- 21 Nisan 2011
- 899
- 650
- 303
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
bizim komşu kızının 63 tane olmuş hala da devam ediyor !bir isimden iki üç tane girmiş hayatına kodlama ile anlatıyor artık şaşırmamak için haha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş gitmişi anlatmanın lüzumu yokmuhafazakar bir ailede yrtistim lisede bir tane sevgilim oldu gayet arkadas giniydik elele tutuşmaktan otesi olmadi üniversite bir de bir aylik kisa bir gotusmem oldu biriyle ciktim bile sayilmaz daha sonra iki seneye yakin suren bir iliskim oldu nisan arifesinde ayrildik onunla bu saydiklarimdan daha ileri seyler yasadim opusme vs gibi simdi size soruyorum siz onceki birlikteliklerinizi soyluyor musunuz brn ucuncu sevgilime ayrintilariyla herseyi anlatmistim ama pek hod olmadi bundan sonra nasil bir yol izlemem gerektigini bilmiyorum 22 ywsindayim 3 sevgilimin olmasi da acikcasi brni kötü hissettiriyo keske ilk sevdigim kişiyle evlenseydim diyorum ama nasip olmuyorsa olmuyor bu arada sizin kac sevgiliniz oldu meraktan soruyorum benimki cok mu acaba diyr
Niye anlatacaksın ki sonucta geçmiş..ayrıca sevgilin sana ne kadarını anlatıyor ki ?bir de benim anlamadığım kendinizi niye kötü hissediyorsunuz ,bunlar çok normal .görüşürwün anlaşamazsın ayrılırsın,hesap vermek niye???biz kadınlar en başta kendimizi bu duruma düşürüp sonra saygı bekliyoruz..hatta sevgilinin senin geçmişini sormasına bile izin vermemelisin !!muhafazakar bir ailede yrtistim lisede bir tane sevgilim oldu gayet arkadas giniydik elele tutuşmaktan otesi olmadi üniversite bir de bir aylik kisa bir gotusmem oldu biriyle ciktim bile sayilmaz daha sonra iki seneye yakin suren bir iliskim oldu nisan arifesinde ayrildik onunla bu saydiklarimdan daha ileri seyler yasadim opusme vs gibi simdi size soruyorum siz onceki birlikteliklerinizi soyluyor musunuz brn ucuncu sevgilime ayrintilariyla herseyi anlatmistim ama pek hod olmadi bundan sonra nasil bir yol izlemem gerektigini bilmiyorum 22 ywsindayim 3 sevgilimin olmasi da acikcasi brni kötü hissettiriyo keske ilk sevdigim kişiyle evlenseydim diyorum ama nasip olmuyorsa olmuyor bu arada sizin kac sevgiliniz oldu meraktan soruyorum benimki cok mu acaba diyr
daha cok kucuk yasınız:)muhafazakar bir ailede yrtistim lisede bir tane sevgilim oldu gayet arkadas giniydik elele tutuşmaktan otesi olmadi üniversite bir de bir aylik kisa bir gotusmem oldu biriyle ciktim bile sayilmaz daha sonra iki seneye yakin suren bir iliskim oldu nisan arifesinde ayrildik onunla bu saydiklarimdan daha ileri seyler yasadim opusme vs gibi simdi size soruyorum siz onceki birlikteliklerinizi soyluyor musunuz brn ucuncu sevgilime ayrintilariyla herseyi anlatmistim ama pek hod olmadi bundan sonra nasil bir yol izlemem gerektigini bilmiyorum 22 ywsindayim 3 sevgilimin olmasi da acikcasi brni kötü hissettiriyo keske ilk sevdigim kişiyle evlenseydim diyorum ama nasip olmuyorsa olmuyor bu arada sizin kac sevgiliniz oldu meraktan soruyorum benimki cok mu acaba diyr
Sakın soyleme kimseye hele ki yasadiklarini ayrintili bi sekilde hic anlatma.karsindaki ne kadar rahat olursa olsun takabiliyor. bazilari var ki bi cok sey yasamis oluyor ama kiz arkadasina kendini hicbirsey yasamamis gibi eli kimsenin eline degmemis gibi yansitiyor. bosverin. "Benim elim hicbir yabanci erkege degmedi" deyin. erkekler hakediyor bunu.muhafazakar bir ailede yrtistim lisede bir tane sevgilim oldu gayet arkadas giniydik elele tutuşmaktan otesi olmadi üniversite bir de bir aylik kisa bir gotusmem oldu biriyle ciktim bile sayilmaz daha sonra iki seneye yakin suren bir iliskim oldu nisan arifesinde ayrildik onunla bu saydiklarimdan daha ileri seyler yasadim opusme vs gibi simdi size soruyorum siz onceki birlikteliklerinizi soyluyor musunuz brn ucuncu sevgilime ayrintilariyla herseyi anlatmistim ama pek hod olmadi bundan sonra nasil bir yol izlemem gerektigini bilmiyorum 22 ywsindayim 3 sevgilimin olmasi da acikcasi brni kötü hissettiriyo keske ilk sevdigim kişiyle evlenseydim diyorum ama nasip olmuyorsa olmuyor bu arada sizin kac sevgiliniz oldu meraktan soruyorum benimki cok mu acaba diyr
İş kirlenme temizlenme meselesine gelince benim asfalyalar atıyor.
Üç sevgilin olmuş, biriyle öpüşmüşsün üstelik. Artık kirlisin, seni kimse almaz. Anne olmayı da hak etmiyorsun, çocuklarının yüzüne nasıl bakacaksın? Olsa olsa karısı ölmüş 60 yaşındaki bir dedeye varırsın bu saatten sonra. Ya da kuma olarak gidersin bir adama. Bitti hayatın...
+1İş kirlenme temizlenme meselesine gelince benim asfalyalar atıyor.
Üç sevgilin olmuş, biriyle öpüşmüşsün üstelik. Artık kirlisin, seni kimse almaz. Anne olmayı da hak etmiyorsun, çocuklarının yüzüne nasıl bakacaksın? Olsa olsa karısı ölmüş 60 yaşındaki bir dedeye varırsın bu saatten sonra. Ya da kuma olarak gidersin bir adama. Bitti hayatın...
Sakın soyleme kimseye hele ki yasadiklarini ayrintili bi sekilde hic anlatma.karsindaki ne kadar rahat olursa olsun takabiliyor. bazilari var ki bi cok sey yasamis oluyor ama kiz arkadasina kendini hicbirsey yasamamis gibi eli kimsenin eline degmemis gibi yansitiyor. bosverin. "Benim elim hicbir yabanci erkege degmedi" deyin. erkekler hakediyor bunu.
Bu sekilde cevap verince daha supheci yaklasabiliyorlar. halbuki kendilerinin yapmadigi sey yoktur ama bu konularda fazlasiyla titiz olurlar. bilemiyorum karsima boyleleri ciktigi icin genelde.bu dediğiniz daha büyük saçmalık. olması gereken geçmişim seni ilgilendirmez. ben sana sormuyorum sen de bana sorma diyerek kestirip atmak. ne demek elime yabancı erkek eli değmedi filan..
Bu sekilde cevap verince daha supheci yaklasabiliyorlar. halbuki kendilerinin yapmadigi sey yoktur ama bu konularda fazlasiyla titiz olurlar. bilemiyorum karsima boyleleri ciktigi icin genelde.
muhafazakar bir ailede yrtistim lisede bir tane sevgilim oldu gayet arkadas giniydik elele tutuşmaktan otesi olmadi üniversite bir de bir aylik kisa bir gotusmem oldu biriyle ciktim bile sayilmaz daha sonra iki seneye yakin suren bir iliskim oldu nisan arifesinde ayrildik onunla bu saydiklarimdan daha ileri seyler yasadim opusme vs gibi simdi size soruyorum siz onceki birlikteliklerinizi soyluyor musunuz brn ucuncu sevgilime ayrintilariyla herseyi anlatmistim ama pek hod olmadi bundan sonra nasil bir yol izlemem gerektigini bilmiyorum 22 ywsindayim 3 sevgilimin olmasi da acikcasi brni kötü hissettiriyo keske ilk sevdigim kişiyle evlenseydim diyorum ama nasip olmuyorsa olmuyor bu arada sizin kac sevgiliniz oldu meraktan soruyorum benimki cok mu acaba diyr
muhafazakar bir ailede yrtistim lisede bir tane sevgilim oldu gayet arkadas giniydik elele tutuşmaktan otesi olmadi üniversite bir de bir aylik kisa bir gotusmem oldu biriyle ciktim bile sayilmaz daha sonra iki seneye yakin suren bir iliskim oldu nisan arifesinde ayrildik onunla bu saydiklarimdan daha ileri seyler yasadim opusme vs gibi simdi size soruyorum siz onceki birlikteliklerinizi soyluyor musunuz brn ucuncu sevgilime ayrintilariyla herseyi anlatmistim ama pek hod olmadi bundan sonra nasil bir yol izlemem gerektigini bilmiyorum 22 ywsindayim 3 sevgilimin olmasi da acikcasi brni kötü hissettiriyo keske ilk sevdigim kişiyle evlenseydim diyorum ama nasip olmuyorsa olmuyor bu arada sizin kac sevgiliniz oldu meraktan soruyorum benimki cok mu acaba diyr