o sorun etmiyorsa seviyorsa güveniyorsa sende sorun etmemelisin bence...
geçmişe değil bundan sonraki yapacaklarına bakmalısın canm kafana takma bence...
etmiyo canım da bazen efham yapıyorum acaba içten içe edermi diye
sana güveni sonsuzsa etmez canm emin ol...
bana güveni sonsuz olduğunu düşünüyorum canım 4 yıldır hiç bişe ima bile etmedi ama ya güveni sonsuz değilse
canm 4 yıl az bi zamn değil ki.. eğer en küçük aklında bi takıntıı olsa söylerdi bence ima ederdi ama etmemiş..
demekki gerçekten onları sorun olarak görmüyor bence bunları düşünme canm boşuna kuruntu yapma derim..
Onu çok sevdiğin için vicdan azabı duyuyorsun...böyle şeylere takılma bence...herkesin bir geçmişi vardır...sonuçta herkes ilk çıktığıyla evlenecek diye birşey yok...kısmet meselesi bu..en güzel çağlarındasın canım dolu dolu yaşa...bugünler geri gelmez..dert etme bunları...
sn sevdiğini sadıksan o da sana sadıksa merak etme kimse giremez aranıza canm...
hergün ya böle bişe olursa korkusuyla yaşamaktan bıktım yaa inşallah hiç bişe olmaz
4 yıl olmamş canm bundan sonra da olmaz sıkma canını...
Sanırım asıl dert ettiğin başkalarıyla çıkmış olmak değil de, o çıktığın kişilerin şu an hala etrafta, yakınlarda bir yerlerde olması..
Sevgilinin dert etmediği gibi, sen de kafandan atmayı başarsan, onların varlığını görmezsin bile.
Keşke sevgilinde senden önce başkalarıyla kısa da olsa beraberlikler yaşamış olsaydı.
Tecrübe iyidir,doğru insandan önce yanlış insanlar tanımış olmak faydalıdır.
herkesin bir geçmişi var kaç kişi ilk çıktığı ile evleniyor ki canım varsa bile nadirdir böyleleri:89:.kaldı ki senin küçük yaşta masum flörtlerin olmuş hepsi çocukça şeyler ciddi birşeyler yaşamamışsın ki kimseyle:97:
hiç takma kafana eski çıktıklarını görsen bile umursamaz davran rahat ol başın dik olsun asıl sen ezik davranırsan korkularını belli edersen nişanlın yanlış şeyler düşünebilir insanlar üstüne gelebilir rahat ol canımbugünlerin tadını çıkar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?