Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Kullanmadım...Daha adaylar mı belli olcak ne bu anlamadım

daha sonra ya adaylar açıklanıcak oylama yapılacak yada en çok kımın ısmı söylendıyse o ayın üyesi olucak

Tek bi kişi yazılıyodur şimdi burdaki arkadaşlarıma haksızlık edemem en iyisi ben oy kullanmıyım..

Arkadaşlarımı nasıl ayırıp seçip gönderiyim şimdi ben hepinizi çok seviyorum hepiniz benim için ayın en cici üyesisiniz..Ne gerek var oy kullanmaya..kaydirigubbakcemile3

Arkadaşlarımı nasıl ayırıp seçip gönderiyim şimdi ben hepinizi çok seviyorum hepiniz benim için ayın en cici üyesisiniz..Ne gerek var oy kullanmaya..kaydirigubbakcemile3

bızde senı coooooooook sevıyoruz canım sende bızım gönlümüzde ayın en cici üyesisinolumunekankayizsmile

Sen oy kullanmışsın kime verdin kız:mymeka:

Tamam canım ya şaka yapıyorum...

Elif nerde bu akşam?

Emel iyiki geldin bayramda yapamazsınız boşver yeter bu kadarkaydirigubbakcemile3

Emel başladım arı sütü bal ve polene...Tadı o kadar kötü değil arı sütü biraz tuhaf ama yinede içiliyo..Günde bi kere mi içcem ben bunu biliyomusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…