kızlar yaklaşık 3 hafta önce erkek arkadaşımdan ayrılmıştım..
arada mesaj yazıyodu bende ona yazıyodum..
son zamanlarda özledim seni vs. dedi..
bugün okula gitmedim en yakın arkadaşım onu başka kızla görmüş mesaj attı senin "özlediğin adam başka kızla başbaşa konuşuyor umudunu kes bence" diye...
bende şok oldum eski sevgilime mesaj attım..
biz birbirimize söz vermiştik hayatlarımızda biri olduğunda başkasından değil birbirimizden duycaktık hem dün akşam beni sevdiği için üzülen görüşmek istemeyen bağlanmaktan korkan sen değilmiydin anlayamıyorum seni yaa neden bana gerçek yerine bahane uydurdun ki" dedim..
eski sevgilimde hemen benim arkadaşımı aramış zaten o kızı sevmezdi kavga etmek için bahane arıyordu...açmış birsürü laf demiş ama onların hiçbiri ona kızmamış orda ağzının payını vermemişler..sonra arayıp bana kızıyorlar..senle arkadaşlığımızı bitirdik diye konuşmayacağız senle diye..ben naptım anlamadım burda herkesin yapabileceği bi tepki verdim..bağıran kişiye değil bana tepki koyuyolar..bağıran kişiye sakin ol usta vs demişler düşünün.. bana neler dediler...
tartışmada benle ilgili tek cümle geçmemiş..ama çok üzüldüm başka arkadaşlarım dedi arkadaşların seni hayatlarından çıkarmak istiyorlarmış bahaneleri bu olmuş dediler..
sizce haklılar mı..ya da benim büyük bi hatam mı var ben mi anlamıyorum