Eski dost hesaplaşmali mi???

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Kizlar çok çok oncesine dayali sevdigim bir dostim vardi.
Evlndik farkli sehirlere geldik hala iletisimimiz kopmadi. Sonra birden bire ne olduysa a4adim acmadi. Hemide bir cok kez acmadi ve sonrasinda donmedi de.
Velhasil 3 sene gecti.
Ve ben sosyal medyadan iletiseme gecip numarasini istedim konusmak istedigim bir sey var diye.Ve hemen yazdi.
Simdi ben ne oldu da birden soğuk davrandin yalan yanlis birsy mi duydun gibisinden bi konusma yapmak istiyorum sizce çok mu saçma olur....Yoksa hic bir seyden bahsetmeden direk hal hatir sohbet mi....
Sorun degil ama cikamadim icinden.

Ay inanmiyorum salaklik mi yaptim yane.
Ya ben kv mdn supheleniyorumda ondan .3 dort kisiyle daha arami bozmustu.Dedikodu yapmisti bunada o mu dedi diye merakimdan biraz da

Ben cevap vermezdim evime gelip giden bir ark.vardi kicuk kizi rahatsızlandığı zaman hergun aradim sordum morel verdim evine gittim bir yil sonra ben doğum yaptım hatta erken doğum yaptım ortak ark. Vardı bırak gelmeyi evlerimiz 10.dk mesefa bir telefon bile açmadı cok kirildim bayagi zmaan sorna sosyal medya takibi bıraktım aksam üzeri istek gondermis 4 yil şimdiye kadar ordada yoktu ama paylaşımlarini vs görüyordum simdi de ben kabul etmiyorum

olabilir demistor belki bilwmeyiz ama oyle birsey olduysa bile o kadar arkadasliginiza ragmen bunu gelip size demesi gerekirdi

Belkide öle ama .
Ne bileyim.
Çok icime oturdu ogrenmk istedim kv m in attigi iftiralar da yenilir yutulurr cinsden değil.
Ve bana soyleyende kv yani o kadar gerckci oh şuna şunu söyledim oh bunada bunu söyledim diye ve kndi inanarak anlatiyirki karsidaki direk inaniyor.Ve insanlar direk bnden soguyor fark ediyorum.
Digerleri neysede bu arkadasim ne bilim bilmk istedim eger oyle birseyse bilmm iyi olur degilse zaten artik gorusmem

Belkide öle ama .
Ne bileyim.
Çok icime oturdu ogrenmk istedim kv m in attigi iftiralar da yenilir yutulurr cinsden değil.
Ve bana soyleyende kv yani o kadar gerckci oh şuna şunu söyledim oh bunada bunu söyledim diye ve kndi inanarak anlatiyirki karsidaki direk inaniyor.Ve insanlar direk bnden soguyor fark ediyorum.
Digerleri neysede bu arkadasim ne bilim bilmk istedim eger oyle birseyse bilmm iyi olur degilse zaten artik gorusmem
kayinvalideyle hala göŕüsuyomusunuz??
en buyuk problem o bence

ama benim icin gercek arkadas duydugu seyi once arkadasina sorandir.sorgusuz sualsiz infaz ettiyse bosverin

kayinvalideyle hala göŕüsuyomusunuz??
en buyuk problem o bence

ama benim icin gercek arkadas duydugu seyi once arkadasina sorandir.sorgusuz sualsiz infaz ettiyse bosverin

Ya aslnda kv vefat etti ama ben hala kirintilariyla ugrasiyorum.
Ve bn bu kiza vefat olmadan yazmistim.
O cvp yazana jadar kv vefat etti. Tabi ben telaşdan yazamadim.Gel zamn git zamn bugun yazdim .tekrar ama .bilmiyorum hec arayip sormasam mi.Ama icim icimi de yiyecek.

Ben olsam sorarim
Benim de basima boyle birsey geldi
Meger cok sevdigim guvendigim biri
Soylemedigim seyleri anlatiyormus
Neden bana sormadin dedim
Inandim ona dedi

Ya aslnda kv vefat etti ama ben hala kirintilariyla ugrasiyorum.
Ve bn bu kiza vefat olmadan yazmistim.
O cvp yazana jadar kv vefat etti. Tabi ben telaşdan yazamadim.Gel zamn git zamn bugun yazdim .tekrar ama .bilmiyorum hec arayip sormasam mi.Ama icim icimi de yiyecek.
ya iste ben biraz orta yolu bulamayanlardanim.ya cok severim ya sonsuza dek silerim
seninle ayni durumda olsam aramam,umrumda olmaz
o kadar gecmisimiz paylastiklarimiz var bi bana gelip boyle boyle oldu o yuzden seninle iletisimi kesecegim yahut ben bunlari duydum dogru mu diyemiyorsa oyle bir arkadas zaten hic olmamistir

Ay inanmiyorum salaklik mi yaptim yane.
Ya ben kv mdn supheleniyorumda ondan .3 dort kisiyle daha arami bozmustu.Dedikodu yapmisti bunada o mu dedi diye merakimdan biraz da
Gerçek dostun olsa buna inanmaz gelip sana derdi.Arama boşver 3 sene geçmiş.3 senedir o neden aramamış sen arıyorsun

Ben böyle durumlarda olay tazeyken sorarım sorarsam. Açmıyorsa uzuuuun bir mesaj yazarım. Ve yalan yanlış birşey mi duydun diye sormam asla. Sanki gerçekten birşey demişimde duymuş gibi düşünebilir. Dostum dediğim insanla ilişkime 3 yıl ara veriyorsam o arayı dahada uzatırım asla ama asla birşey yazmadım. 3 yılda beni arayıp sormayan biiriyle zaten dost olamamşımdır ve 3 yıl sonra o kişinin yokluğunu zaten hatırlamam

Ben kolay kolay silmem arkadaslarimi ama silersem bir daha geri donusu olmaz. Bosuna mesaj atmissiniz. Yalniz hem ona 3 sene sonra yazip hem de gorusmek istememeniz daha da absurd olur.

İste tam da bu yuzden en azindan merakimi dindireyim
Ben eğer içimden iletişim kurmak geçiyorsa kesinlikle ararım.Kendimi engellemekle uğraşacağım zamanda görüşür hal hatır sorarım.Tabi hayatımın herhangi bir bölümünde benim için değerli olmuş bir insanda.

Back
X