Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

vallahı ömür hamile ömür hamile diye ben bagırıcam kımseye vermem bu zevkikaydirigubbakcemile3

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

ya ben yasin okurken birden içimden ömür hayırlısıyla hamile kalsın cumartesi adet olmasın dedim
normalde okuduktan sonra dua ediyordum ama nedense böyle oldu çok istedim dua ederken

vallahı ömür hamile ömür hamile diye ben bagırıcam kımseye vermem bu zevkikaydirigubbakcemile3

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Yok kız böyle bi şey coşturma benilaelaelaelaelae

ya ben yasin okurken birden içimden ömür hayırlısıyla hamile kalsın cumartesi adet olmasın dedim
normalde okuduktan sonra dua ediyordum ama nedense böyle oldu çok istedim dua ederken

Canım benimŞeniz

patron burda ya offff

emel yeni yöntem bulmuşsun kaydirigubbakcemile3

bilseydim bu sabah denerdim adet olmadan aşağıda mı yukarda mı görürdük
:roflol: :roflol:

canim benimmmm nasilsinn miden nasill
ben ayniyimm hallaa melegimi ariorumm ozluorumm kuuzummm

ıyıyım bıtanem sagol sen nasılsın kıyamam ben sana yaa bende cok uzuldum allahım sabır versın sana yanlız kalma ama bak bızler varız tamammı canım benım:teselli:

aaaaa omurcummmm findigaa kardesmi gelioooo

ayyy 2 dakıkada karıstırdım ortalıgı:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…