ben geldim
bu garibana da yemek verin
sıcak ekmek aldım kahvaltı yapıyorum
yemek yapmadım
sagol canım senınde kandılın mübarek olsun
sağol canım dualarınızda beni de unutmayın inşallah hepinize hayırlı kandiller a.s.
hayırlı kandiller Rabbim hamilelerimize bebeklerini hayırlısıyla kucağına alsın anne olmak isteyen arkadaşlarımızı tez zamanda hayırlısıyla anne yapsın bekar arkadaşlarımıza hayırlısıyla hayırlı eşler versin canlarımmmmmmmmmmmm
sağol canım dualarınızda beni de unutmayın inşallah hepinize hayırlı kandiller a.s.
hayırlı kandiller Rabbim hamilelerimize bebeklerini hayırlısıyla kucağına alsın anne olmak isteyen arkadaşlarımızı tez zamanda hayırlısıyla anne yapsın bekar arkadaşlarımıza hayırlısıyla hayırlı eşler versin canlarımmmmmmmmmmmm
hoşgeldın kuzummmmmmmmm kıyamam ben sana gel birlikte yiyelimolumunekankayizsmile
tamam canım sende beni unutma olurmu öptüm çokopuyorumnanaktan
Allah razı olsun katecim
rabbim gönlündekileri nasip etsin inşallah
amin emelişkom
canım benim ya Şeniz Şeniz
ahh çok doluyum ağlatma beni
Amiiin kızlar Rabbim hepimize herşeyin hayırlısını versin bugünümüzü aratmasın hepinizin duasını Kabul etsin :Saruboceq:
ağlama kız gül sen hep canım arkadaşım ŞenizŞenizŞeniz
elifim ağlama demeyeceğim ağla içini boşalt güzelim
dualarım sizinle güzellerim
ben yemek yiyim dualarımı okuyayım gelirim inşallah 2 gün sonra ömürün hamile haberini alırız hayırlısıyla
sonra senin elifim inan bunu çok istiyorum
gülşahla haleye de hayırlı eşler diliyorum her gece dua ediyorum bebeğim için dualarımda siz de yer alıyorsunuz dualarım karşılıksız kalmaz Rabbim bize o günleri gösterir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?