canım bence boşu boşuna üzüyorsun kendiini. seneler geçmiş üzerinden kimsenin sizi rhatsız edeceğini sanmıyorum kaldı ki hadi oldu diyelim, sevgilin sana güveniyormuş, öyle gözüküyor zaten, o zaman hiç mi hiç sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum ben. boşuna sıkma canını :) ayrıca şimdi ısıtıp ısıtıp önüne koymuyorsa, ilerde de koyacağını sanmam.
Kimse kimsenin ilki olacak diye birşey yok. İnsanlar gün geliyor biriyle evlenip, boşanıyor ve sonra başka biriyle beraber olabiliyor.
En baştan erkek arkadaşınıza söylemişsiniz, o da problem etmemiş, şu anda da ettiğini gösteren bir şey ortada. Ee, o zaman niye hala kafanızı bununla meşgul ediyorsunuz ki? İlişkilerde insanın ne karşısındakine, ne de kendine manasız sınırlamalar koyması hiç doğru değil bana kalırsa. Siz kimseyle çıkmamış, ama erkek arkadaşınız çıkmış olsaydı herhalde bunu hiç kabullenemeyecektiniz.
Eski arkadaşlarınızla tesadüfen bir yerde karşılaşmaktan korkmanız da gereksiz bir endişe bence. O erkek arkadaşlarınız bu eski ilişkileri çoktan unuttular bile belki. Siz böyle düşünceleri kafanızdan atamazsanız, yarın öbür gün bu tip bir karşılaşma olduğunda normal davranamaz ve şu andaki erkek arkadaşınızın kafasında süpheler uyandırırsınız.
Bekarken flört normal asıl ilk olanlar tehlikeli ya sonra kafa uyuşmaz veya sonra başkasına aşık olursa? Birde tek veya flörtlü ne olacağı kesin belli değil!
canım ya ne kadar masum yazmışsın
sen birileriyle çıkmış olabilirsin ama bunlar ciddi şeyler değil ki
sevgiline yanlış bişey de yapmamışsın
için rahat etsin seviyor ve seviliyorsunuz
sen yanlış bir şey yapmadığını bildiğin sürece için rahat etsin
vicdan azabı çekecek bi durum yok
Allah ım öyle durumlar da yaşatmasın
sevdiğinin kıymetini bil
bende şuan tam 17 yaşındayım 2 yıllık bi ilişkim var ve ondan önce 2 kişiyle çıktım bu çıktığım eski çoçuklar bizim sevgililik dönemlerimizde ortaya çıkıp bni sevdiklerini solediler bnm bitanecik yunusumsana güveni sonsuzsa etmez canm emin ol...
bence annene herşeyi anlat yoksa güvenini yıkarsın bu da hiç iyi olmaz :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?