Eski dayanıklılığına ne zaman kavuşur?

Sadecr karşı açıya bakarak fotoğraf çekinebiliyorum diğer yönlerede bakarak fotoğrafım olsun isterim
Eğer değişime açık biriyseniz, eskiyi özlemeyecekseniz. İlk zamanlar şeklinin oturmasında sabırlı olabilecekseniz ve iyice doktor araştırıp doğru kişiye ameliyat olursanız olun. Ama çok kötü bir burun değilse kendinizi olduğunuz gibi sevmenizi tavsiye ederim. Gerçi insan bir kere kafaya koyunca eninde sonunda oluyor ama. Umarım her şey güzel olur sizin için

Eğer değişime açık biriyseniz, eskiyi özlemeyecekseniz. İlk zamanlar şeklinin oturmasında sabırlı olabilecekseniz ve iyice doktor araştırıp doğru kişiye ameliyat olursanız olun. Ama çok kötü bir burun değilse kendinizi olduğunuz gibi sevmenizi tavsiye ederim. Gerçi insan bir kere kafaya koyunca eninde sonunda oluyor ama. Umarım her şey güzel olur sizin için
Aynı şeyleri bende yaşıyorum emin olun , yalnız değilsiniz 🙏🏻 Umarım tam iyileştiğimde mutlu oluruz

8.aya giriyorum hala sert.. ama tabiki ilk aylardaki kadar değil üst deri yumuşadı ama içi hala sert, top varmış gibi içinde . Yana gidiyor birazcık aşağı yukarı da gidiyor ama benim tahminime göre 1buçuk yılı kesin var eaki haline dönmesi için
5 yıl önce ameliyat olan arkadaşımın burun ucu hala sert. Ve bu böyle kalacak dedi. Hassasiyet olmuyor ama sertlik devam ediyor anlaşılan. Benim iki ay oldu hala çok hasssas. Sızlıyor bazen

5 yıl önce ameliyat olan arkadaşımın burun ucu hala sert. Ve bu böyle kalacak dedi. Hassasiyet olmuyor ama sertlik devam ediyor anlaşılan. Benim iki ay oldu hala çok hasssas. Sızlıyor bazen
Bence kişiden kişiye, ameliyatın tekniğine, yapılan işleme göre değişiyor bu durum. Benim bir tanıdığımın 3 ayda yumuşadı bir yılda tamamen eski esnekliğine döndü

Umarım güzel olur peki ameliyatı oldukdan sonra ilk hali kötü mü oluyor nasıl oluyor anlayamadım

Umarım güzel olur peki ameliyatı oldukdan sonra ilk hali kötü mü oluyor nasıl oluyor anlayamadım
Benim alçı çıktığında güzeldi eve bir geldim burun ucum bayaa şişmişti ve ben Burun ucuma müdahale ettirmedim buna rağmen. Ertesi gün o büyük şişlik indi. Sonra güm geçtikçe yavaş yavaş iniyor sanırım. Ama evet ilk haftalar yapılan işleme göre tam şekli belli olmuyor kötü duruyor

Back
X