Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr halecim nesi var prensesin tabıkı dua ederız bıtanem çabucak ıyılesır ınsallah

canım ben ne diyeceğimi bilemiyorum

ama o acıyı öyle iyi biliyorum ki yavrum

hiçbirşey diyemiyorum

canimm benimm sanki bebegim icerden gelcek yanima kucagima atlicak ben onu kasicam mirmir mirlicak bana gece yatarken birlikte uyucaz birlikte top oynucaz her an bi anisi gozumde melegimmmm benimm gitti yavrummm

canimm benimm sanki bebegim icerden gelcek yanima kucagima atlicak ben onu kasicam mirmir mirlicak bana gece yatarken birlikte uyucaz birlikte top oynucaz her an bi anisi gozumde melegimmmm benimm gitti yavrummm

benimde 10 yıl önce ilk evlendiğim yıllarda bi kedim astımdan ölmüştü bi an o geldi aklıma işin ilginç yanı onun adıda prensesti..prenseslerin kaderimi bumafoldumben

bilmez miyim bitanem benim

hiç gözünün önünde gitmiyor hala boğazımda düğümlenir yavrumun acısı

Allah sabrını veriyor ama halem canım benim

başımız sağolsun

sen ne olur yalnız kalma kendini de sıkma canımsın ağla acını yaşa yoksa sonradan çıkar acısı Allah korusun meleğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…