• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski aşkım çıka geldi!!!

Bak benım eltım de ask dıye kaçtı ... :) dava açtılar boşandı cocuk bır ay sonra bunu gönderdı o Sımdı ağlıyor barışalım dıye ama herkes ona ask kadını gözüyle degılde f .. Gözüyle bakıyor ıgrenc bı durum
Yani erkekler bide şöyle de söyler senin içinde varmış ki f.....lik hemen koştun pesimden namuslu olsan cevap bile vermezdinki diye laf carpar suratına..
 
Bu şekilde aklı başka birine kayan kadınların eşleri genelde iyi eş,iyi adam oluyor.İnsanlara rahat batıyo ne diyeyim,evliliğiniz kocanız gayet iyi olmasaydı muhtemelen kocanıza sıkı sıkı tutunurdunuz,çünkü arıza olmak,hayırsız olmak daha çekici,hep bi macera bi atraksiyon merakı!
Öyle şeytan azapta olsa gerek rahat batmasinin adi bu
 
Seviyordu madem nişanlandığı söylediğin zaman aklı nerdeymiş sormadın mı? Duygular kolay kolay bitmeyebilir ama bunu bile bile görüşmemen gerekirdi. Yoksa niye aklın karışacaktı ki? Buna fırsat veren sensin. Eşine çok yoğun duyguların yoksa başkasını severken evlenip çok yazık etmişsin adama. Çok üzücü bir durum. Eşin öğrense halin ne olur hiç düşünmedin mi? O eski sevgiliye fazla yüz verme. Arama sorma kes irtibatını. Aklın varsa böyle yap. Ama yok maceraya atılıcam diyorsan ziyan olursun bu adamın elinde.
 
Sadece bu konu için demiyorum,genelde duyduklarım bu şekilde malesef.Macera heyecan istiyo insanlar,huzurlu mutlu yuva rahatsız ediyo...
Ondan sonrada yüzüne bile bakmak istemediğin iğrenç adam diyemiycem pisliklerin yani onun bunun elinin kiri oluyor boyle askinin pesinden kosan kadinlarin son hali cunku askida kullanıp atiyor sonunda ....
 
Böyle şeyleri duyunca aklıma kaynana Semra geliyor :D aşıkım ramp ramp :D madem aşk kadınıydın canısı hiç bulaşmasaydın evliliğe. Yeniden aşkı bulmayı bekleseydin. Buldun yağlı kapıyı bastın nikahı hayat sana güzel birde nişanlıyken görüşmüş onay almış. Kendi hayatını zorlaştırıyor ve bundan zevk alıyorsun.

Hayat kendi hayatın kendin şekil ver. Düşün taşın yaşa. Ama sonra mağdur edebiyatı yapma. Bu hikayede tek mağdur kocan.
 
Böyle şeyleri duyunca aklıma kaynana Semra geliyor :KK70: aşıkım ramp ramp :KK70: madem aşk kadınıydın canısı hiç bulaşmasaydın evliliğe. Yeniden aşkı bulmayı bekleseydin. Buldun yağlı kapıyı bastın nikahı hayat sana güzel birde nişanlıyken görüşmüş onay almış. Kendi hayatını zorlaştırıyor ve bundan zevk alıyorsun.

Hayat kendi hayatın kendin şekil ver. Düşün taşın yaşa. Ama sonra mağdur edebiyatı yapma. Bu hikayede tek mağdur kocan.
Işte böyle kocalarda pek bi kıymetini bilir karılarının toz kondurmazlar duysalarda görseler bile ...
 
eski sevgili evlenmiş eski sevgiliyi istemez yenilerine bakar bakar evlenmiş yoluna devam eder kimi yiyonuz anlamadımki
 
Aldatma için illa ki fiziksel temasa ihtiyaç yoktur. Siz düpedüz eşinizi aldatmışsınız.
Ayrıca asık değilim ama sevgim var ne demek? Siz seçiminizi evlenerek yapmışsınız. Evlendikten sonra hala aklınız eski aşkınızdaysa madem, niçin şimdiki eşinize bu kötülüğü yaptınız ve neden bile bile o günahın ağırlığı altına atıyorsunuz kendinizi?
Hatayı yüzyüze görüşerek yapmışsınız. ondan da öncesi, evlenerek yapmışsınız.
 
Ac gozunu lutfen herseye varim dedigi bosan da evlenelim degil bana da ver demek istedi. Kusura bakma agir konustiysam ama evlisin evli kocan senin yaptiklarini yapsa napardin acaba. Bence bosan eski sevgilin senle evlenmicek zaten dost hayati teklif eder kesin kocan da iyi bir kadin bulur insallah cunku boyle giderse tensel aldatma da isin icine girecwk. Anlatabildim mi
 
Ayrıl demeye getirmemiş kesinlikle, evlenmişsiniz, artık size vermesi gereken bir söz yok, evli olsan da görüşürüm, sıkıntı yok demeye getirmiş. Amacı farklıdır muhtemelen.

Siz de çok büyük bir yanlış yapmışsınız. Hem günahsız bir adamla evlenerek onu sevilmediği bir evliliğe mahkum etmişsiniz hem de basbayağı ihanet etmişsiniz. Üzüldüm eşiniz adına.

Boşanın.
Size katılıyorum
Bir insan bir insanı unutamıyorsa başka birinin hayatına girip sevilmediğini bilmeden bi hayat yaşatmaya hakkı yok
Bende sevdim ama unutmadım ve bir başkasınınaı da hayatıma alıp bu vicdansızlığı yapamadım
Çünkü sevilmemek Nasıl bir duygu bilirim
 
Hataya düşme, yorumları kale al, düşündüğün şey nefsani duygular, hiçbir gercekliği yok.Sonucu rezil bir hayat yaşamak olur.
 
Bu yaptığın bencillik..
Madem aşkın bu kadar önemliydi niye mantık evliliği yaptın demezler mi..
Eşin senin İçin bunları dese sen ne hissederdin acaba?
Şimdiden aklın kaymış adamı aldatmışsın zaten senin evliliğinden bi halt olmaz bari adamı katil etmeden boşan da kurtulsun senden
 
Back
X