- 17 Kasım 2019
- 1.513
- 455
- 123
- Konu Sahibi Mavis Deniz
Arkadaşlar burun eski dayanıklılığına ve esnekliğine ne zaman döner?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani bazıları önür boyu eski burnun gibi olmuyor sürekli dikkat etmek lazım diyorlar ondan korktum sorun olmaz değil mi? Siz ameliyat oldunuz mu?6ay civarı
ee tabi darbe almamak lazım hiçbir zaman dayımın eşi oldu okka gibi ama bizi öperken bile çekinir yıllar oldu.Yani bazıları önür boyu eski burnun gibi olmuyor sürekli dikkat etmek lazım diyorlar ondan korktum sorun olmaz değil mi? Siz ameliyat oldunuz mu?
Normal burun gibi olur diyor doktorum birkaç ay sonra. Hiç ameliyat olmamış gibi. Üzüldüm şuanee tabi darbe almamak lazım hiçbir zaman dayımın eşi oldu okka gibi ama bizi öperken bile çekinir yıllar oldu.
olan oldu üzülme görüntüsü memnun edecek en azındanNormal burun gibi olur diyor doktorum birkaç ay sonra. Hiç ameliyat olmamış gibi. Üzüldüm şuan
Ben burnumdan nefret etmiyordum açıkcası yakıştırıyordum küçük bir kemer vardı. Nefesim kötüydü. Ameliyat olmuşken kemer düzelsin dedim ama demez olaydım nasıl mutsuzum nasıl üzülüyorum. Eski halimi çok özlüyorum. Bana yakışan oymuş. Ben bunu doğallığımk, karakteristik özellikliğimi bozmuşum gibi hissediyorum. İnsan kusurlarıyla güzelmiş meğer. Kimse aşırı kötü olmadığı sürece böyle bir şey yaptırmamalıymış. Sadece nefes için olsaymışım diyorum neden kemere ellettim ki diyorum. Psikolojik olarak beni yordu bu süreç maalesef. Ufak kusurlar güzelliğin bir parçasıymış. Önden değişmedim ben hiç ama yine de ben de durum böyle. Bir de böyle şeyler okuyunca iyice üzülüyorum. Bunu doktora sordum bunlar şehir efsaneleri bir yerin kırılıp geri iyileşiyormuş gibi düşün. Tabiki eskisi gibi olacak bir müddet sonra diyorolan oldu üzülme görüntüsü memnun edecek en azından
benim bi burnum var hem topak hem kalın derili ama çok seviyorum
ameliyata korkuyorum 12 sene geçsede halen yüzüstü yatarken korkuluyormuş
ben o riske girmeyeceğim ama yapan içinde kötü yorum yapıp üzemem
Acaba siz tedbirli olduğunuz için mi yoksa burnunuz mu hassas hala anlamadım.Eskısı gıbı olmuyor 2 sene oldu hala koruyorum darbelere karşı koruyacaksınız
Tedbirliyim sonuçta kıkırdaklar traşlanıyor eskısı gıbı olamaz. Normal burun bıle darbe yıyınce kötü oluyor yapılmış burunda mecburen hassas ve tedbirli olunmalıAcaba siz tedbirli olduğunuz için mi yoksa burnunuz mu hassas hala anlamadım.
Anlıyorum tabi haklısınız benim doktorum birkaç ay içerisinde eski burnun kadar dayanıklı olur dedi. Bir de benim sadece kemer düzeltildi kıkırdak burun ucuna müdahale yapılmadı o yüzden böyle demiş olabilirTedbirliyim sonuçta kıkırdaklar traşlanıyor eskısı gıbı olamaz. Normal burun bıle darbe yıyınce kötü oluyor yapılmış burunda mecburen hassas ve tedbirli olunmalı
Benım kavıs ve burun ucuda kaldırıldı o yüzden tedbırlı olmaya çalışıyorum doktorum sadece 3 ay yastıktan bıle koru dedı ama çevremden edindiğim bilgş her zaman tedbirli olmam gerektiğiAnlıyorum tabi haklısınız benim doktorum birkaç ay içerisinde eski burnun kadar dayanıklı olur dedi. Bir de benim sadece kemer düzeltildi kıkırdak burun ucuna müdahale yapılmadı o yüzden böyle demiş olabilir
Anlıyorum tabi haklısınız. Memnunsanız sorun yok ama böyle korumak zor olmuyor mu ?Benım kavıs ve burun ucuda kaldırıldı o yüzden tedbırlı olmaya çalışıyorum doktorum sadece 3 ay yastıktan bıle koru dedı ama çevremden edindiğim bilgş her zaman tedbirli olmam gerektiği
Korumak derken yuzustu yatıyorum her sekıl hatta arada duvara uykuda vurup uyandığım oldu hemen ayna karşısına koşuyorum bı sorun olmadıAnlıyorum tabi haklısınız. Memnunsanız sorun yok ama böyle korumak zor olmuyor mu ?
Anlıyorum yani yatış şekli, kalabalık ortamlarda vs. Ekstra bir gayret göstermiyorsunuzKorumak derken yuzustu yatıyorum her sekıl hatta arada duvara uykuda vurup uyandığım oldu hemen ayna karşısına koşuyorum bı sorun olmadıama hanı mısal çocuk falan aldım çocuk aldığımda dıkkat ederım malum pat dıye geçirebiliyorlar o tarz şeylerde tedbırlıyım
Aynen darbe sadece ama tabı otobuslerde metrolarda ne olur olmaz çok kalabalıksa bırının dırseği çarpar dıye dıkkat edıyorum öyle yaparsınızAnlıyorum yani yatış şekli, kalabalık ortamlarda vs. Ekstra bir gayret göstermiyorsunuz
Anlıyorum teşekkür ederimAynen darbe sadece ama tabı otobuslerde metrolarda ne olur olmaz çok kalabalıksa bırının dırseği çarpar dıye dıkkat edıyorum öyle yaparsınız
Canım ben doktoruma dedim ki burnuma dokunmaktan bile korkuyorum doktor bey dedim o da dedi ki korkma artık normal bir burun nasıl ne derecede kırılırsa senin burnunda o derecede kırılır dedi yani sert darbelerde elbette ameliyatsız burun da yamulup kırılabiliyor o yüzden herkesin yüzüne dikkat etmesi lazım .Ben burnumdan nefret etmiyordum açıkcası yakıştırıyordum küçük bir kemer vardı. Nefesim kötüydü. Ameliyat olmuşken kemer düzelsin dedim ama demez olaydım nasıl mutsuzum nasıl üzülüyorum. Eski halimi çok özlüyorum. Bana yakışan oymuş. Ben bunu doğallığımk, karakteristik özellikliğimi bozmuşum gibi hissediyorum. İnsan kusurlarıyla güzelmiş meğer. Kimse aşırı kötü olmadığı sürece böyle bir şey yaptırmamalıymış. Sadece nefes için olsaymışım diyorum neden kemere ellettim ki diyorum. Psikolojik olarak beni yordu bu süreç maalesef. Ufak kusurlar güzelliğin bir parçasıymış. Önden değişmedim ben hiç ama yine de ben de durum böyle. Bir de böyle şeyler okuyunca iyice üzülüyorum. Bunu doktora sordum bunlar şehir efsaneleri bir yerin kırılıp geri iyileşiyormuş gibi düşün. Tabiki eskisi gibi olacak bir müddet sonra diyor
Haklısın. Elbette normal burun gibi olacak ömür boyu hassas davranılmaz ki yüzümüzü yıkıyoruz yatıyoruz sonuçta. Çok teşekkür ediyorumCanım ben doktoruma dedim ki burnuma dokunmaktan bile korkuyorum doktor bey dedim o da dedi ki korkma artık normal bir burun nasıl ne derecede kırılırsa senin burnunda o derecede kırılır dedi yani sert darbelerde elbette ameliyatsız burun da yamulup kırılabiliyor o yüzden herkesin yüzüne dikkat etmesi lazım .