- Konu Sahibi Mavis Deniz
Normal zamanda da biri gelsin yüzümüze yumruk atsın demiyoruz tabi :) İlk aylar hassas olur tahminimce. Peki anne olup da bu süreci atlatanlar napıyor. Çocuğu kucağa almak lazim ne bileyim bir sürü risk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben biriyle konuşmuştum 1 yalında oğlu vardı kaç kere vurdu hiçbir şey olmadı dedi. Demek ki biraz da burnun sağlamlığıyla alakalıNormal zamanda da biri gelsin yüzümüze yumruk atsın demiyoruz tabi :) İlk aylar hassas olur tahminimce. Peki anne olup da bu süreci atlatanlar napıyor. Çocuğu kucağa almak lazim ne bileyim bir sürü risk
Anlıyorum tabi mantık olarak öyle haklısınız tabi ama doktorlar bir sene de tam manasıyla eski burnun dayanıklılığına ulaşır diyorlar6-8 ay denmiş imkansız,eskisi gibi olmasından kasıt ne bilmiyorum ama rahat rahat silip oynamak acaba bişey olur mu korkusu ile yaşamamak için en az 2-3 sene lazım.Kardeşimden biliyorum olalı 4 yıl oldu hala darbe almaktan korur çünkü bir yandan 20-25 senede gelişen bir burun diğer yandan kırılan ve kaynamaya çalışan burun
Herkesin süreci farklı gelişiyor tabiBen biriyle konuşmuştum 1 yalında oğlu vardı kaç kere vurdu hiçbir şey olmadı dedi. Demek ki biraz da burnun sağlamlığıyla alakalı
Ameliyat olsun yada olmasın bence burun dayanıklı bir bölge değilArkadaşlar burun eski dayanıklılığına ve esnekliğine ne zaman döner?
Benim 3 yıl bitti. İlk 6 ayda içindeki yaralar tamamen geçmişti. Ama burnumun sertliği 2 yılı buldu. Şimdi eski burnum gibi sağa sola tam yatıramasamda eski burnumdan bin kat iyi bir burnum var ve herşeye razıyım varsın sağa sola yatmayıversin eskisi gibi. Ha şunuda belirteyim. Ben doktor sargıları ilk açtığında beri aynı burnu görüyorum. Şişliği geçince de şekil olarak hep aynı burnu gördüm ben.Arkadaşlar burun eski dayanıklılığına ve esnekliğine ne zaman döner?
Diğer konuda sormuştum ama burda belirtmişsiniz. Kimisinin 6 ayda burnu yumuşuyor sağa sola yatıyor. Kimisinin yıllarca geçmiyor bu sertlik neye göre anlamış değilimBenim 3 yıl bitti. İlk 6 ayda içindeki yaralar tamamen geçmişti. Ama burnumun sertliği 2 yılı buldu. Şimdi eski burnum gibi sağa sola tam yatıramasamda eski burnumdan bin kat iyi bir burnum var ve herşeye razıyım varsın sağa sola yatmayıversin eskisi gibi. Ha şunuda belirteyim. Ben doktor sargıları ilk açtığında beri aynı burnu görüyorum. Şişliği geçince de şekil olarak hep aynı burnu gördüm ben.
Amaliyat la alakalı olabilir. Burnunun büyüklüğü küçüklüğü ile de ve tabiki kişinin bünyesiyle de alakalı olabilir.Diğer konuda sormuştum ama burda belirtmişsiniz. Kimisinin 6 ayda burnu yumuşuyor sağa sola yatıyor. Kimisinin yıllarca geçmiyor bu sertlik neye göre anlamış değilim
Aynen kullanılan teknikle veya yapılan işlemle alakalı olabilir. TeşekkürlerAmaliyat la alakalı olabilir. Burnunun büyüklüğü küçüklüğü ile de ve tabiki kişinin bünyesiyle de alakalı olabilir.
Yanlış hatırlamıyorsam siz bir kaç ay önce ben olmıycam burun ameliyatı yazmıştınız? Yanlış mı hatırlıyorum? Oldunuz mu?Aynen kullanılan teknikle veya yapılan işlemle alakalı olabilir. Teşekkürler
Merhaba evet yazmışımdır muhtemelen ama nefes sıkıntım uzun süre devam etti mecburen oldum. Fakat kemeri düzelttirdiğim için çok pişmanım keşke sadece nefes için olsaymışım. Şekline hiç dokundurtmasaydım diyorum. Doğallığımı bozdum. Burnumdan nefret etmiyordum beğeniyordum çok rahatsız değildim. Sorunlu bir burun değildi. Karakteristik bir özellikmiş o kemer. Bana yakışıyormuş. Geç anladım. Eski halini özlüyorum.Yanlış hatırlamıyorsam siz bir kaç ay önce ben olmıycam burun ameliyatı yazmıştınız? Yanlış mı hatırlıyorum? Oldunuz mu?
Neyinden rahatsız oldunuz peki tam olarak? Sadece kemer alındıysa çok bir değişiklik olmaz aslındaMerhaba evet yazmışımdır muhtemelen ama nefes sıkıntım uzun süre devam etti mecburen oldum. Fakat kemeri düzelttirdiğim için çok pişmanım keşke sadece nefes için olsaymışım. Şekline hiç dokundurtmasaydım diyorum. Doğallığımı bozdum. Burnumdan nefret etmiyordum beğeniyordum çok rahatsız değildim. Sorunlu bir burun değildi. Karakteristik bir özellikmiş o kemer. Bana yakışıyormuş. Geç anladım. Eski halini özlüyorum.
Burnunuz çok kötüyse bulaşmayın hiç derimKonuyu takip ediyorum bende korkuyorum burun estetiği yaptırsam mı diyeü
Burnumda kemer var baya kötü duruyor bir estetik şart görüyorum tavsiyeniz nedirBurnunuz çok kötüyse bulaşmayın hiç derim
Zor bir süreç , yani en azından bence.. eğer hiç bir fotoğrafta kendinizi beğenmiyorsanız, burnunuz hiç ama hiç beğendiğiniz açısı profili yoksa o zaman olun. Ama kendinizi güzel bulduğunuz fotoğraflarınız var ise zor bir süreç, ikisini bir tartmaya çalışın hangisi daha ağır basıyorsa .. bir de iyi doktor şartBurnumda kemer var baya kötü duruyor bir estetik şart görüyorum tavsiyeniz nedir
Sadecr karşı açıya bakarak fotoğraf çekinebiliyorum diğer yönlerede bakarak fotoğrafım olsun isterimZor bir süreç , yani en azından bence.. eğer hiç bir fotoğrafta kendinizi beğenmiyorsanız, burnunuz hiç ama hiç beğendiğiniz açısı profili yoksa o zaman olun. Ama kendinizi güzel bulduğunuz fotoğraflarınız var ise zor bir süreç, ikisini bir tartmaya çalışın hangisi daha ağır basıyorsa .. bir de iyi doktor şart![]()
Çok değişiklik olmadı önden pek değişmedim ama psikolojik olarak yıprandım. Açık teknik olduğu için sanırım ilk başta burun ucum şişti kendi şekli ama şiş hali neyse yavaş yavaş düzeldi çok şükür ama ben bu kemerli halimi doğal halimi özlüyorum. Kendimi suçluyorum kötü hissediyorum. Neden yaptım diyorum. Olmuş bitmiş bir şey artık aklımdan çıkarmak istesem de elimde değil maalesef. Tek tesellim sadece kemerin düzelmiş olması önden de değişsem hepten kafayı yerdim galiba. Artık geri dönüşü olmadığı için kendimi rahatlatmaya farklı şeyler düşünmeye çalışıyorum. Olur biter rahatlarım gibi bir düşünce ile ameliyat olunmamalıNeyinden rahatsız oldunuz peki tam olarak? Sadece kemer alındıysa çok bir değişiklik olmaz aslında