Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmişte kalbi kırık olanların mutlaka bir aşk hikayesi vardır.kimi kavgalı ayrılmıştır,kimi severek.aradan geçen zamanda unutamadığınız yada bir şarkı bir anıyla aklımıza gelen geçmişten kalan aşkımızı anlatalım,maziye biraz geri dönüş yapalım.ne dersiniz ? :)
çok özel değilse anlatırmısın rahatlarsın belki.
gereksiz bi konu aslında ama gün geçtikçe büyüyo tahammülsezleşiorum galiba gittikçe eşime
sen neden bu konuyu açtın seninde mazilerde kalan bişey var sanırım evli misin
evet evliyim,benim sadece anı olarak kaldı yaşananlar,kavgalar mutluluklar,gözyaşları.zaten kaderimde olsaydı o olurdu.allah öyle bi sopa vurduki bize o gün benim için o defter kapandı.
ayrıldığım kişiyle 6 yıl çıktım kavgalı kırgın ayrıldık ve ikimizinzde hayatında başka insanlar girmişti.en sonunda evlilik kararı alındı,ama ne yalan söylim aklımın bi ucundan hiç çıkmıyordu.nikah günüm gelmişti ve nikahın kıyılacağı yere gittik aman yarabbi ayarlasan bu kadar tutmaz.nikahın kıyılacağı yerde aynı salonda,aynı saatte onunda benimde nikahım kıyıldı.hepimiz şoktaydık.o gün rabbim bana şunu dedi ben öyle düşüyorum.ben sizi birbirinize yazmadım.seni kocana onuda karısına.o günden beri yolda görsem başımı eğerim.ama işte anılar diyorum yaa bazen insanın gelir sadece anı olarak başka hiçbişey değil.başka şey gelmemeli.onlar orada kalmalı.
çocuğun varmı peki
geçmişte kalbi kırık olanların mutlaka bir aşk hikayesi vardır.kimi kavgalı ayrılmıştır,kimi severek.aradan geçen zamanda unutamadığınız yada bir şarkı bir anıyla aklımıza gelen geçmişten kalan aşkımızı anlatalım,maziye biraz geri dönüş yapalım.ne dersiniz ? :)