İyi akşamlar Hanımlar
Ben şu an hallettigimiz bambaşka sebepler yuzunden bir suredir ayri oldugum 3 yillik sevgilimle yeniden beraberim.
Gectigimiz aksam kendisiyle sohbet ederken benle ayriyken cok üzgün oldugunu hep benim ona aldigim romantik hediyelere, ona yazdigim mektuplara bakarak duygulandigini soyledi. Ben de gülerek "hmm her eski sevgilininkini sakliyor musun yoksa ben özel miyim"dedim. O da gülerek "valla açıkcasi sakliyorum, özel bi sey dusundugumden degil istifcilik huyum var, tüm eski sevgililerimin eski arkadaslarimin hediyeleri mektuplari fotograflari, aile dostlarinin eski püskü hediyeleri odamda kullanmadigim bir rafta duruyor. Ama sen özelsin seninkileri her gün okuyordum özenle saklıyordum" dedi. Ben bir bozuldum ki sormayin. Ama yine de işin ayrintisini ogrenmek istedigim icin ilk basta kizdigimi caktirmadim. Goster bakayim merak ettim dedim. Gosterdi. Hanimlar sakladigi seylerin icinde benden önce deli divane aşk yaşadigi, ugruna cilginca şeyler yaptigi eski sevgilisinin aşk mektuplari da var. Ben sinirlenince "sinirlenmen anlamsiz, baksana yillardir acip bakmamisim, ustu toz tutmus yag baglamis resmen, simdi sen diyince aklima geldi, aklimda degildi" falan dedi.
Bu kadin bizim iliskimizde zamaninda ciddi problem olusturmustu hanimlar. Umarim uzun tutup kimseyi sikmam, cok uzun hikaye ama mumkun oldugunca kisa anlatmaya calisacagim:
Bizim iliskimizin baslarinda "bu kadin bana cok kotuluk yapti ondan intikam alabilsem keske" falan diyordu ben de demek ki hala onu unutamamissin diyerek tavir aliyordum o da sacmalama oyle bi sey yok diyordu. Birkac sefer bu olduktan sonra "haklisin bu dusuncelerim cok sacma" dedi ve bir daha kadinin adini agzina almadi.
Bir de şu olmustu; iliskinin yine baslarinda bu kadin erkek arkadasima yazip duruyordu, erkek arkadasim da benden bahsediyordu, seviyeli bi sekilde cevap veriyordu ama sonucta cevap veriyordu ve aralarinda bir muhabbet dönüyordu. En sonunda benim rahatsiz oldugumu anlayinca engelledi her yerden ve cok uzun bir sure gorusmediler, biz 3 yil guzel bir iliski yasadik.
Fakat ben iliskinin basinda bu yasadiklarim yuzunden kadini takinti yapmistim.
Bi de cok guzel kadin fotograflarini gordum. Kalemle cizilmis gibi bir burun, renkli cam gibi buyuk gozler, boyle bi fizik yok zaten manken gibi... Cevresindeki erkeklerin haddi hesabi yoktu ama bu kadin benim sevgilime takmisti cok buyuk bir ask yasamislar.
Ben dedigim gibi takinti yaptigim icin hep gecmisini soruyordum sevgilime, zorla anlattiriyordum oradan biliyorum.
Cok cilginca seyler yapmis o kadin icin "bana boyle seyler yapmiyorsun demek ki o kadar sevmiyorsun beni" diye trip atiyordum, o da bana "o zamanlarda gencligin, toylugun verdigi heyecanla doludizgin bir ask yasadim, belki de su an yapamayacagim seyler yaptim buyuk askti ve ilk askti evet. Ama su an yasim ilerledi seni cok seviyorum ve deger veriyorum daha mantiga dayali ve ayaklari yere basan bir iliski yasiyoruz , kiymetini bilsen." Falan diyordu.
Sonra bizim ayrildigimiz donemde bu kadinin tum engellerini kaldirip tekrar iletisime gectigini ogrendim... Tum mesajlari tek tek okudum sadece havadan sudan konusulmus. Neden dedim, sana kizgindim dedi. Affettim. Baristik. Ama simdi de bu... tekrar icimde supheler... sizce hakli miyim? Onu asla unutamiyor olabilir mi yillar gecse bile? "Kadin yaziyormus istese onla olurdu" demeyin arada kotu seyler yasanmis cok sevse de gururuna yedirip tekrar birlikte olmaz. "Cok aci dolu bir iliskiydi su anki huzurlu iliskimizi birakip tekrar onla olmak isteyebilecegimi nasil dusunursun ben seni seviyorum" diyor. Ama yine de benim kafamda bi suru soru var. Şu an onu sevmiyorsa bile, şu anda beni zamaninda o kadini sevdigi kadar sevmiyor olabilir mi?