• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski birlikteliklerinizi esinize sevgilinize soyluyor musunuz

bizim komşu kızının 63 tane olmuş hala da devam ediyor !bir isimden iki üç tane girmiş hayatına kodlama ile anlatıyor artık şaşırmamak için haha

muhafazakar bir ailede yrtistim lisede bir tane sevgilim oldu gayet arkadas giniydik elele tutuşmaktan otesi olmadi üniversite bir de bir aylik kisa bir gotusmem oldu biriyle ciktim bile sayilmaz daha sonra iki seneye yakin suren bir iliskim oldu nisan arifesinde ayrildik onunla bu saydiklarimdan daha ileri seyler yasadim opusme vs gibi simdi size soruyorum siz onceki birlikteliklerinizi soyluyor musunuz brn ucuncu sevgilime ayrintilariyla herseyi anlatmistim ama pek hod olmadi bundan sonra nasil bir yol izlemem gerektigini bilmiyorum 22 ywsindayim 3 sevgilimin olmasi da acikcasi brni kötü hissettiriyo keske ilk sevdigim kişiyle evlenseydim diyorum ama nasip olmuyorsa olmuyor bu arada sizin kac sevgiliniz oldu meraktan soruyorum benimki cok mu acaba diyr
geçmiş gitmişi anlatmanın lüzumu yok

Benimde 4 tane falan olmuştu
En başta Eşime istersen anlatabilirim dedim oda gerek Yok ben sana güveniyorum onlar geçmişte kalmış dedi kapattık konuyu !

muhafazakar bir ailede yrtistim lisede bir tane sevgilim oldu gayet arkadas giniydik elele tutuşmaktan otesi olmadi üniversite bir de bir aylik kisa bir gotusmem oldu biriyle ciktim bile sayilmaz daha sonra iki seneye yakin suren bir iliskim oldu nisan arifesinde ayrildik onunla bu saydiklarimdan daha ileri seyler yasadim opusme vs gibi simdi size soruyorum siz onceki birlikteliklerinizi soyluyor musunuz brn ucuncu sevgilime ayrintilariyla herseyi anlatmistim ama pek hod olmadi bundan sonra nasil bir yol izlemem gerektigini bilmiyorum 22 ywsindayim 3 sevgilimin olmasi da acikcasi brni kötü hissettiriyo keske ilk sevdigim kişiyle evlenseydim diyorum ama nasip olmuyorsa olmuyor bu arada sizin kac sevgiliniz oldu meraktan soruyorum benimki cok mu acaba diyr
Niye anlatacaksın ki sonucta geçmiş..ayrıca sevgilin sana ne kadarını anlatıyor ki ?bir de benim anlamadığım kendinizi niye kötü hissediyorsunuz ,bunlar çok normal .görüşürwün anlaşamazsın ayrılırsın,hesap vermek niye???biz kadınlar en başta kendimizi bu duruma düşürüp sonra saygı bekliyoruz..hatta sevgilinin senin geçmişini sormasına bile izin vermemelisin !!

daha cok kucuk yasınız:)
çok sevgılınız olur
sorarsa anlatırsın senın için özel olanlar ciddiye alınacakları
sormazsa gerek yok
bır ıkı kısı oldu der gecıstırırsın

İş kirlenme temizlenme meselesine gelince benim asfalyalar atıyor.
Üç sevgilin olmuş, biriyle öpüşmüşsün üstelik. Artık kirlisin, seni kimse almaz. Anne olmayı da hak etmiyorsun, çocuklarının yüzüne nasıl bakacaksın? Olsa olsa karısı ölmüş 60 yaşındaki bir dedeye varırsın bu saatten sonra. Ya da kuma olarak gidersin bir adama. Bitti hayatın...

bunları anlatman söylemen çok gereksiz olur tatlım.. sevgilin ya da gelecekteki eşin sorarsa geçmişim beni ilgilendirir,ben sana sormuyorum sen de bana sorma de. Geçmişini anlattığın sevgiline bunları açıklaman günah çıkarmak gibi ki birini sevmek,tanımaya çalışmak,flörtleşmek çok doğal şeyler kendini kötü hisssedip bunları birine anlatmak zorunda değilsin,bu senin hayatın kimseyi ilgilendirmez,ileride pişman olacağın şeyler yaşamak istemiyorsan da sınırını bilerek yaşa aşklarını...ama şunu bil hiçbir erkek eskileri bilmek istemez,o an ağzından laf almak için tatlı dille konuşur ne olcak ben de anlatırım sana der ,sen de güvenir anlatırsın ve gün gelir anlattıklarını koz olarak kullanır ya da bunu kafaya takar senin ilk'in olamadığı için bunu kompleks yapar. Sonuç olarak asla anlatma derim.:super:

Sakın soyleme kimseye hele ki yasadiklarini ayrintili bi sekilde hic anlatma.karsindaki ne kadar rahat olursa olsun takabiliyor. bazilari var ki bi cok sey yasamis oluyor ama kiz arkadasina kendini hicbirsey yasamamis gibi eli kimsenin eline degmemis gibi yansitiyor. bosverin. "Benim elim hicbir yabanci erkege degmedi" deyin. erkekler hakediyor bunu.

Üç sevgilin olmuş, biriyle öpüşmüşsün üstelik. Artık kirlisin, seni kimse almaz. Anne olmayı da hak etmiyorsun, çocuklarının yüzüne nasıl bakacaksın? Olsa olsa karısı ölmüş 60 yaşındaki bir dedeye varırsın bu saatten sonra. Ya da kuma olarak gidersin bir adama. Bitti hayatın...

ya bunu ciddiye alanlar var buralarda :D yazma böyle.

+1
Kirlenmişler bizimle konuşamaz.

Sakın soyleme kimseye hele ki yasadiklarini ayrintili bi sekilde hic anlatma.karsindaki ne kadar rahat olursa olsun takabiliyor. bazilari var ki bi cok sey yasamis oluyor ama kiz arkadasina kendini hicbirsey yasamamis gibi eli kimsenin eline degmemis gibi yansitiyor. bosverin. "Benim elim hicbir yabanci erkege degmedi" deyin. erkekler hakediyor bunu.

bu dediğiniz daha büyük saçmalık. olması gereken geçmişim seni ilgilendirmez. ben sana sormuyorum sen de bana sorma diyerek kestirip atmak. ne demek elime yabancı erkek eli değmedi filan..

bu dediğiniz daha büyük saçmalık. olması gereken geçmişim seni ilgilendirmez. ben sana sormuyorum sen de bana sorma diyerek kestirip atmak. ne demek elime yabancı erkek eli değmedi filan..
Bu sekilde cevap verince daha supheci yaklasabiliyorlar. halbuki kendilerinin yapmadigi sey yoktur ama bu konularda fazlasiyla titiz olurlar. bilemiyorum karsima boyleleri ciktigi icin genelde.

Muhafazakar bir sevgiliniz varsa söylemeyin. Ayıp olmasından falan filan kesinlikle değil, pire için yorgan yakabilme potansiyeline sahip olabileceğini düşünüyorum. Duygusal birliktelikler yaşamamanız bana kalırsa anormal, çünkü doğanın kanunu bu. "Kirlenmekle" de falan gram alakası yok, erkekler neler yaşıyor kirlenmiyor da siz mi kirleneceksiniz?

Ülkemizde ergenliğe girdikten sonra "milli olmak" gibi bir kavram varken, "milli olmayanı" erkekler kendi aralarında ayıplarken siz neden kirlenmiş olasınız? İçinizi rahatlatacaksa da söyleyeyim, öpüşmekte falan bir şey yok. Ben ilk kez Lise 1'de öpüşmüştüm mesela. Cinsel birliktelik yaşamak da gayet doğal. Kendinizden utanacağınıza böyle geri kafalı adamlarla beraber olmayın.

Bu sekilde cevap verince daha supheci yaklasabiliyorlar. halbuki kendilerinin yapmadigi sey yoktur ama bu konularda fazlasiyla titiz olurlar. bilemiyorum karsima boyleleri ciktigi icin genelde.

şüpheci yaklaşsınlar. tekmeyi basarız o zaman da. benim bana şüphe ile yaklaşan adamla işim olmaz. kimsenin de olmamalı.

her b.ku erkeklerin yemeye hakları var ama kadınların yok. onlar anlatsa övünme sebebi kadın anlatsa potansiyel o..pu.. sonra kadınlar neden yalancı?? yalan söylemeye teşvik ediyorlar da ondan. söylememek yalan söylemek değildir. sen hoş karşılamayacağını düşünüyorsan söylememelisin. geçmiş gitmiş ortaya çıkarmanın bi manası yok.

Ilk sevgilim kocamdir. Yirmiiki yasinda sevgili oldum ve iki yil sonra evlendik ama erkekler oyle kiskanclar ki baska benden hoslananan erkekleri bile duysa deli oluyodu. Gerisini sen dusun artik.

sadece ciddi ilişkini söyleyin geçin, yaşananlar hakkında niye detay veriyorsunuz anlamıyorum ayrıca bunları duymayı karşı tarafta istemez bence. sonuçta bir ilişkide neler yaşanıp yaşanmadığını her yetişkin tahmin edebilir :KK48: anlaşamıyorduk bitti diyin hepsi bu, daha fazlası için de ne vicdan azabı çekin ne de hayatınızdaki kişiye bunlardan dolayı kendii sorumlu hissedin.

Back
X