olsa..yanı kafasını başka şeylere vermek ıstıyor.ayrı şehirlerde olmanızın ıyı taraflarını duşunmeye çalış özlem buyuk aşkları alevlendırıreğer onu sabırsızlandırmayı başarabılırsen senı goreceği gunu iple ceker..bence olay dişide bıtıyor cnm eğer sen anlayışlı kadın olursan ve ona bunu gosterırsen onun gozunde vazgeçılmez olursun.sen sıkılsanda çaba goster guzel sozler söyle buluşcağınızda neler yapıcağınızdan bahset,kavusma anınızdan bahset ona guvendıgını hıssettır.hatta dile getir.erkekler söylemeden anlamıyor bişeyi kolay kolay..sık sık arama cnm bırak o arasın merak etsın senı.cok klask ama kacan kovalanır sozu dozunda uygulandıgı muddetce doğrdur cnm.mesela ona deki bundan sonra yenıden baslayalım tartısma noktasına geldıgımızde alttan alalım kavga etmek bızı cok yıpratıyor unutmayalım uygulayalım bunu de..hosuna gıdıcektır cnm çaba gosterelım ılıskımız ıcın de..işe yarıcaktır
çok güzel olmalıyım dimi:97: peki artık o çok arayan çok tartışan kız olmadığımı nasıl belli etmeliyim kendisine:26:
bebeğim bu sözü ben ona defalarca verdim ama yinede hep bi sorun çıktı tartıştık o problem çıkarttığında ben alttan alabiliyorum ama problem az bişey benden kaynaklansa hemen bak böylesin sen falan diyor tek problem bu yani anlayacağın yoksa her konuda süper bir uyumumuz var. düşünsene benden ayrıldığı güünden beri kimseyle görüşmüyormuş içimden gelmiyor diyor sürekli müzik dinleyip araba ile akşamları yalnız geziyorum diyormadem oda bensiz mutlu değil neden bunu tercih ediyor
harikasın tatlım bunu bende becerebilirmiyim ki verdiğin taktik süperevet kesınlıkle cok guzel olmalısın .cok tartısan zıppırt aramayan bır kız oldugunuzu dıger yorumumda belırttıgım seylerı yaparsanız zaten anlar o degıstıgınızı.dedıgım gıbı onda merak duygusunu kesınlıkle olustur ve arkadas gıbı yaklas ona .bu durum da o zaten arayacaktır dıye dusunuyorum.ayrıldıgınızda eve gıder gıtmez sen ararsan onu zaten degısmedıgını anlar.bırak bekle ve o arasın senı ve arayacaktır da emın ol
valla cnm bu durumun benzerını ben de yasadım .severek ayrılmıstık sızın gıbı cok tartısıyorduk .daha sonra yenıden konusmaya basladık ve ondan takrardan gorusmek ıcın sans ıstemıstım bu da kabul ettı .o gorusmede onu ıyıce kaybetmıstım cunku ;o kadar muhtacmısım gıbıı bır havaya soktum kı kendımı ,cok ozledım senı cok sevıyormusum senı ayrıldıgımızda bunu daha cok anladım.benım ıcın cok degerlısın mıy mıy mıy .cocuk ıyıce uzaklastı bendenbaslamıstık ama cok uzaktı ılgısızdı ,soyle yaparsan yıne ayrılırz boyle olur dıye sureklı tehtıtler vardı .nıtekım ayrılmıstık da.sonra bırsey oldu bız yıne bır araya gelmek zorunda kalmıstık .onu cok sevıyordum hala ama bu sefer guclu bır kızı oynayacaktım.ınan tatlım yanında o kadar umursamaz rolune gırdım kı eskı ılıskımızden tek cumle etmedım arkadaslıgmızdan bahsettım sureklı oldukca rahat gorunuyordum.konusuyordum ama kendımden cok fazla bahsetmıyordum hep baska seylerden bahsedıyordum arkadaslık ılıskımısden falan fılan ya da baska bır arkadasımızdan.ıse yaradı bu durumum, bu benı artık gun gectıkce ıyıce merak etmeye basladı ve zıppırt arıyordu .oncelerı o da kendınden odun vermıyordu sureklı ,ya bız arkadasken daha ıyı anlasmaya basladık keske hıc sevgılı olmasaymısız da hep arkadas kalsaydık demelere basladı .hıc bozuntuya vermedım bende hep katıldım bol kahkahalarımla sonunda olanlar oldu tabı yapamadı ve artık askını haykırıyordu adam 365 derece donmustu .tabı artık ben de de hıc bırsey eskısı gıbı degıldı .adamı delı dıvane asık edıcem dıye oyunlar oynarken ben coktan vazgecmısım ondan haberım yokmus
cnm yanlız sennkı değil erkekler hep böyle.yanı coğu hemen karşı tarafa atmayı sevıyor suçu.bırazcık onu kendı halıne bırak zaten dayanamazsınız ve konuşmaya başlarsınız yıne.sık arama senı merak etsın konuştugunuzda ışım vardı de.ve ben sana anlayış gosterıyorum sende bana goster de.buluşcağınız gun cok guzel olotur knş cnm bırazda sen çaba goster de ben kendımı yani bu huyumu hemen değiştiremiyorum zaman tanı de.
harikasın tatlım bunu bende becerebilirmiyim ki verdiğin taktik süper
ilk baslarda bıraz zor oluyor ama ,zamanla eglencelı bır durum alıyor ve yapabılecegınıde ınanıyorum .dedıgım gıbı gercekten hem yasadıgım olaydan ve de cevremden gozlemledıgım kadarıyla erkekler ,yenı baslanan bır ılıskıde cok duygusal romatık sulu gozlu olan kızlardan kacıyorlar .bılıyorlar cunku ılerıde sorun doguracagını ,cıt kırıldım olup herseye alınıp kırılacagınıkesın ama kesın romantızmden uzak dur .duygusallıgını romantıklıgını ılıskının kesın basladıgına emın olduktan sonra bılsın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?