• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski birlikteliklerinizi esinize sevgilinize soyluyor musunuz

muhafazakar bir ailede yrtistim lisede bir tane sevgilim oldu gayet arkadas giniydik elele tutuşmaktan otesi olmadi üniversite bir de bir aylik kisa bir gotusmem oldu biriyle ciktim bile sayilmaz daha sonra iki seneye yakin suren bir iliskim oldu nisan arifesinde ayrildik onunla bu saydiklarimdan daha ileri seyler yasadim opusme vs gibi simdi size soruyorum siz onceki birlikteliklerinizi soyluyor musunuz brn ucuncu sevgilime ayrintilariyla herseyi anlatmistim ama pek hod olmadi bundan sonra nasil bir yol izlemem gerektigini bilmiyorum 22 ywsindayim 3 sevgilimin olmasi da acikcasi brni kötü hissettiriyo keske ilk sevdigim kişiyle evlenseydim diyorum ama nasip olmuyorsa olmuyor bu arada sizin kac sevgiliniz oldu meraktan soruyorum benimki cok mu acaba diyr
İyi ki ilk sevdiğinle evlenmemişsin zira sonu hep kötü bitiyor. İyi bir eş bulup, iyi bir evlilik yapman için erkekleri de iyi tanıman gerekiyor bence. Geçmişinde üç erkek olması da çok değil, dünyanın sonu da değil. Ayrıca kaç sevgilin olursa olsun bunu bir sonrakinin bilip bilmemesi bir şeyi değiştirmez. Seni sevecek olan adam bırak üç sevgiliyi, üç defa evlenip boşansan yine sever. Hayatına alacağın kişi seni olduğun gibi kabul etmeli. Ha bilmeleri şart mı? Ben hiç saklamadım ama şart da değil.

Ooooo hep soyluyorum hatta digeri asciydi bisey olunca bak simdi o olsaydi hemen yemek yapardi sen hic yemek yapmiyosun diye yuzune vuruyorum oda gukuyo cunku oda bazen kendikileri anlatiyo biz biraz catlagiz galiba:süslü:

Eşimle ilk tanıştığımızda ikimizin de sevgilisi vardı. sonra görüşmedik uzun süre. Sonra tekrar karşılaştık o dönem başka sevgililerimiz vardı ve onlarla evlenmeyi düşünüyorduk. Sonra ikimiz de farklı nedenlerle ayrıldık onlardan ve birbirimizle evlendik. Ee noldu yani. 27 yaşıma kadar bir şey yaşamayacak mıydım?

Eski sevgililerin seni ilgilendirir. Yeni birisi hayatına girdiği zaman evet daha önce sevgilim olmuştu sayısı ve ne yaşadığım beni ilgilendirir dersin. zaten doğru düzgün biri de bunu sormaz.

muhafazakar bir ailede yrtistim lisede bir tane sevgilim oldu gayet arkadas giniydik elele tutuşmaktan otesi olmadi üniversite bir de bir aylik kisa bir gotusmem oldu biriyle ciktim bile sayilmaz daha sonra iki seneye yakin suren bir iliskim oldu nisan arifesinde ayrildik onunla bu saydiklarimdan daha ileri seyler yasadim opusme vs gibi simdi size soruyorum siz onceki birlikteliklerinizi soyluyor musunuz brn ucuncu sevgilime ayrintilariyla herseyi anlatmistim ama pek hod olmadi bundan sonra nasil bir yol izlemem gerektigini bilmiyorum 22 ywsindayim 3 sevgilimin olmasi da acikcasi brni kötü hissettiriyo keske ilk sevdigim kişiyle evlenseydim diyorum ama nasip olmuyorsa olmuyor bu arada sizin kac sevgiliniz oldu meraktan soruyorum benimki cok mu acaba diyr

Eşim bana anlatma kafama takarim dedi anlatmadim
Kendi ahlaya vahlaya anlattı eski sevgilisini ama:KK70:

22 yasindayken neredeyse 10 tane eskitmis, 23 yasinda simdiki esiyle cikmaya baslamis 31 yasinda bir insan olarak diyorum ki; evet. Tum ayrintilarini hem de. Bunlari anlattiginda kafayi takmayip ben seni seviyorum, senin gecmisin beni ilgilendirmez diyen insan dogru insandir cunku.

ilk iki sevgilimle bisey yasamadigim icin sikinti etmiyodum ana son sevgilimle gercekten evlenecegimi dudundugum ivin o tarz seyler yasadim oyle olunca da ayrılmamak icin cok uğraştim siddet gördügum halde bile duzelir diye bekledim cok pismanim kendimi kirlenmis hissefiyorum utaniyorum evlenecegim adamin yuzune nasil bakarim diyr dudunup dudunup ağlıyorum
senin kendini geliştirene kadar ilişki yaşamaman lazım sana zarar

Anlatma yüzüne vurur sonra. Sorarsa hatırlamıyorum ki hoşlandığım olmuştur ama , de : D
Ben anlattım pişmanım , ailemin yanında bile başıma kakabilir bunları. Erkek milleti evlenince adileşiyor maalesef :( güvenmeyin şimdiki erkeklere ...

Sevgiline de kendini kullandırtma cnm abla tavsiyesi. Konunu okumadım. Sadece aklıma geldiği için yazıyorum. İhtiyaçları giderilene kadar severler sonra kötü olan sen olursun. Sakın ha genç kardeşlerimize sesleniyorum kendi değerinizi kendiniz belirlersiniz kimse için kolay lokma olmayın...

İlk sevgilim ile evlenseydim su anda saçma sapan bir hayat yaşıyor olurdum:))
Güzelim bizim Türk kızlarında her yaşanan olayı ilk sevgiliye bağlama takintisina kapilmissin sen..
Ne olacak canım? Sen hür iraden ile istediğini istediğin kişi ile yaşayabilirsin. Bu sonraki olacak olan sevgilileri ilgilendirmez, kimseye hesap verme durumunda değilsin. Marifet, ilk sevgili ile evlenmek değil düzeyli ve iyi giden bir ilişkiyi evlilikle sonuçlandırmak ve o evliliğin ebediyen sürmesini sağlamaktır.

Ay ne garipsiniz ya niye yeni ilişkinizi eski sevgili anılarına maruz bırakıyorsunuz. ben böyle detay detay eşime anlatmaya kalksam dinlemek bile istemez sizin ki ne garip ilişkiy miş öyle.

Back
X