Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

hadi bakalım inş, o gün benim koçişinde tayini onaylanır inş :)
bencede sen yol iznini düşme hayal ırıklığına uğramamak için
seninde masraflar çoktur tabi eşinde askerde olunca, allah kolaylık versin hepimize
değişmesi imkansızlar için bencede kendim değişmeliym
sallamıyorum onları
ha taş duvar, ha o kadın
2 side bir benim gözümde, hatta taşduvar bile çok daha kıymetli, soğuk ve sıcak almıyo çünkü :))
Mısracım yeğenin ne kadar tatlıdır öyle maşallah

Allah bizlere de nasip etsin bu meleklerden:ecrin_bebek:
amin canım
nerelerdeydin tatlım yoktun?
Hepinize teşekkür ederim de tasarımlarım nasıl olmuş?
süt şişesindeki süperdi

inşallah canım ya,eşlerimizin geldiği günü düşünemiyorum ne güzel oluropuyorumnanaktan
çok romantik

Süper canım.Ellerine sağlık.

Alttan takipteyim:1ninca:

lmaz:

Yeğenimin bir sürü resmi var ama üşengeç eniştem ha bugün ha yarın derken hiç bastırtmadı,ablama süpriz yapmak istiyorum,iş çıkışı kendimi iyi hissedersem fotoğrafçıya vereceğim

dirim ya yazmayı unutmuşum, maaşta limit var hepsini çekemiyorum zaten 600 üde 18 inde yatcak , ikramiye ya. bir kısmını bugün çekip halletcem, bir kısmını sonra, zaten beyaz eşyayı eşimin annesine veriyoruz, güya birinden borç almış bizim için, ama yalan kendinin parası vardı, o parayı garantilemek için başkasından aldık yalanını söylüyo, çünkü kaç defa dedimki adama teşekkür edelim falan tabi kıvırdı kıvırırkende belli etti yalanını, eşime sordum bilmiyorum dedi, o da yalan , bilmezmi annesinin parası olduğunu, eğer öyle olmasa derdi ,
neysse ahirette bir yalan alacağom daha var :))

Alttan bakınıyorum canımkaydirigubbakcemile2

inşallah canım ya,eşlerimizin geldiği günü düşünemiyorum ne güzel oluropuyorumnanaktan
çok romantik

lmaz:

valla dirmim bende düşünemiyorum
o gün eminim düğün gününden bile çok daha güzel ve romantik olur :kedi: opuyorumnanaktan :asigim:

anladım canım,benim limit 1.100 ne yazıkki,borçta 1700 kadar felan.aksilik çektiğimiz kredinin son yatırma tarihi yarın,yani maaş aldığımız gün
bende
annemin maaş kartını alıp maaşın bir kısmınıda anneme karttan havale yapıp,çekicem napim yani :kedi:
çok güldüm kayınvalidene ya kaydirigubbakcemile3
eşinde biliyordur tabi ama nede olsa annesi sonuçta

güle güle mısra

kızlar bende birazdan çıkcam kendinize çok ii bakın

hayırlı iftarlar

iyi akşamlar

hepinizi öpüyorum :))

Kızlar ben çıkıyorummm kendinize iyi bakın
iyi akşamlar canım

gelde barışak şekerim opuyorumnanaktan
ya ANGELLLLLLLLLLL nerdesin balım niye gelmedin
bak bende çıkıcam birazdan ama

güle güle mısra

kızlar bende birazdan çıkcam kendinize çok ii bakın

hayırlı iftarlar

iyi akşamlar

hepinizi öpüyorum :))

iyi akşamlar canım
kızlar bende çıkıyorum birazdan mesainin bitmesine az kaldıhihoyyyt

ya neyseki annen var ya, yoksa bayağı sıkıntı olurdu senn için, anneler bugünler için :))
kayınvalideme bende gülüyorum kendini komik duruma düşürdü halbuki desede demesede öderdim ben ona :)
eşimde biliyodur napsın çocuk, 2 arada kalıyo :))
neyse ama bunlarda deftere teker teker yazılıyo vakti geldiğinde kullanılmak üzere :)))
kaydirigubbakcemile3

Birsam kaçmışkaydirigubbakcemile

Görüşürüz canımopuyorumnanaktan

kaçmış valla
birsam kaçma ama özlüyoruz seniii opuyorumnanaktan
cssa sende kaçma
sizide özlüyoruz opuyorumnanaktan

evet angel lütfen sende gel
senide çok özlüyoruz opuyorumnanaktan

hadi kızlar öptüm hepinizi, jazmin dirim mutlu derya ii akşamlar şekerler

dirim alınyazm hayırlı akşamlar canlarım kendinize iyi bakın allaha emanet olun hayırlı iftarlar canlarım öpüyorum ikinizide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…