Eski burnumu özledim :(

Kız eski halinle her an ortalığı karıştıracak potansiyelde olan cirkef kızlara benziyosum yeni halinle çıtır olmuşsun resmen.
Sen ama ne desek tatmin olmayacaksın ben anladım onu.Bu kadar insan yalan söylemiyoruz ama eve kapancağına süslen şöyle bi gez dolaş.Eski sevgilin aklına bile gelmeyecek bak gör.Zamanla alışacaksın da ölmek isteyecek bi dert değil fıstık gibi olmuş valla

En azindan bu kadar mutsuz olmazdim ya kotude olsa benim burnumdu o burunla yillarim gecmis cik sevmisim gidip nefes alalim ufak sikintilar duzelsin diye girdigim ameliyattan baska biri olarak ciktim cok mutsuzum :(

Evet oyle
Kız eski halinle her an ortalığı karıştıracak potansiyelde olan cirkef kızlara benziyosum yeni halinle çıtır olmuşsun resmen.
Sen ama ne desek tatmin olmayacaksın ben anladım onu.Bu kadar insan yalan söylemiyoruz ama eve kapancağına süslen şöyle bi gez dolaş.Eski sevgilin aklına bile gelmeyecek bak gör.Zamanla alışacaksın da ölmek isteyecek bi dert değil fıstık gibi olmuş valla
evet oyleydim zaten bu halimi sevemiyorum

Sizi hep aynı şeyi konuştuğunuzdan dolayı terketmistir sevgiliniz bıktırdınız galiba çocuğu. Çünkü yeni burnunuz eskiye oranla kat kat güzel.

Ama telaş yapmanız için şuan süre erken değil mi? Yani benimde burun ameliyatı olan arkadaşlarım var ameliyatın etilerinin geçmesi için 1 aydan fazla süre bekliyorlar. Burun o zaman kendini gösteriyor.

Girdiginiz burunla geri cikacaksaniz ameliyat niye?
Konu yuzunden beynim yandi ya :kızgın:
Icerde kemik egriydi et buyumesi ve yandan nokta kadar cikinti vardi o kadar nefes alamiyordum burnum bu sorunlari duzelsin dedim doktor bile ameliyatta girmeden burnunda birsey yok dedi nasil boyle yapti bilmiyorum

Yani siz
Ama telaş yapmanız için şuan süre erken değil mi? Yani benimde burun ameliyatı olan arkadaşlarım var ameliyatın etilerinin geçmesi için 1 aydan fazla süre bekliyorlar. Burun o zaman kendini gösteriyor.
Yani sizce burun daha ne oldugu beli degil fikir sahibi olmak icin ne kadar beklemem gerekiyor sizce ?

En azindan bu kadar mutsuz olmazdim ya kotude olsa benim burnumdu o burunla yillarim gecmis cik sevmisim gidip nefes alalim ufak sikintilar duzelsin diye girdigim ameliyattan baska biri olarak ciktim cok mutsuzum :KK43:
cnm lütfen bi sakin ol bi kendine gel burnun daha cok yeni lütfen ya kendini yıpratma . ins daha burnun oturacak gözün alışacak ben yeni halini begendim yasini daha genç gôstermis daha masum olmus yüzün uzme kendini gercekten guzel ve burun oyle 2 gunde belli olmaz en az 6 ay

Kusura bakma ama ilk halinde burnun nerdeyse ağzına giricekmis, bence abartiyosun. 2. burun güzel

Burnun yüzünden mi gidiyosun psikologa??

Eski konudaki fotolarina baktim
Hala yeni hali diyorum.
Hatta buraya koydugun yeni halinden daha iyi oradakiler.
Tabi ki begeni kisiden kisiye degisen bir sey.
Sen begenmiyorsundur tamam
Ama sordugun icin soyluyoruz bizler de.
Sagol

Back
X