Eski çıktıklarım ve vicdan azabım:(

able210

düşmez kalkmaz bir allah.
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
2.628
10
66
Diğer
benim evliliğe giden4 yıllık ilişkim varyeni çıktığımızda o 19 ben 17 yaşındaydım..ve ben onun ilk çıktığıydım oysa ben 17 yaşın ve ergenliğin verdiği hareketlilikle 3 kişiyle çıkmıştım tamamen çocuksu şeyler..2 hafta,,,, 1 hafta,,,,, 4 ay ,,lık zamanları kapsayan ilişkiler....bunu ona sölediğimde biraz üzüldü ama 4 uıldır asla bu konuları açmadık ...bana zor gelen onun hiç çıktığı olmayışının yanında benim 3 kişiyle çıkmış olmam başka hoşlantılar falan..bunları sölemedim ...önemsemedim...ama ben hep vicdan azabı çekiyorum herşeyden pişmanlık duyuyorum...ben onun ilkiyim ama o benim değil içime dert oluyor arada..bazen bunu yüzüme vurur diye korkuyorum ..hep dua ediyorum allahım hiçbiriyle karşılaştırma diye...ama ben sakındıkça bişeyler olyor..mesela hoşlanma durumundan bir kişi sevdiğimin çok uzaktan akrabası çıktı..hatta bununla ilgili konu da açmıştım yine böle içime dert olduğu bigünlerde...onu da sorun etmedi ..çok küçüktüm ozamanda ..hepsini küçüklüğüme verdi ...ama içi de bunu diyomu gerçekten...asla konusunu açmıo böle şeylerin zaten niye açıcak ki..eski çıktıklarımdan hoşlandıklarımdan utanıyorum tamam çocuktum ama utanıyorum işte..aşkımın ilki olmak çok güzel bi duyguama ona karşı kendimi hep mahçup ve suçlu hissediyorum halbuki onu nekadar çok seviyorum...onları yaşarken yaşım en geç 17 idi..şimdi ise 21...ama ben yinede vicdan azabı çekebiliyorum...bugün annemler havuza gitti..yanlarına bu eski çıktığım çocuğun annesi gelmiş oturmuş hiçbirinin bişeen haberi yok...ama ben şu durumda bile aşkıma karşı çok büyük bi vicdan azabı içindeyim....anneme annem diyor bitanem benimannem eski çıktığımın annesiyle oturuyor haberi olmadan...off çok canım sıkkın ya..ben asla yanlış yapmadım aşkım sana hep seni bekledim ama çok mahçupum sana karşı...yaşadıklarım masum şeyler ama mahçupum işte....yarın bign evlenince inşallah ailesi böle şeyleri sorun ederse naparım..annesi benim oğlumun ilkisin ama o senin kaçıncın falan derse ölürüm......dermi sizce ..böle bişe olabilirmi..bunlar ilişkimi bozabilirmi.bana güvenini sarsarmı böyle şeyler....herşeyden pişmanım bitek senden değilim sevgilim

Son düzenleme:
Önemli olan bence ilkin olmaması değil son olması

Takılma böyle şeylere hakkınızda hayırlısı olsun cnm

o sorun etmiyorsa seviyorsa güveniyorsa sende sorun etmemelisin bence...
geçmişe değil bundan sonraki yapacaklarına bakmalısın canm kafana takma bence...

bana güveni sonsuz olduğunu düşünüyorum canım 4 yıldır hiç bişe ima bile etmedi ama ya güveni sonsuz değilse

canm 4 yıl az bi zamn değil ki.. eğer en küçük aklında bi takıntıı olsa söylerdi bence ima ederdi ama etmemiş..
demekki gerçekten onları sorun olarak görmüyor bence bunları düşünme canm boşuna kuruntu yapma derim..

saol canım
hep korkuyorm bigüün bu kişilerden biri çıkıp bizi huzursuz ederse naparım diye.....hep bundan korkuyorum

Onu çok sevdiğin için vicdan azabı duyuyorsun...böyle şeylere takılma bence...herkesin bir geçmişi vardır...sonuçta herkes ilk çıktığıyla evlenecek diye birşey yok...kısmet meselesi bu..en güzel çağlarındasın canım dolu dolu yaşa...bugünler geri gelmez..dert etme bunları...

evet çok seviyorum ondan galiba...
inşallah dert etmeyi bırakırım çünkü kendime zarar veriyorum

Sanırım asıl dert ettiğin başkalarıyla çıkmış olmak değil de, o çıktığın kişilerin şu an hala etrafta, yakınlarda bir yerlerde olması..
Sevgilinin dert etmediği gibi, sen de kafandan atmayı başarsan, onların varlığını görmezsin bile.

Keşke sevgilinde senden önce başkalarıyla kısa da olsa beraberlikler yaşamış olsaydı.
Tecrübe iyidir,doğru insandan önce yanlış insanlar tanımış olmak faydalıdır.

utanacagin birsey yapmadiysan neyi bu kadar dert ettin anlamadimki, senin baska biriyle gorusmene kizicaksa yuzune vurucaksa simdiden ayril bence:) abarti bir paranoyaklik olmus

herkesin bir geçmişi var kaç kişi ilk çıktığı ile evleniyor ki canım varsa bile nadirdir böyleleri:89:.kaldı ki senin küçük yaşta masum flörtlerin olmuş hepsi çocukça şeyler ciddi birşeyler yaşamamışsın ki kimseyle:97:
hiç takma kafana eski çıktıklarını görsen bile umursamaz davran rahat ol başın dik olsun asıl sen ezik davranırsan korkularını belli edersen nişanlın yanlış şeyler düşünebilir insanlar üstüne gelebilir rahat ol canımbugünlerin tadını çıkar bence

evet hepsiyle aynı şehirdeyim ve o farklı yerde bu tarz tesadüflerden de nefret ediyorum havuzlarda karşılaşmak falan of nebilim ya

onada öle dedim çocukluktu dedim o da öle kabullendi evet çocuklukmuş dedi kapandı konu evet göryürom malesefki hiç umursamıyorum sanki hiç bişe olmamış gibi ama hep korkuyorm bi gün biri dadanır diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…