eski aşklar

vyeliz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2011
75
1
36
İstanbul
geçmişte kalbi kırık olanların mutlaka bir aşk hikayesi vardır.kimi kavgalı ayrılmıştır,kimi severek.aradan geçen zamanda unutamadığınız yada bir şarkı bir anıyla aklımıza gelen geçmişten kalan aşkımızı anlatalım,maziye biraz geri dönüş yapalım.ne dersiniz ? :)

geçmişte kalbi kırık olanların mutlaka bir aşk hikayesi vardır.kimi kavgalı ayrılmıştır,kimi severek.aradan geçen zamanda unutamadığınız yada bir şarkı bir anıyla aklımıza gelen geçmişten kalan aşkımızı anlatalım,maziye biraz geri dönüş yapalım.ne dersiniz ? :)

muhakkak ki olmuştur ama dediğin gibi hepsi artık mazide kaldı küllendirmenin kimseye hiç bi faydası yok artık hele ki artık evliysek:43:

zaten bu sıralar eşimle aram bozuk üstüne bide bu konu olmadı şimdi :5:

çok özel değilse anlatırmısın rahatlarsın belki.

gereksiz bi konu aslında ama gün geçtikçe büyüyo tahammülsezleşiorum galiba gittikçe eşime
sen neden bu konuyu açtın seninde mazilerde kalan bişey var sanırım evli misin

sürekli aklıma geliyor bende derin izler bıraktı çünkü, sevgi değil artık ona hissettiğim ama işte bi kalp sızısı gibi. yaşanmışlıklar geliyor insanın gözü önüne halen beni seviyor olması da ayrı bir durum. kendine benzetti beni de güvensiz psikopat hastalıklı yaptı. burda bi yazı okumuştum stockholm sendromuyla ilgili, işte yaşadığım tam olarak da oydu okuyunca ben sendromluymuşum dedim.

benden çok şeyler götürdü, şuanki agresifliğimin çirkefliğimin nişanlıma çektirdiklerimin yegane sebebidir kendisi, burdan selamlarımı gönderiyorum :3:

gereksiz bi konu aslında ama gün geçtikçe büyüyo tahammülsezleşiorum galiba gittikçe eşime
sen neden bu konuyu açtın seninde mazilerde kalan bişey var sanırım evli misin

evet evliyim,benim sadece anı olarak kaldı yaşananlar,kavgalar mutluluklar,gözyaşları.zaten kaderimde olsaydı o olurdu.allah öyle bi sopa vurduki bize o gün benim için o defter kapandı.

ayrıldığım kişiyle 6 yıl çıktım kavgalı kırgın ayrıldık ve ikimizinzde hayatında başka insanlar girmişti.en sonunda evlilik kararı alındı,ama ne yalan söylim aklımın bi ucundan hiç çıkmıyordu.nikah günüm gelmişti ve nikahın kıyılacağı yere gittik aman yarabbi ayarlasan bu kadar tutmaz.nikahın kıyılacağı yerde aynı salonda,aynı saatte onunda benimde nikahım kıyıldı.hepimiz şoktaydık.o gün rabbim bana şunu dedi ben öyle düşüyorum.ben sizi birbirinize yazmadım.seni kocana onuda karısına.o günden beri yolda görsem başımı eğerim.ama işte anılar diyorum yaa bazen insanın gelir sadece anı olarak başka hiçbişey değil.başka şey gelmemeli.onlar orada kalmalı.

evet evliyim,benim sadece anı olarak kaldı yaşananlar,kavgalar mutluluklar,gözyaşları.zaten kaderimde olsaydı o olurdu.allah öyle bi sopa vurduki bize o gün benim için o defter kapandı.

ayrıldığım kişiyle 6 yıl çıktım kavgalı kırgın ayrıldık ve ikimizinzde hayatında başka insanlar girmişti.en sonunda evlilik kararı alındı,ama ne yalan söylim aklımın bi ucundan hiç çıkmıyordu.nikah günüm gelmişti ve nikahın kıyılacağı yere gittik aman yarabbi ayarlasan bu kadar tutmaz.nikahın kıyılacağı yerde aynı salonda,aynı saatte onunda benimde nikahım kıyıldı.hepimiz şoktaydık.o gün rabbim bana şunu dedi ben öyle düşüyorum.ben sizi birbirinize yazmadım.seni kocana onuda karısına.o günden beri yolda görsem başımı eğerim.ama işte anılar diyorum yaa bazen insanın gelir sadece anı olarak başka hiçbişey değil.başka şey gelmemeli.onlar orada kalmalı.

kötü ayrılınca böle oluoda istemeyerek ayrılınca biraz durum farklı tabi neyse hakkımızda bölesi hayırlıymış demek ki başka demekten çare yok bu saatten sonra:2:

kusura bakmayın ama konu hıc hosuma gıtmedı..gecmıse donmek gıbı bır nıyetım yok gecmısı hatırlamaktan kımseye faydada yok..hatırlamak ıstemem

kızlar madem hosuna gıtmedı konuya nıye yazdın dıye dusunebılırsınız..eskıye ofkelıyım belkıde ama ozlemıyorum hıc ama hıc..ayrıca onemle belırtmek ıstıyorum.konuyu acan arkadastan musadeyle bu konu bır derdım var konusu olamaz

neden böyle oluyo ki bugüne kadar kimi tanıdıysa eski aşk acılarını hikayelerini dinledim tanımadığım kızlara karşı kıskançlık nefret taşıdım onlarla yarıştırdım kendimi ama sonunda yorulup uzaklaştım, lütfen hiç hatırlamayın ben genelde erkekler unutamaz derdim demek kızlarda da oluyor, eski aşkların unutulamamasından nefret ediyorum. Bunu eşiniz sevgiliniz hiç bilmesin biz kadınlar erkekler gibi geçmişte olan aşkı anlatmayız ama onlar detaylarıyla anlatır o anları tekrar yaşıyo gibi anlatır, şurası şöyleydi böyle güzeldi bilmem neydi diye anlatır sonra da niye ayrıldın oluyor, kimse bunu karşındakine yapıp acı vermesin. :43::43::43:

Hayatima iki kisi girdi biri tum ogrencilik hayayimi aldi butun universite hayatim onunla kapliydi cok guzel zamanlarda gecirdim cok kotu anlarda ama beni maf etti bir bucuk sene pesimden kostu birinci siniftan okul bitene kadar hayatimdaydi beraber buyuduk askere gonderdim sonra veee millet askere giden sevgilisini terk eder bizde tam tersi oldu adini ben koydumsadece o da bunu bekliyormus hemen tamam dedi.. cok zor gunlerdi, heryerde o vardi butun istanbul onunla anilarimla ddoluydu.. bu arada atandim ve ogretmenlige basladim benmle birlikte atanan bir ogretmen pesimden kosmaya basladi durumumu anlattim kimseyi istemiyordum ama nasil oldu anlamadim asik oldum ailem ogrendi..
Ve bombaaa eski askim askerden gelmis deli gibi pismandi istersen evlen ben seni istiyorum don diye yalvatdi bir ay boyunca onunla nereye gtsek gidip anilari yazmis.. birakmadi ama sonunda pes etti.. ben nisanlamdim ve suan ayrilik asamasindayiz... galiba benim kaderimde mutlu olmak yok.. butun erkekler ayni kimseye guvenmemeliydimm..

Back
X