Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

günaydın günün en tatlı arkadaşları inşallah Rabbim tüm dualarımızı kabul eder yüreğinizdeki tüm dilekler olsun yağan bu yağmur yüzü suyu hürmetine sizi çok seviyorum arkadaşlarım
ayy çok duygusal oldum yavvv

canım benim günaydın Şeniz Şeniz

rabbim bu tatlı annenin dualarını kabul eder inşallah

yarın mevlid kandili ,peygamberimizin doğumu , bol bol dua edelim

yağmur mu var orda? burası günlük güneşlik ama hafiften serin

sizin ders programı 2 dönemde aynı mı?

elif nerdesin ben kahvaltı edeyim ortalığı toplayayım mutfağı görsen kaçarsın valla temizlikçi çağıracam olmuyor böyle

evet canım normalde değişirdi de şimdi 1.kademe ve 2.kademe olarak ayrıldı ya gerek olmuyor
ama ir öğretmen emekli oldu program değişebilir
evet yağmur yağıyor her taraf açık

fazla yorma kendini canımcım

bende bu haftasonu derin bi temizliğe girişçem kısmetse

kociş geçen hafta izinli olduğu için bu hafta 2 günde çalışıyo

benim mutfak dolapları da kirlendi ,boşaltıp güzel temizlemem lazım

salon halılarımla koltuklarımı da silmek istiyorum

offf elif ben de de onlar var da yapmam eşim de boşver eve gelen mi var deyip yapmıyor hakveriyorum adama da ama kendimi pis hissediyorum ya kadın alayım da ne pis kadın diyecek diye utanıyorum halılarım berbat iki hatfada bir siliyordum bu ay tatile denk geldi bebiş derken 2 ay oldu silinmediler mutfak halısı olunca kötü oluyor

GÜNAYDIN CNM NE GÜZEL DUA ETMISIN ÖLE YA İNSALLAH RABBIM HEPIMIZIN DUALRINIKABUL EDERRRopuyorumnanaktan

amin aslıcım buradaki, kızları çok seviyorum hayatlarında istedikleri olsun istiyorum ondan

ben yıkatıyodum ama çok temiz gelmiyolardı gözüme

silcem bu sefer bakalım ,tüllerimi de yıkarım erken bahar temizliği olsun

GÜNAYDIN CNM NE GÜZEL DUA ETMISIN ÖLE YA İNSALLAH RABBIM HEPIMIZIN DUALRINIKABUL EDERRRopuyorumnanaktan

günaydın aslıcım opuyorumnanaktan

amin aslıcım buradaki, kızları çok seviyorum hayatlarında istedikleri olsun istiyorum ondan

bende seni çok seviyorum canım emelim
Şeniz

günaydın kızlarrrrrrrrrrr emoşum allah dualarını kabul etsın bıtanemmmmmmmm

günaydın çakılcık opuyorumnanaktan

GÜNAYDINN CNM BENIMMMMMopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…